Sto je puno, puno je.
a rekli su da ce se moc.... na golfu se skoro nista nemoze mjenjat, i na kockici isto..... katastrofa..... sto su sve obecali da ce se moc mjenjat ovo je nula.... nisam ni skužio to na početku da se nec ni moc otkljucat..... mogli su za te novce koliko kosta igrica i puno vise toga napravit.... 500 kn za polugotovu igricu koja vjv nece ni bit dovrsena.... polako izlazi na vidjelo sve vise nedostataka... a nema ni onih neonki? nije sad to toliko bitno, ali mislim da se i to spominjalo da ce bit....
neznam kako, al sam slucajno dva puta jednu te istu poruku objavio..
jel imaju di kakve brojke usporedba spoilera/dodataka nfsu2 vs ovaj zadnji nfs?
Kako vam se cini novi update? meni je super stvar sa hot rodovima, dosao napokon i drag race :)
drag race je super a i stavili su community wraps i par novih auta :D
Sve je super, samo fali mi jos stvari za sredit aute... nije dovoljan samo jedan body kit i felge za prominit na nekim autima... nfsu2 je bija zakon :) al ovo je grafički melem :)
ma nfs ug2 bog, ok igra ima nedostataka ali barem su se potrudili ovu godinu a ne ko prijasnih lol, ja sam jedino most wanted noviji prosao i mislim da the run i to jos tamo od starog most wanteda, ove novije igrao svega par sati... a ug2 i dan danas imam na kompu cisto radi sredjivanja auta koji mi je gust tamo radit ...