Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 183.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ja namjerno nisam htio uzet bugattia. Ja sam uzea Nissan GTR oni jedini u japancima Tier 1. I onda mi je teze pobjedivat al i luđe. A u igri je policija prelaka nije me jos nijedan put ulovila.

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Need for Speed Undercover
Raving Rabbid kaže...
Raving Rabbid kaže...

imam jedan mali problem. kada igram negdje oko pola sata komp mi se sam od sebe isključi. provjerio sam temperaturu grafičke i ona se stalno drži između 40-45 stupnjeva što i tako puno nije. možda netko zna o čemu je problem?

shvatio sam da je problem u zagrijavanju procesora. sada bih želio saznati kako da to riješim.

čudno mi je da se komp nije gasio kada sam igrao gtaIV koji, bar tako mislim, je puno zahtjevniji od NFS-a
 Očisti cooler od proca, zamjeni pastu na njemu ili kupi novi i bolji cooler. A uvijek možeš dodati koji ventilator više u kućište.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock & metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Raving Rabbid kaže...
Raving Rabbid kaže...

imam jedan mali problem. kada igram negdje oko pola sata komp mi se sam od sebe isključi. provjerio sam temperaturu grafičke i ona se stalno drži između 40-45 stupnjeva što i tako puno nije. možda netko zna o čemu je problem?

shvatio sam da je problem u zagrijavanju procesora. sada bih želio saznati kako da to riješim.

čudno mi je da se komp nije gasio kada sam igrao gtaIV koji, bar tako mislim, je puno zahtjevniji od NFS-a
 Očisti cooler od proca, zamjeni pastu na njemu ili kupi novi i bolji cooler. A uvijek možeš dodati koji ventilator više u kućište.
 danas ili sutra ću ići očistiti komp od prašine. već je i vrijeme jer nisam ga čistion od prošlog ljeta. ako niti to ne će pomoći kupit ću novi.

može li mi tko preporučit neki dobar i jeftin cooler?
Trenutno igra: NFS Undercover, Burnout Paradise, Fallout 3, Riddick EFBB, Red Alert 3, Oblivion
15 godina
neaktivan

pomoć...od kad sam instalirao igricu ...od kad sam je upalio...ona ŠTOPA ko luda!! ponekad dok vozim imam osječaj ko da mi ide 1-2 FPS-a, sve je na low ili off samo car detalji to mi je medium (a to neću mijenjat ...jeb* igricu na low car detalje),i to igram na konfiguraciji (vidi moj PC).BTW pa nije mi valjda toliko sranje komp pa da nemogu ni na low pošteno zaigrat a npr. Devil my cry 4 mi ide na 50-60 FPS ili COD 5 oko 38-46 FPS!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahº°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨APOCALYPTICA°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸¨°º¤ø„ º¤ø„¸Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 20:21 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tribalo bi ti ic sve na high. frend mi ima slicnu konfu(i ja isto, vidi moju) ko ti i ide mu bez problema. Provjeri drivere, nadi bolji crack, a probaj nac i patch, iako meni radi bez problema nista ne stekaje i ti shitovi

Spirit...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 20:43 (Neutral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neutral kaže...

Tribalo bi ti ic sve na high. frend mi ima slicnu konfu(i ja isto, vidi moju) ko ti i ide mu bez problema. Provjeri drivere, nadi bolji crack, a probaj nac i patch, iako meni radi bez problema nista ne stekaje i ti shitovi

evo upravo downlodam nove drivere za graf...igram NFS na win 7 može li to stvarat problem...?
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahº°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨APOCALYPTICA°º¤ø„¸¨°º&#1
16 godina
sk8 4 life kaže...
Neutral kaže...

evo upravo downlodam nove drivere za graf...igram NFS na win 7 može li to stvarat problem...?
 Može. Stavi compatibility za XP ili ga pokreni na XP ili Visti.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock & metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
sk8 4 life kaže...
Neutral kaže...

Može. Stavi compatibility za XP ili ga pokreni na XP ili Visti.
 ok...ionako sam razmišljao o dual boot-u
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahº°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨APOCALYPTICA°º¤ø„¸¨°º&#1
16 godina
neaktivan

Undercover je sramota serije NFSa, onakvu lošu fiziku nema ni super mario(inače odlična igra da se neki ne bi uvrijedili što je uspoređujem sa undercoverom).

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BORN kaže...

Undercover je sramota serije NFSa, onakvu lošu fiziku nema ni super mario(inače odlična igra da se neki ne bi uvrijedili što je uspoređujem sa undercoverom).

i ja se slažem s time ali ipak igram...ali mi je ono ludo na početku "nemojte ovakve stvari raditi po sudjestvu".A za NFS smo se već od kad je pro street izašao uvjerili da je sve gori i gori
btw problem je rješen na XP-u mi dere na 4X AA  i na high ili med ostalo
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 20:48 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan

ja još nisam prošao jer ne mogu igrat dok ne probam očistit komp. čekam da mi stari donese s posla kompresor. ne želim otvarati novu temu bezveze može nekoliko savjeta kako dobro očistiti komp. savjet možete poslati i PM.

Trenutno igra: NFS Undercover, Burnout Paradise, Fallout 3, Riddick EFBB, Red Alert 3, Oblivion

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...

ja još nisam prošao jer ne mogu igrat dok ne probam očistit komp. čekam da mi stari donese s posla kompresor. ne želim otvarati novu temu bezveze može nekoliko savjeta kako dobro očistiti komp. savjet možete poslati i PM.

izvadi sve kabele i graf. i takve stvari koje se lako dignu...i samo kompresorom po prašini a ako hoćeš možeš i cooler od procesora odvidat pa očistit. Nema tu savjeta samo nakon što sa kompresorom istisneš pašinu sa cooleri povuci je usisavačem
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Raving Rabbid kaže...

izvadi sve kabele i graf. i takve stvari koje se lako dignu...i samo kompresorom po prašini a ako hoćeš možeš i cooler od procesora odvidat pa očistit. Nema tu savjeta samo nakon što sa kompresorom istisneš pašinu sa cooleri povuci je usisavačem
 uzet ću si sada vremena preko vikenda te očistiti. već je i vrijeme jer zadnji put kada je komp bio čist, ako je uopće i bio, kada sam ga odnesao na popravak te lijepo zamolio čovjeka neka ga očisti.
16 godina

skini ovaj patch pa probaj igrati: http://www.nfsplanet.com/nfsuc_patch.php?lang=eng

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

prvoga skini..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

to je orginalni patch od ea games-a i moralo bi sve raditi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

neznam što je ovo, ali ja sam instalirao bez problema..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Možeš li ti otvoriti www.needforspeed.com/downloads ? Jer ja ne mogu, niti sa Firefoxom a niti sa IE 8...

I ima li još negdje patchova?

Ne mogu ni ja otvoriti tu stranicu, a ovdje imaš za skidati patcheve.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.

0 0 hvala 0
16 godina

ovaj link ne radi, neznam za druge stranice..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Meni radi (probajte u Firefoxu), ali koji patch da skinem?

Skini Need for Speed Undercover v1.0.1.18 NA Patch.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ma ne valja taj undercover nista, probajte igricu GRID..ona je realna a i tesko je prec...naravno ako igrate na jacem nivou
mumy
15 godina
neaktivan

meni je potrebna jedna mala pomoc!kada me je prvi put uhvatila policija oduzela mi je auto koji sam vozio ali nisam imao nijedan onaj X.da li neko zna kako da povratim moja kola nazad?!

Ivke

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a da li je potreban original igrica da bi se igrala preko neta?

Ivke

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i da li mogu da se prodaju automobili mozda?

Ivke

0 0 hvala 0
15 godina
Ivke kaže...

i da li mogu da se prodaju automobili mozda?

Mogu, al ti uvijek mora ostat jedan pri ruci, nemoš ih sve prodat

15 godina
neaktivan

ok, hvala!a za auto nema nigde da ima da se proda nego samo mogu da ga izbrisem iz garaze a ne dobijam nikakav novac!

Ivke

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ali kad gledas sa druge strane, to je mozda i bolje jer imas onaj PINK SLIPS i tu stalno mozes da uzimas automobile besplatno pa bi stvarno bilo glupo da mozes posle da ih prodas, to bi pokvarilo utisak igre onda!

Ivke

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

najgluplja igrica na svjetu!!

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
protjeran
2FA5T4U kaže...

kaj mozda nije???

16 godina
neaktivan
2FA5T4U kaže...

2FA5T4U kaže...
2FA5T4U kaže...

kaj mozda nije???

Jel se ti to svadjas sam sa sobom?

PP iskljucene zbog bezobraznih pojedinaca. Zalbe na moje moderiranje podnesite na pisma@bug.hr
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice