-Order Of War- Square Enix

poruka: 7
|
čitano: 1.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nova WWII strategija koja dolazi sljedeći mjesec iz Square Enixa. Mislim da im je ovo prva igra ove tematike.

Igra izgleda veoma dobro, grafika je odlična, a sudeći po gameplayu možda CoH dobije dostojnog suparnika....

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-order-of-war/50207

http://www.gametrailers.com/video/debut-teaser-order-of-war/48101

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaka čast Bugovci što ste stavili demo Order of War na BugDVD.

Igra je super, grafika je dobra, kamera odlična, ali sam pomalo razočaran jer je na high postavkama na rezoluciji 1280x1024  užasno hardwerski zahtjevna.

Sa E5200, 2GB ddr2 i GTS 250 512 DDR3 se igra odvija dobro, dok ne napadnu King Tigeri, e tada nastaje krkljanac jer ima više od 100 jedinica na ekranu plus airstrike.

Kao da snimam sa cl_avidemo u CoD-u.

Morat će se Quad i memorija kupovati jer igra uskoro izlazi. Neodlučan

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: -Order Of War- Square Enix
boxer kaže...

Igra je super, grafika je dobra, kamera odlična, ali sam pomalo razočaran jer je na high postavkama na rezoluciji 1280x1024  užasno hardwerski zahtjevna.

Sa E5200, 2GB ddr2 i GTS 250 512 DDR3 se igra odvija dobro, dok ne napadnu King Tigeri, e tada nastaje krkljanac jer ima više od 100 jedinica na ekranu plus airstrike.

uff odlicno se cini .... inace sam veliiiikiiiii fan coha idem demo skinut pa javim dojmove

(samo se cudim da to radi enix)

:D be happy i da treba delat
17 godina
neaktivan
RE: -Order Of War- Square Enix
hrvatskafarkasevec kaže...
boxer kaže...

uff odlicno se cini .... inace sam veliiiikiiiii fan coha idem demo skinut pa javim dojmove

(samo se cudim da to radi enix)

Pa igra ima sličnosti sa CoH-om. Na terenu gdje ima puno jedinica gine se lagano a dio mape učas postane groblje tenkova, ako ne flankiraš. Prema prvim utiscima igra je super, međuscene su dobro urađene i kamera fino prati situaciju na terenu. Airstrike je učinkovit do bola. 

Igra ima potencijala da stane rame uz rame sa Company of Heroes. Samo da je još manje zahtjevnija...

Mislim da bi kakav solidan Core2Duo i 4 Gb memorije to veoma fino vrtili.

17 godina

Nije bša popularan topic vidim, ali igra je solidna. Dobro će zabaviti ljubitelje WW2 settinga ( prilično je povjesno točna i ima one kul filmiće prije misija ), a i one nezahtjevne igrače koji ne vole previše razmišljati o taktiziranju. OSobno više volim gradiiti baze u RTS-ovima, ali nije ni ovaj pristup loš. Solidna igra.

RECENZIJA: Order of War

Tu vam je recenzija sa HCL portala, za više infromacija o igri za sve one koji nisu baš upućeni. 

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

neznam meni bas nije sjela igra 

jos sam uvjek na dobrom starom cohu(ne tako starom)Belji seBelji se

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni igra ne paše probao sam ju i izbrisao nakon sat i pol igranja

previše je spora te nema hardcore taktike poput total war a opet nema brzinske taktike poput coh ili wic

nije to rts pun akcije i taktičkog zadovoljstva poput wic ili coh

dosta je igra spora,dosadna i monotona

te su pogriješili "ogulivši" ju do kraja

http://www.youtube.com/watch?v=h8NhrzqxEhc&feature=channel_page/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice