NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift
smrad06 kaže...
cappy kaže...

Koliko se vas koji ste protiv Bmwa ikad vozilo u kojem Bmwu.

I kome uopce caca ili mater vozi Bembaru,ili moždan neko odvas.

A ja san se vozija u više bmwa i svaki me oduševio,a upravo ovi je dobivam za 18rođ.

gledaj s obzirom na tvoje vozačko iskustvo i peglica ti je previše, tako da si razmisli kakav auto ćeš vozit. mama i tata su ti strašno pametni kad balavcu kupuju takav auto i onda će se pitat zakaj im je sin zavšio u stupu, ne želim ti ništa loše ali malo si razmisli o tom kurčenju s autom. jer kad jednom počneš vozit kolica bit će ti kasno. znam da ovo neće utjecat puno na tvoje mišljenje jer ipak imaš 18 g. i trenutno si najpametniji na svijetu, ali eto ipak možda...

Odakle ti znas za moje vozacko iskustvo,a vozija san ga vec i nije ga teško vozit samo je problem sta je jak na gasu.

Mater i caca mi jesu pametni a sta se tice kupovine auta to ne caca za godinu ipo uzima novi Bmw a meni daj svoj trenutni.

A nije mi auto za k*rcenje,naravno necu odma polozit i onda se razbacat po cesti sa 180km/h.

Bmw mi je za doc i otic i eventualno j*bavat zenske na zadnjem sjedistu.

A sta se tice stupa Bmw je sigurniji od dosta automobila,a caca mi je vidija da je bolja varijanta ovo nego da mi uzima novo auto.

A kad sidnes prvi put unjega osjecas preporod.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Odakle ti znas za moje vozacko iskustvo,a vozija san ga vec i nije ga teško vozit samo je problem sta je jak na gasu.

Mater i caca mi jesu pametni a sta se tice kupovine auta to ne caca za godinu ipo uzima novi Bmw a meni daj svoj trenutni.

A nije mi auto za k*rcenje,naravno necu odma polozit i onda se razbacat po cesti sa 180km/h.

A sta se tice stupa Bmw je sigurniji od dosta automobila,a caca mi je vidija da je bolja varijanta ovo nego da mi uzima novo auto.

sorry sta ti vrijedam roditelje, ali ako ti otac tako pametno razmislja, mozda bi trebao posjetit strucne osobe, jer balavcu od 18 godina dat BMW u ruke se prvo protivi zakonu, a onda zdravoj pameti (iz iskustva jer sam 2 put ljubio zid sa takvim autom i klanjam se bogu)

ZUTO- predivno, uzivaj, bmw je prava stvar za tako nesto, samo uzmi plahtu jer kad se oznojis zaljepis se za kozu, sta trebi nije ugodno iskustvo u bmwu :D jbga ipak je bembara

ostalo- vozit ces ti i vise od 180 ne brini (i to znam)

da sam ti ja otac dobio bi ti jednu polovnu makinicu da se naucis vozit, jer vjeruj mi, noga je teska i kad mislis da nije

potpis :D
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
cappy kaže...

sorry sta ti vrijedam roditelje, ali ako ti otac tako pametno razmislja, mozda bi trebao posjetit strucne osobe, jer balavcu od 18 godina dat BMW u ruke se prvo protivi zakonu, a onda zdravoj pameti (iz iskustva jer sam 2 put ljubio zid sa takvim autom i klanjam se bogu)

ZUTO- predivno, uzivaj, bmw je prava stvar za tako nesto, samo uzmi plahtu jer kad se oznojis zaljepis se za kozu, sta trebi nije ugodno iskustvo u bmwu :D jbga ipak je bembara

da sam ti ja otac dobio bi ti jednu polovnu makinicu da se naucis vozit, jer vjeruj mi, noga je teska i kad mislis da nije

Decko sere bezveze, ako s 18 godina podigne vozacku, 2godine nesmije zakonski vozit auto jaci od 100KS. A i ono taj BMW nije bas nesto jer je to stara linija trojke. za 18 000 Eura se da nabavit nova linija trojke E92 stara par godina.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Decko sere bezveze, ako s 18 godina podigne vozacku, 2godine nesmije zakonski vozit auto jaci od 100KS. A i ono taj BMW nije bas nesto jer je to stara linija trojke. za 18 000 Eura se da nabavit nova linija trojke E92 stara par godina.

ma daj :D

pa ja vozim auto od 140 KS od svoje 19 godine, i nijednom me nisu kaznili zbog toga, a zaustavili su me bar 20 puta (alkotest)-0 naravno :D

15 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Hacker-ri kaže...
cappy kaže...

E pa u tome i je problem moran se cuvat policije.

I nije stara linija trojke nego 525 2001god.

A osin toga ocu vozit Punta pa me neko pokupi i mrtav u Puntu.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 15:38 (cappy).
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
mtopol kaže...

ma daj :D

pa ja vozim auto od 140 KS od svoje 19 godine, i nijednom me nisu kaznili zbog toga, a zaustavili su me bar 20 puta (alkotest)-0 naravno :D

Evo neko normalan.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan

aloooo ljudi ovo je tema NFS:Shift a ne o nekakvim prepucavanjima o autima nemoj te bit djecaaaaa....LOL

17 godina
cappy kaže...
mtopol kaže...

lol

dečko, zabrijo si skroz..

pogledaj crnu kroniku i zbrajaj "sigurne" aute omotane oko stupa, s leševima.. ako misliš da si siguran u bmw-u i s tim stavom ideš vozit auto - nayebo si u roku odmah i moli boga da ubiješ samo sebe a ne žene "koje ćeš jebavat" i ostale sudionike prometa..

ae!

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 18:46 (nixass).
15 godina
neaktivan
nixass kaže...
cappy kaže...
mtopol kaže...

lol

pogledaj crnu kroniku i zbrajaj "sigurne" aute omotane oko stupa, s leševima.. ako misliš da si siguran u bmw-u i s tim stavom ideš vozit auto - nayebo si u roku odmah i moli boga da ubiješ samo sebe a ne žene "koje ćeš jebavat" i ostale sudionike prometa..

ae!

Ti si sad doktorira ka autoindustriju i promet a i u slobodno vrime gataš pa znaš šta če se desit sa mojin životon.

A osin toga nije Bmw avion pa da cu ja sada kupit ljude,malo smanji igranje GTA.

duje kapitanović
15 godina
neaktivan

A osin toga sta ste uopce vas par digli paniku oko toga.

Sta bojite se da nebi na vas naletija,a možda i ocu mala je država.

A osin toga ovo je tema od shiftu.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
nixass kaže...
cappy kaže...
mtopol kaže...

lol

ae!

Daj pusti lika na miru, ti mu zvičiš dosta izfrustriran i ljubomoran na njega i njegovog BMW-a i gledaš ga ka mulca koji dobije sve šta hoće čin pucne prstima, e pa znan ga osobno i viruj mi nije tako, šta se tiče vožnje BMWa i razbijanja kad vidiš nekog tajkuna iza volana to sigurno nikad ne pomisliš, budala bi se mogla shebat u nešta i sa stojadinon, sve ovisi o vozaču, stoga molin te nemoj ga gledat s visoka.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
nixass kaže...
cappy kaže...
mtopol kaže...

pa ako ga znas osobno naravno da ces ga branit, a iz njegovog tona razgovora se moze zakljucit da je neki razmazeni glumac, mozda se varam, ali po onome sto pise...ali vidim da je iz Solina pa pola mu se prasta (i nemoj odma pocet sa Solinom jer sam ja iz Sv.Kaja pa...) i nemoj mi pocinjat sa tin da smo ljubmorni na njega, jer mozda su i neki objektivni i ne vole BMW pa mu uopce ne zavide (govorim u svoje ime), a kad malo popije, padne noga i trash, zavati stup na širini(ako je iz solina zna o cemu govorim) stup kao i onaj nedavno sa mercedesom i sjebe zivot svojoj i jos nekoj obitelji. Za poceti odabrati neki slabiji auto, i sa prednjim pogonom jer kad bi se on isao malo qurcit(nemoj govorit da ne bi jer znas da to zelis) nagazi po sredini zavoja i prvo prijede u lagano preupravljanje, ali ne pusta gas nego proklize i izvrti se, sto je opasno i po njega i po nekoga drugog u prometu. Sad za kraj ovo je DEBEEELI OFTOPIK, ovdje se prica o IGRI a ne o stvarnom svijetu, ako zeli govorit BMW ovo BMW ono neka ide na BMW forum i tamo ima ljudi koji mozda misle kao on

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
thuglife kaže...
nixass kaže...
cappy kaže...
mtopol kaže...

pa ako ga znas osobno naravno da ces ga branit, a iz njegovog tona razgovora se moze zakljucit da je neki razmazeni glumac, mozda se varam, ali po onome sto pise...ali vidim da je iz Solina pa pola mu se prasta (i nemoj odma pocet sa Solinom jer sam ja iz Sv.Kaja pa...) i nemoj mi pocinjat sa tin da smo ljubmorni na njega, jer mozda su i neki objektivni i ne vole BMW pa mu uopce ne zavide (govorim u svoje ime), a kad malo popije, padne noga i trash, zavati stup na širini(ako je iz solina zna o cemu govorim) stup kao i onaj nedavno sa mercedesom i sjebe zivot svojoj i jos nekoj obitelji. Za poceti odabrati neki slabiji auto, i sa prednjim pogonom jer kad bi se on isao malo qurcit(nemoj govorit da ne bi jer znas da to zelis) nagazi po sredini zavoja i prvo prijede u lagano preupravljanje, ali ne pusta gas nego proklize i izvrti se, sto je opasno i po njega i po nekoga drugog u prometu. Sad za kraj ovo je DEBEEELI OFTOPIK, ovdje se prica o IGRI a ne o stvarnom svijetu, ako zeli govorit BMW ovo BMW ono neka ide na BMW forum i tamo ima ljudi koji mozda misle kao on

