imam problem sa NFS Shiftom....frend mi skinuo igricu preko torenta i dao mi stick...instaliro sam igricu...stavio crack ali kad stisnem na igru pise mi shift.exe neki problem
imam problem sa NFS Shiftom....frend mi skinuo igricu preko torenta i dao mi stick...instaliro sam igricu...stavio crack ali kad stisnem na igru pise mi shift.exe neki problem
Kao prvo, vidim da si novi na forumu, trebao bi znati da ne smješ spominjati ništa što se tiče legale na forumu, poput cra*kova i takvih stvari.
Što se tiče problema s igrom, probaj promjetiniti compatibility mode, čujem da je to nekima pomoglo.
Btw, jel tvom frendu radi igra ili i on ima problema?
EDIT: Sad sam se sjetio, moraš manualno promjeniti u fajlu graphicscofing.xml shadow settings na 0, onda bi trebalo radit, mislim da je to jedan forumaš već negdje napisao.
Napisi kako ti sve pise, ili stavi sliku problema..
Ja sam jučer skinul demo da probam prije nego kupim ili ne kupim igru....
Kad pokrenem igru dobim početni ekran sa loading trakom koja se napuni do pola ili malo više i onda tras - gotovo.. mrak... nema ništa..crni ekran i tak visi bez promjene...???
Sve isprobal.. compatybiliti mode, isključivanje zvučne, reinstal demo-a... svaki put isto...
XP operativni, PC piše..
Baca mi ovaj problem, skinuo sam već sve moguće cr... s neta al ni jedan ne radi, molim vas dal mi neko može pomoć!!!
I ja sam ima taj prvi problem, u mom slucaju skuzio sam da je procesor. Sad ne znam kod tebe ali za svaki slucaj vidi na ovoj stranici.
imao sam isti problem jedino rješenje je:
u folderu crack bi trebao imat 3 datoteke, sve 3 moras skopirat da ti igrica radi
ti si vjerojatno samo shift.exe skopirao, al to nije dovoljno!
eee, jeli mi moze neko pomoci, instalira sam nfs shift kopira crak i kad upalim igricu pocne je loadati(onaj prvi prozor) i kad zavrsi samo ostane crna slika i ne reagira???????
meni se dogadjo isti problem i kad sam maknuo OC sa procesora pocela mi je igra NORMALO raditi bez nekih compatability sranja!!! NFS Shift Problem RIJESEN
....i ja imam isti problem....moze li neko pomoc
imam problem sa nfs shift ja sam napravio sve kako treba ali kada ulazim u igricu neće upalit uopće non-stop se nekakav prozor pojavi evo ovako Conflict with Emulation Software detected.
to ne razumijem što sada treba tu molim vas pomognite mi!
.
imam problem sa nfs shift ja sam napravio sve kako treba ali kada ulazim u igricu neće upalit uopće non-stop se nekakav prozor pojavi evo ovako Conflict with Emulation Software detected.
to ne razumijem što sada treba tu molim vas pomognite mi!
.
A igra nije original?
kupi igru pa igraj...
odma vi kupite org,omfg
pa skineg i testas,ako ti se svidi,kupis org key.......
tako sam i ja,necu dati za igricu 500kn,nego kupim key za 200kn i deri https://base-host.com.hr/need-for-speed/127-need-for-speed-shift-2-unleashed-cd-key.html
ali igrao sam i bez orga bez problema
ako moze crackana igrica raditi 99% ljudi,zasto njemu ne bi mogla?
ako moze crackana igrica raditi 99% ljudi,zasto njemu ne bi mogla?
zato što je zabranjena piratizacija na ovom forumu, pročitaj pravila foruma...