NFS Shift problem

poruka: 17
|
čitano: 7.612
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NFS Shift problem

imam problem sa NFS Shiftom....frend mi skinuo igricu preko torenta i dao mi stick...instaliro sam igricu...stavio crack ali kad stisnem na igru pise mi  shift.exe  neki problem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NFS Shift problem
Ezio88 kaže...

imam problem sa NFS Shiftom....frend mi skinuo igricu preko torenta i dao mi stick...instaliro sam igricu...stavio crack ali kad stisnem na igru pise mi  shift.exe  neki problem

Kao prvo, vidim da si novi na forumu, trebao bi znati da ne smješ spominjati ništa što se tiče legale na forumu, poput cra*kova i takvih stvari.

Što se tiče problema s igrom, probaj promjetiniti compatibility mode, čujem da je to nekima pomoglo.

Btw, jel tvom frendu radi igra ili i on ima problema?

EDIT: Sad sam se sjetio, moraš manualno promjeniti u fajlu graphicscofing.xml shadow settings na 0, onda bi trebalo radit, mislim da je to jedan forumaš već negdje napisao.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 21:34 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Ezio88 kaže...

Napisi kako ti sve pise, ili stavi sliku problema..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
NFS Shift problem

Ja sam jučer skinul demo da probam prije nego kupim ili ne kupim igru....

Kad pokrenem igru dobim početni ekran sa loading trakom koja se napuni do pola ili malo više i onda tras - gotovo.. mrak... nema ništa..crni ekran i tak visi bez promjene...???

Sve isprobal.. compatybiliti mode, isključivanje zvučne, reinstal demo-a... svaki put isto...

XP operativni, PC piše..

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS Shift problem
http://PremiumForFree.com/index.php?referral=558290
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 22:08 (tomivanek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS Shift problem

I ja sam ima taj prvi problem, u mom slucaju skuzio sam da je procesor. Sad ne znam kod tebe ali za svaki slucaj vidi na ovoj stranici.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
17 godina
Ezio88 kaže...

imao sam isti problem jedino rješenje je:

u folderu crack bi trebao imat 3 datoteke, sve 3 moras skopirat da ti igrica radi

ti si vjerojatno samo shift.exe skopirao, al to nije dovoljno!

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan
NFS Shift problem

eee, jeli mi moze neko pomoci, instalira sam nfs shift kopira crak i kad upalim igricu pocne je loadati(onaj prvi prozor) i kad zavrsi samo ostane crna slika i ne reagira???????

jure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni se dogadjo isti problem i kad sam maknuo OC sa procesora pocela mi je igra NORMALO raditi bez nekih compatability sranja!!! NFS Shift Problem RIJESEN

16 godina
neaktivan
i ja sam imao isti problem kao i ezio88 i rijesio ga na isti nacin

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 13:08 (superkikac).
16 godina
neaktivan

....i ja imam isti problem....moze li neko pomoc

14 godina
neaktivan
NFS Shift problem

imam problem sa nfs shift ja sam napravio sve kako treba ali kada ulazim u igricu neće upalit uopće non-stop se nekakav prozor pojavi evo ovako Conflict with Emulation Software detected.

to ne razumijem što sada treba tu molim vas pomognite mi! {#}.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: NFS Shift problem
Navigator1 kaže...

imam problem sa nfs shift ja sam napravio sve kako treba ali kada ulazim u igricu neće upalit uopće non-stop se nekakav prozor pojavi evo ovako Conflict with Emulation Software detected.

to ne razumijem što sada treba tu molim vas pomognite mi! {#}.

A igra nije original?

16 godina

kupi igru pa igraj...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
protjeran

odma vi kupite org,omfg

pa skineg i testas,ako ti se svidi,kupis org key.......

tako sam i ja,necu dati za igricu 500kn,nego kupim key za 200kn i deri https://base-host.com.hr/need-for-speed/127-need-for-speed-shift-2-unleashed-cd-key.html

ali igrao sam i bez orga bez problema

ako moze crackana igrica raditi 99% ljudi,zasto njemu ne bi mogla?

16 godina
danny007 kaže...

ako moze crackana igrica raditi 99% ljudi,zasto njemu ne bi mogla?

zato što je zabranjena piratizacija na ovom forumu, pročitaj pravila foruma...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan
ja sam crack napravio ali neće upalit imam orginal kod i opet neće
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice