Nova strategy igra - traže se playtesteri :-)

poruka: 4
|
čitano: 792
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Nova strategy igra - traže se playtesteri :-)

Bok ljudi,

prijatelj i ja već dugo radim na jednoj igrici koju planiram izdati – riječ je o multiplayer turn based strategy game naziva "War Eternal"

"War Eternal" smo počeli raditi iz hobija i moje ljubavi prema fantasy-u i strateškim igricama.

Po settingu je slična Heroes of Might and Magic, s time što uzima malo mračniji kut gledanja na fantasy, tipa Witcher

Gameplay je jako dinamičan i fokus je više na strateškom razmišljanju i prilagođavanju uvjetima nego na razvijanju vojske. Skoro pa odmah se ulazi u borbe i u svakom krugu se treba prilagođavati potezima protivnika. Puno je veći naglasak na pozicioniranju vojski prije combata, nego samom combatu.

Uvjeti se mijenjaju ovisno o godišnjim dobima, borba je različita u šumama od one u planinama ili poljima.

Ima još puno zanimljivih stvari, volio bih da nam se pridružite u playtestingu i tamo ih otkrijete. Želimo da se igrica svidi i vama, da mi kažete što se još može popraviti kako bi igra bila još zanimljivija.

Sve to se radi uz malo sredstava, ali uz puno truda i kreativnosti. 

Bio bih zahvalan kada biste posjetili i likeali https://www.facebook.com/wareternalgame/

Ukoliko ste zainterestirani za playtesting  slobodno nam  se javite, ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara samo naprijed :-)

Naslovnica Naslovnica
Mapa Mapa
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 10:10 (War Eternal).

3 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Re: Nova strategy igra - traže se playtesteri :-)

Artwork for units goblin and pikeman

They are both level 1 units for their factions but there is huge difference between them.
Pikemen are tough warriors that rely heavily on formation fighting and discipline.
Goblins from the other side are cowardly, undisciplined creatures. They are weak but their strength lies in huge numbers. Unlike pikemen they don't belive in fair fighting, they will gladly exploit any unfair advantage they have

Artwork Artwork
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 10:11 (War Eternal).
10 godina
neaktivan
War Eternal kaže...

Ukoliko ste zainterestirani za playtesting  slobodno nam  se javite, ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara samo naprijed :-)

Ako je slicna heroesima (pogotovo trojki) vrijedilo bi probat :) di se moze testirat pa da ti ostavim feedback?

9 godina
neaktivan

Hvala na javljanju :-)

Heroes trojka je bila jedna od glavnih inspiracija za rađenje ove igrice... U attachmentu je trenutacni battle screen , koji čak koristi HOMM 3 spriteove kao placeholdere ( brzo ce biti zamijenjeni vlastitima :-)

Hvala na interesu za playtesting, to mi puno znači... ovaj tjedan sam nažalost na putu , ali u ponedjeljak se vraćam , pa ću se ja tebi javiti da odigramo koju partiju :-)

Ima i slicnosti i razlika od heroesa 

slicnosti

- svaka fantasy rasa (6 ih je) je zasebna s posebnom nacinom igranja koja odgovara njenom duhu

- magic sustav ima slicnosti , posebno u combatu gdje se moze castati samo jedan spell po rundi 

- slican nacin radenja vojske 

- atmosferom je slicna heroesima (za tračak atmosfere može se pogledati soundtrack igre, koji je napravio jednan finski glazbenik

razlike

- nema heroja niti njihovog razvijanja - ovdje je naglasak vise na balansiranju resursima, rijec je  o 100% strategiji, nema elemenata RPG- a

- combat je puno jednostavniji - usprkos slici koja podsjeca na combat od heroesa- puno vise stvari se dogada automatski , ne upravlja se pojednim jedniciama nego se dmg automatski deala - to dovodi do bržeg combata - s time sto je sustav u izradi , tako da e kasnije biti dodatni posebni manevri koji utjecu na borbu. U War Eternal je od combata puno bitniji strateški dio koji se odvija na mapi

- mapa je hex tile sa odredenim brojem polja

Više informacija može se naći na:

https://www.facebook.com/wareternalgame/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice