Ja namjerno nisam htio uzet bugattia. Ja sam uzea Nissan GTR oni jedini u japancima Tier 1. I onda mi je teze pobjedivat al i luđe. A u igri je policija prelaka nije me jos nijedan put ulovila.
imam jedan mali problem. kada igram negdje oko pola sata komp mi se sam od sebe isključi. provjerio sam temperaturu grafičke i ona se stalno drži između 40-45 stupnjeva što i tako puno nije. možda netko zna o čemu je problem?
imam jedan mali problem. kada igram negdje oko pola sata komp mi se sam od sebe isključi. provjerio sam temperaturu grafičke i ona se stalno drži između 40-45 stupnjeva što i tako puno nije. možda netko zna o čemu je problem?
pomoć...od kad sam instalirao igricu ...od kad sam je upalio...ona ŠTOPA ko luda!! ponekad dok vozim imam osječaj ko da mi ide 1-2 FPS-a, sve je na low ili off samo car detalji to mi je medium (a to neću mijenjat ...jeb* igricu na low car detalje),i to igram na konfiguraciji (vidi moj PC).BTW pa nije mi valjda toliko sranje komp pa da nemogu ni na low pošteno zaigrat a npr. Devil my cry 4 mi ide na 50-60 FPS ili COD 5 oko 38-46 FPS!!
Tribalo bi ti ic sve na high. frend mi ima slicnu konfu(i ja isto, vidi moju) ko ti i ide mu bez problema. Provjeri drivere, nadi bolji crack, a probaj nac i patch, iako meni radi bez problema nista ne stekaje i ti shitovi
Tribalo bi ti ic sve na high. frend mi ima slicnu konfu(i ja isto, vidi moju) ko ti i ide mu bez problema. Provjeri drivere, nadi bolji crack, a probaj nac i patch, iako meni radi bez problema nista ne stekaje i ti shitovi
Undercover je sramota serije NFSa, onakvu lošu fiziku nema ni super mario(inače odlična igra da se neki ne bi uvrijedili što je uspoređujem sa undercoverom).
Undercover je sramota serije NFSa, onakvu lošu fiziku nema ni super mario(inače odlična igra da se neki ne bi uvrijedili što je uspoređujem sa undercoverom).
ja još nisam prošao jer ne mogu igrat dok ne probam očistit komp. čekam da mi stari donese s posla kompresor. ne želim otvarati novu temu bezveze može nekoliko savjeta kako dobro očistiti komp. savjet možete poslati i PM.
ja još nisam prošao jer ne mogu igrat dok ne probam očistit komp. čekam da mi stari donese s posla kompresor. ne želim otvarati novu temu bezveze može nekoliko savjeta kako dobro očistiti komp. savjet možete poslati i PM.
skini ovaj patch pa probaj igrati: http://www.nfsplanet.com/nfsuc_patch.php?lang=eng
prvoga skini..
to je orginalni patch od ea games-a i moralo bi sve raditi..
neznam što je ovo, ali ja sam instalirao bez problema..
Možeš li ti otvoriti www.needforspeed.com/downloads ? Jer ja ne mogu, niti sa Firefoxom a niti sa IE 8...
I ima li još negdje patchova?
Ne mogu ni ja otvoriti tu stranicu, a ovdje imaš za skidati patcheve.
ovaj link ne radi, neznam za druge stranice..
Meni radi (probajte u Firefoxu), ali koji patch da skinem?
Skini Need for Speed Undercover v1.0.1.18 NA Patch.
meni je potrebna jedna mala pomoc!kada me je prvi put uhvatila policija oduzela mi je auto koji sam vozio ali nisam imao nijedan onaj X.da li neko zna kako da povratim moja kola nazad?!
a da li je potreban original igrica da bi se igrala preko neta?
i da li mogu da se prodaju automobili mozda?
i da li mogu da se prodaju automobili mozda?
Mogu, al ti uvijek mora ostat jedan pri ruci, nemoš ih sve prodat
ok, hvala!a za auto nema nigde da ima da se proda nego samo mogu da ga izbrisem iz garaze a ne dobijam nikakav novac!
ali kad gledas sa druge strane, to je mozda i bolje jer imas onaj PINK SLIPS i tu stalno mozes da uzimas automobile besplatno pa bi stvarno bilo glupo da mozes posle da ih prodas, to bi pokvarilo utisak igre onda!
najgluplja igrica na svjetu!!
kaj mozda nije???
kaj mozda nije???
Jel se ti to svadjas sam sa sobom?