Evo nakon ponešto čitanja recenzija i vaših komentara i ja sam se odlučio probat novi nfs.Zadnji koji sam igrao je bio onaj prostreet i bio mi je ok(ono -2)Al najviše mi se sviđa ovo kako su napravili to iznutra sa svim detaljima.A još se više radujem što će mi frend posudit svoj volan pa da mogu isprobat u punom stilu novi nfs,jedva čekam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel taj patch radi da se brže učitava
Meni se ne sviđa novi šift.
Jednostavno ne volim ovaj simulacijski pristup.
Ne mogu reć da je igra loša, ako je većini predobra, ali više mi paše arkadna utrka, na to sam navikao u nfs-u.
Obrisao sam ga odmah nakon one prve staze.
Sad mi ostaju samo burnout i flatout.
Nadao sam se da će mi se svidjeti jer sam volio pro street, a ovo mi se činilo dosta slično, ali auto mi je teško kontrolirati, postavki je puno, neda mi se zafrkavat s tim, nisam simulacijski tip.
Tako da kažem odmah - Oni koji su se nadali arkadi, najvjerojatnije se ovo neće svidjet, ostali ugodno igranje :)
Luđaci, ovo nije simulacija.
To koda za Baldur's gate kazete da je FPS, s malom iznimkom da je Baldur's gate odlicna igra.
GTA IV je vise simulacija nego ovo, mislim tamo bar volan ima 720 stupnjeva okretaja.
Neznam jesi li ikad vozio auto, mislim ni netrebas ga vozit ali jesi vidio da ikad nak rizanju ljudima drifta auto kad skrecu?
Il ako si ikad vidio ili se vozio u Golf 5 GTI, jeli se auto tako vuko il te priljepio za sic?
I naravno simulacija nemoze bit s onim pomocnim linijama prema kojima uvijek auto plese a i pokazu kad trebas kocit ili pustit gas.
Ovo je arkada, malo drukcija od recimo Burnout Paradise ali ipak arkada.
Mislim nisam mogo vjerovat kad sam pogodio drugi auto da sam ga "potkopo" i da se auto od tonu i pol poceo vrtit u zraku, i na kraju naravno ni njemu ni meni nije bilo nista.
Fakat simulacija. XD
Moraju stvarno poraditi na fizici voznje.
Je brze se ocitava sve, pogotovo utrke.
Jos uvijek moras cekat da se ucita auto kad ga biras al je bar smanjeno ako nis drugo.
Je brze se ocitava sve, pogotovo utrke.
Jos uvijek moras cekat da se ucita auto kad ga biras al je bar smanjeno ako nis drugo.
meni je sve isto
Evo, upravo sam pobijedio i osvojio sve zvijezdice u NFS World tour-u. Rekli su mi da sam dobio neki novi BMW i Audi, a ja ih ne vidim u svojoj garaži... Kme!
Inače, igru ću odigrati još jedanput jer je odlična (a i napisati ću uskoro review, ako to smijemo).
Smijes napisati review ali samo unutar ove teme.
Nesmijes novu otvarati
Može mi Shift!!!
Imam lock na 10 FPS-a :)
Sve low osim sjena (ruše igru kad su na low).
1280x1024
Utiske o samoj igri ću iznijeti neki drugi put
Jbg, instalirao sam ovaj novi Patch u nadi da ce ucitavanja trajati krace, ali nema nikakvih promjena, sve isto.
meni s patchom igra sruši čim počme utrka a učitava se jednako
Jbg, instalirao sam ovaj novi Patch u nadi da ce ucitavanja trajati krace, ali nema nikakvih promjena, sve isto.
i meni isto,stvarno me nervira
ima ko rješenje
i meni isto,stvarno me nervira
ima ko rješenje
Meni ide brze. Prije sam mogo popit kavu dok bi utrka pocela, sad vise ne.
Mozda me peru halovi, al bi se zakleo da je sad brze.
Daj nam onda reci u čemu je tajna?
Guys, za Bozic kupujem novi pc
Vase misljenje trenutno najbolje pc racerske igre (nisu to igrice, grijeh ih je tako zvati :D)
Po meni Shift
Red je na vas
Ovaj patch daje samo podršku za miš u meniju i neš sređiva LAN.Ne ubrzava nikakvo loadanje ni ništa.