Slušaj , ka prvo i ja san iz Solina, pa što bi to trebalo značit, ti si iz Sv.Kaja jako smo daleko, baneš na asa i doli si, prijatelj mi je i to najbolji i hvala Bogu da ću ga braniti, no ukoliko je u krivu isto tako ću mu ukazati na pogrešku, to što se tiče da je razmaženi glumac, 100% si u krivu, momak možda i nije odmah za BMWa no saznao je da će mu ga stari ostavit ( starog viđa jednom svako par mjeseci, toliko o razmaženosti ), i htio se pohvaliti ovdje, a vi ga napali koda vam se u kuću zabio u kuću, znam ga dosta dugo i garantiram da nikad nikog nebi namjerno doveo u opsanot ni sjeo pijan za volan.

Što se tiče offtopica slažem se, što je previše previše je, ako hočeš nastaviti raspravu javi na PM pa da odemo na piće do Glorijete ili nešto. ;-)

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 22:11 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
thuglife kaže...
nixass kaže...
cappy kaže...
mtopol kaže...

Pogledaj sve od 45str. pa ces vidit kako je sve pocleo.

duje kapitanović
15 godina
neaktivan

evo još samo nešto da ovom balavcu spomenem... vozim novog clio sporta koji ima ravno 200 KS i poginut ću isto u njemu kao i u bmw-u kad se sašijem u stup... i još jedna stvar, možda ću ispast papak al eto, još nijednom nisam vozio svog clijača preko 120 a ide punoooo više. jednostavno nema potrebe za brzinom preko 100 i nešto sitno...samokontrola je jako bitna a to mlađarija nema baš...i ako misliš bubat trebice u autu onda rađe pitaj starog da ti kupi stan pa imaš bar neke koristi od toga... ugl. pouka je pamet u glavu jer nisi najpametniji kad napuniš 18 godina...

Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

evo još samo nešto da ovom balavcu spomenem... vozim novog clio sporta koji ima ravno 200 KS i poginut ću isto u njemu kao i u bmw-u kad se sašijem u stup... i još jedna stvar, možda ću ispast papak al eto, još nijednom nisam vozio svog clijača preko 120 a ide punoooo više. jednostavno nema potrebe za brzinom preko 100 i nešto sitno...samokontrola je jako bitna a to mlađarija nema baš...i ako misliš bubat trebice u autu onda rađe pitaj starog da ti kupi stan pa imaš bar neke koristi od toga... ugl. pouka je pamet u glavu jer nisi najpametniji kad napuniš 18 godina...

Ja ni nezelin ispast najpametniji a izgleda da ti želiš.

A ti Clija vozi kako os nije los auto,a nit san ja reka na ovon forumu da ču vozit prki 120km/h kad dobijen vozacku u ruke.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan

Zakon je u ovom slucaju vrlo jasan. Medjutim, kao i mnoge stvari u ovoj drzavi, ne funkcionira prije svega zbog toga sto policija (cast iznimkama) ne radi svoj posao.

Dakle, sto se tice gospodina "Cappy"-a i njegovog (mozda) buduceg BMW-a, svaka cast, auto je zaista odlican, mozda najbolji model koji je BMW lansirao na trziste u posljednjih 30-tak godina, ali bi ga ipak trebao parkirati u garazi na 2 godine i prve kilometre (iako sumnjam da su prvi sto je opet vrlo zalosno) skupljati na manjem i slabijem automobilu. Jer da bi covjek nastradao i poginuo na cesti, ili ubio nekoga drugoga sto je jos veca tragedija, nisu potrebni niti BMW niti 170 konjskih snaga, nego nepromisljenost, neiskustvo i neznanje. 

A da bi se nadovezao na temu ove rasprave - NFS serijal kao i filmovi tipa Fast & Furious umnogome utjecu i pomazu mladim vozacima da budu manijaci za volanom i potencijalne ubice. Ali to je rasprava za mozda neku drugu temu na forumu, ne nuzno na ovom. Na zalost zivot nije igra i prilikom sudara se ne zamuti pogled kao na ekranu i za nekoliko sekundi potom se ne moze nastaviti dalje. Niti postoji opcija "restart" ili "try again". Imajte to na umu.

