Koliko se vas koji ste protiv Bmwa ikad vozilo u kojem Bmwu.
I kome uopce caca ili mater vozi Bembaru,ili moždan neko odvas.
A ja san se vozija u više bmwa i svaki me oduševio,a upravo ovi je dobivam za 18rođ.
gledaj s obzirom na tvoje vozačko iskustvo i peglica ti je previše, tako da si razmisli kakav auto ćeš vozit. mama i tata su ti strašno pametni kad balavcu kupuju takav auto i onda će se pitat zakaj im je sin zavšio u stupu, ne želim ti ništa loše ali malo si razmisli o tom kurčenju s autom. jer kad jednom počneš vozit kolica bit će ti kasno. znam da ovo neće utjecat puno na tvoje mišljenje jer ipak imaš 18 g. i trenutno si najpametniji na svijetu, ali eto ipak možda...
Odakle ti znas za moje vozacko iskustvo,a vozija san ga vec i nije ga teško vozit samo je problem sta je jak na gasu.
Mater i caca mi jesu pametni a sta se tice kupovine auta to ne caca za godinu ipo uzima novi Bmw a meni daj svoj trenutni.
A nije mi auto za k*rcenje,naravno necu odma polozit i onda se razbacat po cesti sa 180km/h.
Bmw mi je za doc i otic i eventualno j*bavat zenske na zadnjem sjedistu.
A sta se tice stupa Bmw je sigurniji od dosta automobila,a caca mi je vidija da je bolja varijanta ovo nego da mi uzima novo auto.
A kad sidnes prvi put unjega osjecas preporod.