Daj nam onda reci u čemu je tajna?
U patchu je tajna
Nadam se da je netko u situaciji u kakvoj sam i ja...Kad pokrenem instalaciju shifta tj stisnem na shift.exe nista se ne dogodi. Kad pogledam u task manageru jeli pokrenuto pokazuje da je pokrenuto u procesima ali ja ne vidim setup na ekranu i probam cekat hoce li se pojaviti ista i nista. Mogu samo izgasit preko task managera i to je to.
Imam Xp 64-bit sp2.svi driveri zadnji novi kompjuter sve savrseno radi ali nemogu pokrenut instalaciju!
..instalirao igru, stavio patch, win98 compatibility mode, stavio nfss black screen fix, restartao komp i opet black screen kad pocnem igru..
nista reko idem opet reinstall, opet sve napravio i opet black screen
znaci kad trebam odvoziti onaj probni krug na pocetku (ima zvuka ali nema slike)
nis nije dirano osim sto sam konfigurirao tipkovnicu
komp pod moj pc
najnoviji physx i driveri su gore
jel ima pomoci ili nek ide sve u pm
meni ne radi patch ja ga instaliram i nama mi pokazivaca misa
Pa doduse, ni ne treba ti pokazivac misa u igri.
Sve se moze bez njega.
Eto proso igru te se pojavila poruka da sa dobio bmw e92(ili tak neki model) medutim auta nigdje, mislim da sam i prije isto dobio jedan auto(ono pojavila se poruka) medutim auta nigdje?!?
Eto proso igru te se pojavila poruka da sa dobio bmw e92(ili tak neki model) medutim auta nigdje, mislim da sam i prije isto dobio jedan auto(ono pojavila se poruka) medutim auta nigdje?!?
te auto možeš isprobati (voziti) samo u Quick Race-u. Nisu dostupni za career mode.
pa nije tako jako los
te auto možeš isprobati (voziti) samo u Quick Race-u. Nisu dostupni za career mode.
Hvala na info..odoh odvozit malo sa bengurom
BTW u tier4 pod works natjecanje javlja mi da nemam ni jedan auto prikladan za te trke, a ja imam Subaru impreza te Ford Shelby GT500(oba dva nadogradena)???
@trnko-meni je odlican
ZNA LI itko cd key za shift
upravo ga instaliram hitno
naša
Igra je veoma realisticna simulacija.To je jedna od igara de treba skontat meni je laksi test drive bio.Ali ima jednu manu,a to je jer je sve isto i vermenom nakom tier 3 dosadi.Igra je dobra ali preduga i to se pretvara u dosadu,Pa sam izbrisao svaki trag od postojanja Nfs shifta na mom pc-u.Ja mislim da NFS Shift nije dobro ime.Mislim da bi bolje bilo NFS SHIT!!!
Zasto xfire jos uvijek ne detektira igru?
Tj.nemogu screenove radit a vec proslo mjesec dana od izlaska igre
Igra je veoma realisticna simulacija.To je jedna od igara de treba skontat meni je laksi test drive bio.Ali ima jednu manu,a to je jer je sve isto i vermenom nakom tier 3 dosadi.Igra je dobra ali preduga i to se pretvara u dosadu,Pa sam izbrisao svaki trag od postojanja Nfs shifta na mom pc-u.Ja mislim da NFS Shift nije dobro ime.Mislim da bi bolje bilo NFS SHIT!!!
"Igra dosadi nakon tier3" s tim se slazem, ali da cu je izbrisat, necu. ostvit cu je za pokoji race kad mi bude dosadno xD
Imam jedno pitanje vezano za NFS: 'šift'. Dakle, pred kraju sam igre i otključavaju mi se zadnji 'leveli'. Problem je u jednom koji je naziva tuned cars only (modificirani ) ili tako nešto. I kad želim ući u taj 'level' kaže mi da nemam odgovarajući auto...A kupio sam Ford GT i doradio ga...Stoga, kako to da me ne pušta na taj level? U čemu je caka?