Jel se isplati prodavati auto?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo raja ko igra i ko se kako zove???????
remzi1996
BUTCHERCRO chicane eu
Mehemed
Koji je tvoj nick da te mogu dodati :)
RenzorGT
isti-MrXleader,XLEADER01 i MRXLEADER15 meni se cini
Mehemed
Cornacum Chichane eu
E jel se oni boost bodovi il sta su vec nesmiju potrosit????????
Mehemed
Cornacum Chichane eu
Nista onda, ja igram samo na APEX-u (EU), na chichane-u sam samo napravio drivera i tako stoji...
ma daj meni malo malo na chc eu izbaci zaledi sliku u kur.... je server!!!!!
zato svi i igramo na apex-u
jos samo 1 100 000 do lamba
e oni boost ili bodovi to kad jednom potrosis nemos vise imat jel?????
Možeš... Ako upotrijebiš kreditnu karticu
Možeš... Ako upotrijebiš kreditnu karticu
Ili ako pronađeš neki kod,ja sam pronašao jedan od 750 boosta.
di?
di?
Prije 3 mjeseca na fejsu,ima par grupa koje djele keyeve besplatno.
EDIT:Jednom sam ugrabio i porsche na 7 dana,onaj nabrijani,ne sjecam se kako se zove.
Prije 3 mjeseca na fejsu,ima par grupa koje djele keyeve besplatno.
EDIT:Jednom sam ugrabio i porsche na 7 dana,onaj nabrijani,ne sjecam se kako se zove.
E i ja sam jednom uhvatio key sa 750 boosta i sa Porshche-om Boxterom ali zauvijek, nije samo 7 dana, dok sam Audia uhvatio sa 7 dana, tada je taj Audi bio Tier 3 :)
Od danas nebum vise igrao NFSW, nema smisla. Sami chiteri, voznja uzas, samo te udaraju. Sad mi zao vremena sto sam proveo igrajuci..
Od danas nebum vise igrao NFSW, nema smisla. Sami chiteri, voznja uzas, samo te udaraju. Sad mi zao vremena sto sam proveo igrajuci..
Uvijek postoje privatne utrke...
Uvijek postoje privatne utrke...
Znam, i to dosadi svremenom.
koji je k sa igrom već 2 sata nemogu vozit trke, svaki puta me izbaci iz loading screen u izborniku staze!
Mene je takodjer danas izbacivalo, Chicane EU server.
Btw, ko zeli da me doda u prijatelje, nick G4B00NZ3R, lvl 37.
Ne znam odakle vam uopće ideja da igrate na Chicane serveru? Probajte se prebaciti na NA, umjesto EU. Na APEXU je NA stabilniji, možda je isti slučaj i sa Chicane
Ne znam odakle vam uopće ideja da igrate na Chicane serveru? Probajte se prebaciti na NA, umjesto EU. Na APEXU je NA stabilniji, možda je isti slučaj i sa Chicane
Kako mogu da se prebacim? Sta treba da uradim?
Tamo gdje upisujes mail i lozinku se to mijenja. U gornjem desnom kutu imas servere pa izaberi koji ti treba. Morat ces napraviti i novi profil na drugom serveru.
Tamo gdje upisujes mail i lozinku se to mijenja. U gornjem desnom kutu imas servere pa izaberi koji ti treba. Morat ces napraviti i novi profil na drugom serveru.
Hvala puno na informacijama, ja trenutno igram na APEX-US serveru i sasvim mi fino sljaka, kakvo je vase misljenje o tom serveru?
tko hoce apex eu server lacko123 level 48
auti lexus lfa, nissan r34,