Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 189.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover

Meni je bio najbolji Carbon. Presao sam ga 3 puta. Ludilo igra.

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster
16 godina
neaktivan
UltimateRazor kaže...

Meni je bio najbolji Carbon. Presao sam ga 3 puta. Ludilo igra.

Btw dali je carbon nastavak od most wanteda jer sam cu nešto o tome...
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan

Igra je čista arkada. Fizika automobila je koma. Svladavanje zavoja je nevjerojatno lagano.

Nadalje, igra mi se ruši nakon par minuta. Kad imam sreće onda igram i sat vremena bez rušenja.

Fascinantno je to da primjerica crysis,gta iv i takve mrcine od igri mogu bez problema tjerati cijeli dan bez problema.

Ovo je daleko najlošiji nastavak nfs-a.

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja nemam undercover ali sam pročitao da je svjetlost prejaka,prelako se skreće i još puno gluposti.Neću je ni nabavljati.Most wanted je super,a može ići na svaki komp.I carbon je bolji.Undercover je još jedno loše izdanje need for speeda.

Tomislav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ja nemam undercover ali sam pročitao da je svjetlost prejaka,prelako se skreće i još puno gluposti.Neću je ni nabavljati.Most wanted je super,a može ići na svaki komp.I carbon je bolji.Undercover je još jedno loše izdanje need for speeda.

Da zaboravio sam spomenuti pretjerani bloom efekt...još k tome idu i loše sjene koje su, nadam se, samo rezultat loših drivera.

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
16 godina
protjeran

e ljudi, tek sam vidio temu, pogledao prve postove, i vidi se: igra retardirana da gora nemoze biti, nfs propao, osim ako ne naprave nesta novo nalik MW ili carbonu a naravno bio bi najbolji kad bi spojili: neke aute i trke iz underground 2, aute i blacklistu iz most wanteda i grafike i napucavanja iz carbona, to bi bila najbolja igra ikada

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Undercover je meni ko da gledaš izlog eto točno tako...Sve je to fino zapakirano a kad izvadiš proizvod iz kutije onda se tek vidi koliko su se ovi iz EA-a potrudili.Meni su Underground 2 i most wanted najbolji..Svi ovi nastavci su promašaj,a da ne govorim o mogućnostima koje su izbacili u tuniranju...Sramota!
16 godina
neaktivan

meni je najbolji most wantedSmijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

E gdje moram upisati šifru da bi se aktivirala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ljudi,ajmo zaboravit ovu igru,m nema smisla vise trosit slova na nju

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

DAj neka netko kaže di se treba upisati šifra da bi se aktivirala i nećemo više pisati o toj igrici!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeza101 kaže...

DAj neka netko kaže di se treba upisati šifra da bi se aktivirala i nećemo više pisati o toj igrici!!

google zna!!!
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Jeza101 kaže...

google zna!!!
 zna i cheatbook database 2009

"Enter the options menu, choose the "Secret Codes" selection, then
enter one of the following codes to activate the cheat function.
"
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
sk8 4 life kaže...
Jeza101 kaže...

google zna!!!
 zna i cheatbook database 2009

"Enter the options menu, choose the "Secret Codes" selection, then
enter one of the following codes to activate the cheat function.
"
 pa napravi to
16 godina
neaktivan

ma igraj pošteno prođi igru pa onda unesaj cheat do mile volje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 22:46 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Točno. I ja sam je prošao u tjedan dana i prvi put sam došao do zadnje utrke i kako nisam prošao jer sam bio umoran igrao sam sljedeći dan i nisam mogao više dobiti da se utrkujem-bug u igri! Viče Poslije sam igrao i prolazio sve utrke iz prve i dobivao sve na You Dominated naslovu! Kad sam to vidio za tri-četiri dana mi je dojadilo jer je prelaka za proći! Sad ću je uninstall jer ionako reinstaliram Winze! Ocjena: 58% (grafika je jedina jača strana iako ni ta nije svijetla točka) lol EA lol

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Točno. I ja sam je prošao u tjedan dana i prvi put sam došao do zadnje utrke i kako nisam prošao jer sam bio umoran igrao sam sljedeći dan i nisam mogao više dobiti da se utrkujem-bug u igri! Viče Poslije sam igrao i prolazio sve utrke iz prve i dobivao sve na You Dominated naslovu! Kad sam to vidio za tri-četiri dana mi je dojadilo jer je prelaka za proći! Sad ću je uninstall jer ionako reinstaliram Winze! Ocjena: 58% (grafika je jedina jača strana iako ni ta nije svijetla točka) lol EA lol

nije mi jasno zašto ćeš je deinstalirati, kad ćeš svakako rušit win!?
17 godina
protjeran

To sam samo parafrazirao. Neću je doslovno uninstall nego cijele Windowse instalirati, formatirati oba diska, promijeniti particije, veličinu.

17 godina
neaktivan

Najdebilniji nastavak nfs-a do sad, nemas uopće osjećaj vožnje , zavoje prolaziš ko da ih nema , grafika niš posebno, uglavnom jedno veliko sranje, imam flat, ali opet mi je žao potrošenih gb-a , nfs u2 i nfs porsche su po meni najbolji nastavci.

17 godina
protjeran

Da. Tako sve do Most Wanted i po meni. Carbon još 'ajde de..., ali Pro Street ne sliči više na dobri stari Underground niti Undercover. Samo filmske priče i jurnjava. Čista arcade game bez smisla i po meni. Hope so za NFS Shift koji treba doći ove godine... He, he... Da bude opet dobro.

16 godina
neaktivan

Imam problema sa sjenama. sjene zgrada,semafora,rasvjetnih stupova itd. su grube i nekad ih uopće nema ili su deformirane.

Zato molim nekoga da posta slike iz igre u kojima se dobro vide sjene tako da ih mogu usporediti sa svojima.

Nemojte mi samo početi o driverima jer jer to već i vrapci na grani znaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 19:24 (Jerkenovski).

0 0 hvala 0
17 godina
Jerkenovski kaže...

Imam problema sa sjenama. sjene zgrada,semafora,rasvjetnih stupova itd. su grube i nekad ih uopće nema ili su deformirane.

Zato molim nekoga da posta slike iz igre u kojima se dobro vide sjene tako da ih mogu usporediti sa svojima.

Samo isključi u opcijama "Shadows" i to je to...
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Jerkenovski kaže...

Samo isključi u opcijama "Shadows" i to je to...
 To neće riješiti problem zato što sličnih problema imam i s još par igri.
Molim screenshotove.
17 godina
neaktivan

Novi patch itekako optimizira igru, i balansira tezinu, i jos stosta, samo skidajte.

MB GIGABYTE EP45-DS3R; INTEL CORE 2 DUO E8400 2x 3.0 GHz; DDR II 4GB (2x2GB kit) 800MHz OCZ Gold XTC; ASUS ATI EAH4870 512MB GDDR5

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
e ljudi jel istina da ce izaci jos tri ili cetri nfs-a?Ako je istina,sta mislite o tome?
born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...
e ljudi jel istina da ce izaci jos tri ili cetri nfs-a?Ako je istina,sta mislite o tome?
 samo znam da sljedeći izlazi nfs shift

17 godina
neaktivan

Jao, već mi je unaprijed žao igrača sljedećeg NFS-a... mislim sa imenom kao što je NFS - SHI(f)T  koliko dobar može ispast?  očito oni već unaprijed znaju :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čekajte ja mislim da se na torrentu skinuti nfs

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo instalirao ja i ovaj NFS. cisto iz znatizelje jer sam taman zavrsio Burnout paradise...

isprva sam mislio da se netko sali i da su odlucili napravit nekakav flashback na stareeee nastavke NFS-a, jer sve me podsjecalo na arkade iz 1995. godine.

Fizika automobila, kamera, protivnici, voznja... sve identicno kao i u 1995toj samo je grafika nabrijana.

I tako ja igram ali ta arkada nikako da prestane, jednostavno izgleda lose i nema mi smisla to igrati!

Odigrao sam sve gran turismo igre, sve burnout igre i sve NFS igre (osim pro streeta) i znam dobro odvagati kada je igra simulacija i kada je to arkada.

Drago mi je sto je burnout napravljen stvarno odlicno te mi se svidza fizika i voznja, sve 5, kao da pokusavaju napraviti dobar omjer izmedzu simulacije i arkade.

ali ovaj NFS nema nista od toga. Totalna sramota.

Evo upravo uninstaliram igru i zalim potroseni promet za download.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jel zna ko gdje se mogu skidati s interneta igrice besplatno

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice