Bok ljudi,
prijatelj i ja već dugo radim na jednoj igrici koju planiram izdati – riječ je o multiplayer turn based strategy game naziva "War Eternal"
"War Eternal" smo počeli raditi iz hobija i moje ljubavi prema fantasy-u i strateškim igricama.
Po settingu je slična Heroes of Might and Magic, s time što uzima malo mračniji kut gledanja na fantasy, tipa Witcher
Gameplay je jako dinamičan i fokus je više na strateškom razmišljanju i prilagođavanju uvjetima nego na razvijanju vojske. Skoro pa odmah se ulazi u borbe i u svakom krugu se treba prilagođavati potezima protivnika. Puno je veći naglasak na pozicioniranju vojski prije combata, nego samom combatu.
Uvjeti se mijenjaju ovisno o godišnjim dobima, borba je različita u šumama od one u planinama ili poljima.
Ima još puno zanimljivih stvari, volio bih da nam se pridružite u playtestingu i tamo ih otkrijete. Želimo da se igrica svidi i vama, da mi kažete što se još može popraviti kako bi igra bila još zanimljivija.
Sve to se radi uz malo sredstava, ali uz puno truda i kreativnosti.
Bio bih zahvalan kada biste posjetili i likeali https://www.facebook.com/wareternalgame/
Ukoliko ste zainterestirani za playtesting slobodno nam se javite, ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara samo naprijed :-)