Ma dobro kada gledam s druge strane nisam boostani igrač pa je to dovoljno.... još ako uleti code kupim si slotove i to je to :).
Jesu i u mene problemi slotovi, 2 ili 3 sam kupio preko boosta, evo sad cu i ja uci da uslikam svoje mashine :D
EDIT:
Evo moje mashine, imao sam jos Mazdu speed i Dodge Charger SRT8 SUPERBEE (tako nesto se zvao)
1.Mitsubishi Lancer Evolution IX, prvo auto koje sam zaradio, ugradio max snagu u razbijanju blokada, dugo sam ga koristio, ali ne moze sad prespor je...
2.VW Scirocco, bio mi cilj da uzmem najjace IGC auto Tier 1 i uzeo ga, nisam se razocarao, odlican ali mu je skretanje samo takvo...
3.Porcsche Boxster Spyder, dobio ga preko Reedem Code-a isto fenomenalno auto, njega najvise koristim od svih sada....
4.Audi TT RS COUPE, isto bio mi cilj da uzmem najjace IGC auto Tier 2, duboko se razocarao, ne valja, skretanje uzas, ne mozes vazdan skrenut (Nije preporucljiv da se kupi, skup je, a ne valja)
5.Chevrolet El Camino, mislio da je dobar na blokadama, ma kakvi, nije ni priblizan mom Mitsubishi-u, skretanje takodjer slabo...
6.Chevrolet Camaro ZL1, uzeo ga jucer jer je bio djaba, ne znam da li je danas, da sam imao boosta uzeo bi ih 2-3 kao sto sam vidio u nekih igraca, imaju po 2-3 Camaro ZL1 auta...
IGC trenutno imam 300k, gledam da sakupim za Lamborghini-a Tier 3 600k jer nemam Tier 3 Auta...
Level 37 sam...