Puno, zaista puno vremena provodim na cesti, pogotovo sam Hrvatsku prosao uzduz i poprijeko, vidio sam i vidim zaista svakakvih budalastina i "vozaca" na cesti. Ali 90% onih koji me obidju na punoj liniji, prolete na zmigajuce zuto svjetlo, pretjecu kolonu... su ipak "picani" od 18-20 godina. I to ne nuzno u "bijesnim" automobilima. 

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
samo se ti fino skucaj pa da više ne trkeljaš tu po forumu...
pozz tvojim "pametnim" roditeljima...
Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Šta će ti Clio od 200 konja ako ne stiskaš gas?

Ako se voziš do 120 kupi radije Clija od 55 konja. Barem ćeš utrošit pare koje daješ za benzin i ispuštat ćeš manje CO2.

EDIT: ne vidim zašto napadate lika kojeg ni ne znate, samo zato što će dobiti BMW... Neodlučan

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 9:42 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
smrad06 kaže...

Šta će ti Clio od 200 konja ako ne stiskaš gas?

Ako se voziš do 120 kupi radije Clija od 55 konja. Barem ćeš utrošit pare koje daješ za benzin i ispuštat ćeš manje CO2.

EDIT: ne vidim zašto napadate lika kojeg ni ne znate, samo zato što će dobiti BMW... Neodlučan

Ne zbog BMWa niti jer ce ga dobit, vec zato jer je jedan decko bez iskustva na cesti u BMWu koji je prijetnja za sve one koji su na istoj cesti u autu ili pjeske...

sigurno ga nece vozit 50 km/h pred trebicama ili ekipom nego ce ga vozit koliko ide...

Oko clia sport se slazem s tobom :D

Ajmo natrag na igru... igra mi je brutalni shit... kad ugasis sve pomoci auto klizi kao da radis drift...

nikako ga stabilizirat, a ako cemo sa realnosti to usporedit, ja u cliu mogu bolje zavoj zadrzat sa 150 na sat nego onaj bmw u igri

16 godina
neaktivan

Vi se baš ne ostavljate tog off topica,onda ćemo pozvati dvije stručne osobe da riješe razmiriceIzlanuo se

Oprah Oprah
Dr.OZ Dr.OZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 10:31 (big_guy).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Ajmo natrag na igru... igra mi je brutalni shit... kad ugasis sve pomoci auto klizi kao da radis drift...

nikako ga stabilizirat, a ako cemo sa realnosti to usporedit, ja u cliu mogu bolje zavoj zadrzat sa 150 na sat nego onaj bmw u igri

big_guy kaže...

Vi se baš ne ostavljate tog off topica,onda ćemo pozvati dvije stručne osobe da riješe razmiriceIzlanuo se

17 godina

aj da se vratim na temu!

trenutno sam odusto od nje XD

samo se vozikam po quick race-u

evo nekih fotki trenutno mog najomiljenijeg auta (poslije impreze, al njene fotke kasnije)

sto se tice ovo dvoje pacijenata, get a room!! xD

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

ovako igra mi cersha i loading mi je dug..ajd daj te mi link za patcheve za to..please..

sta mi niko nece dat linkove za modove?rosvelt audi ti je preheben,mocno oizgleda skrozzz...a sto se tice ovog lika sto ste ga gore napali zbog toga sto ce dobit bmw-a 525d ja u tome nevidim nista lose,sta ako ga dobije jeli to vas problem nije,a sta vi nebi volili da sad imate 18 ili kad ste imali ili kad budete imali dobit ovakog bmw-a za 18?pa preporodio  bi se...i isto je ti mozes poginut isto sa ovakvim bmw-om ili sa stojadinom to je sve isto...i zato nepravite se pametni i manje suvisnih komntara...

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 22:21 (Gman).
16 godina
neaktivan

mozete li mi pomoci jer mi shift crasha svaki put kad pocmem voziti utrku?imam ati hd3650,turion x2 2,20ghz i 4gb rama... 

EDIT : sorry na duplom postu..

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 11:47 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Kupi orginal.

nema se kriza...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

aj da se vratim na temu!

trenutno sam odusto od nje XD

samo se vozikam po quick race-u

evo nekih fotki trenutno mog najomiljenijeg auta (poslije impreze, al njene fotke kasnije)

sto se tice ovo dvoje pacijenata, get a room!! xD

mogo bi ukljucit AA u opcijama pa da grafika bude ljepsa, da nema ovih nezubljenih rubova... :P

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan

eee rijesio sam problem sa crashanjem,jos mi samo treba mod za skracen loading time...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Kupi orginal.

A ti kao imas original siguran sam 100% da ti je cijeli komp piratiziran lol zato stfu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moze mi netko rec gdje se mijenja kamera auta?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 9:03 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice