Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 189.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Need for Speed Undercover

ja se nadam necemu ko most wanted jel mi je to najbolji nastavak odma iza je carbon

17 godina

takoder ^^ a i da bude cheats (npr. nitro  SmijehOsmijehBelji se) jer onda kad igran online sve ih rasturin a neki debili mozete pogledat na youtube uvati brzinu po 600 km/h i vise xDDD

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
 Not Found, The requested document was not found on this server.
 Ima na youtube:https://www.youtube.com/watch?v=mkHJzHIbQQg
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

JA mislim da je cijela bit nfs-a brijanje auta i egzotična priča. Nekima se nije svidio, pa neka ga oni i ne igraju. Meni se općenito nfs kao videoigra sviđa; i ja ću ga igrat. Nikada ne očekujem nešto puno od igre jer se onda mogu lako razočarati. Sada niš ne očekujem od nj, i znam da će mi se svidjet. Evo baš sada gledam demo ingame NFS UC; bit će nešto kao nastavak most wanteda.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

yap ima ono usporovanje vremana(nemrem se sjetit ka se zove)Al izgleda da nece bit tunninga=(

17 godina
R4zOR229 kaže...

yap ima ono usporovanje vremana(nemrem se sjetit ka se zove)Al izgleda da nece bit tunninga=(

Bullet time ili u NFS-u Speed Breaker.
Tuninga će biti kao u ProStreetu čak i boljeg.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
HarryPlopper kaže...

ma, nema need for speeda do undergrounda 2, ovo ce opet bit sranje od igre, al jbg ljudi to kupuju ko ludi pa zas nebi nastavili radit

Tako je..u vezi ovog novog..veca glupost od prostreet-a nemoze bit..moze biti samo boljaNamigiva

Nemojte suditi na prečac. Možda stvarno bude dobra igra s obzirom koliko ju rade.

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Biti će tuninga to se može vidjeti iz trailera i screenshoteva
17 godina

Jedva čekam.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Nadam se da neće biti promašaj kao pro street

Nada zadnja umire Neodlučan
Necu zvaku , hocu kusur !!!
17 godina
neaktivan

Prije je NFS bila samo čista trka, kako govori i ime igre, Need for Speed, no mislim da bi bilo vrijeme da igru preimenuju u Need for Pimpin'... Neodlučan

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

onda nebi dosla mala deca i kupila je radi imena ime je i prodalo pro street ma kolko on bio los

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

onda nebi dosla mala deca i kupila je radi imena ime je i prodalo pro street ma kolko on bio los

u potpunost se slažem, dok su oni malo veći kupovali radi najava koje su se pokazale skroz krive!
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan
BORN kaže...
IRebic kaže...
 Not Found, The requested document was not found on this server.
 Ima na youtube:https://www.youtube.com/watch?v=mkHJzHIbQQg
 hvala, čini se da će ovo čak imati i komad pričice
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

yap ima ono usporovanje vremana(nemrem se sjetit ka se zove)

Speedbraker, koja glupost, nebi da voziš pod ručnom, nemam blage čemu služi, al' katkad je dobro za screenshutove
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
R4zOR229 kaže...

Speedbraker, koja glupost, nebi da voziš pod ručnom, nemam blage čemu služi, al' katkad je dobro za screenshutove
 I za road blockove
16 godina
IRebic kaže...
R4zOR229 kaže...

Upotrijebi kad je velika okuka, zavoj, ili u Darg stazama.
17 godina

Sa speedbreakerom možeš odmah uništiti policijski auto tako da si pored njega, uključiš sb i zabiješ se u auto.

Btw Neville u Carbonu na početku to demonstrira. Ipak ne radi sa SUV-ovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Prije je NFS bila samo čista trka, kako govori i ime igre, Need for Speed, no mislim da bi bilo vrijeme da igru preimenuju u Need for Pimpin'... Neodlučan

Yeea, fo' shizzle me nizzle.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2008 20:47 (the_tux).
17 godina
neaktivan
BORN kaže...
IRebic kaže...
R4zOR229 kaže...

I za road blockove
 da, i za blokade
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2008 22:05 (IRebic).
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Sa speedbreakerom možeš odmah uništiti policijski auto tako da si pored njega, uključiš sb i zabiješ se u auto.

Btw Neville u Carbonu na početku to demonstrira. Ipak ne radi sa SUV-ovima.

znam, ali mi je to pomalo glupo, kao neki način varanja, samo što je integriran u igru
17 godina

jel to toyota supra?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina

a nego što drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja im vise ne vjerujem,svaki put su sve gori!Neka naprave underground 3

q6600@3Ghz,6GB DDR2,ati radeon 3870x2
17 godina

Need for speed ne bi smio nositi ime želja za brzinom,već bi trebala nositi ime želja za više novaca.
Svi smo svjesni u kakvom svijetu živimo i kako svi danas rade samo kako bi zaradili.
Ali ne razumijem samo kako netko ne prima ne kao odgovor.Usprkos brojnim lošim nastavcima EA se ne predaje.Ne znam je li to zbog novca ili
želja da napravi remek djelo simulacije vožnje? Ali jedno je sigurno EA nema srama.
Nije ni GRID ni DIRT nešto bolje jer sve ukupno ima 15 staza ali svaka druga počinje od kud je neka završila.
Još u svijetu Gaminga nismo vidjeli remek djelo simulacije!

Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.
16 godina
neaktivan

Teško da će EA odustati od NFS serijala, ipak su oni  u počecima pobrali slavu na tom serijalu, jeste da u novije vrijeme izbacuju sve lošije nastavke, ali zato se na greškama uči, pa tako mislim da se EA naučio na ProStreetu da ne mogu samo tako bezveze napraviti novi NFS nastavak, a i sada su se malo više potrudili, tako da nas možda čeka fascinantan Undercover. Ali napominjem, možda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Ali ne razumijem samo kako netko ne prima ne kao odgovor.Usprkos brojnim lošim nastavcima EA se ne predaje.Ne znam je li to zbog novca ili
želja da napravi remek djelo simulacije vožnje?
Još u svijetu Gaminga nismo vidjeli remek djelo simulacije!

EA konstantno lansira nove NFS nastavke baš zato što će većina ljudi htjeti vidjeti igru. NFS je postao brand, svi žele probati igru, a još kad ubace neki totalno nabrijani trailer, ljudi polude... Ja ne, zadnji koji sam igrao je bio MW, probao sam Pro street demo s BugDVD-a i došlo mi je da povraćam...

Remek-djelo simulacije... GTR 2 je najrealnija simulacija na tržištu (ne znam kakav je novi GTR Evolution), jedino što nema vrhunsku grafiku, al bože moj, meni je igra svejedno lijepa...
Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan

Jel ko zna hoće li biti free roam online, onak da se skupi više igrača da se mogu vozit kud hoće,

onak kao Test Drive Unlimited?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tunder kaže...

Jel ko zna hoće li biti free roam online, onak da se skupi više igrača da se mogu vozit kud hoće,

onak kao Test Drive Unlimited?

Mislim da će biti free roama u sp-u , tj. siguran sam, a za mp ne znam. Možda...
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

jel to toyota supra?

je, NFS Most Wanted
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2008 10:34 (IRebic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice