Što bi ste željeli vidjeti u novom NFS-u što se tiče auta, grafike, "gameplaya" itd. Recite neke ideje, prijedloge itd.
Molio bih da oni koji žele po x-ti put popljuvati NFS neka odu drugdje.
Što bi ste željeli vidjeti u novom NFS-u što se tiče auta, grafike, "gameplaya" itd. Recite neke ideje, prijedloge itd.
Molio bih da oni koji žele po x-ti put popljuvati NFS neka odu drugdje.
uff, sad ni sam neznam.. pošto je u zadnjih 5 nastavaka tuning imao veliku ulogu, neka se onda i nastavi. Grafika je u NFS serijalima uvijek bila tip-top pa neka se i to nastavi.
Ali dečki obavezno moraju poraditi na gameplayu tj. samoj vožnji koja je u zadnjih par nastavaka oslabljela. I neka malo smanje sa "kulturom" street racing scene.... Priča bi trebala biti jednostavna ili je uopće netreba biti. Najrađe bi volio vidjeti Underground 3 - nema murje, nema slow motiona, nema gluposti. Samo cool auti, brze utrke, i dobra muzika...
i da, ako već nastave sa tuningom, OBAVEZNO izbaciti exotične aute... ja mislim da nitko ne želi vidjeti "pimpanog" Lamborghinia...
bilo bi dobro da se zabiješ u auto, izađeš van i izrešetaš vozača, drugom autu postaviš bombu i tako dođeš prvi...
zezam se, kao prijašnji post
bez slowmotiona, bez đinđuliminđuli i nekih kerefeka....
Meni bi bilo super nešto u stilu Most Wanteda s boljom ili nikakvom pričom, boljim "tuniranjem", pametnijim murjacima, više auta, izmjenom dana i noći, boljim oštećenjem nego u PS-u, promjenjivim soundtrackom i ogromnim gradom.
Meni bi bilo super nešto u stilu Most Wanteda s boljom ili nikakvom pričom, boljim "tuniranjem", pametnijim murjacima, više auta, izmjenom dana i noći, boljim oštećenjem nego u PS-u, promjenjivim soundtrackom i ogromnim gradom.
Nek naprave underground 3, samo japanci i par europskih pila bez suv vozila i bez porschea, lamborghinija, ferrarija ... i takvih auta opcenito, mislim da nikad u zivotu neces vidjet tuniranog ferarija
Neka naprave zabavan NFS, kakvi su bili prije. Ova furka na "niggaz wit da bitchin karz" mi je već dosadila, počinje i živcirati. Ako ne mogu napraviti simulaciju, neka bar naprave poštenu arkadu bez silnog kiča i fensaja dodataka i neka se ne svodi sve na to da budeš "da biggest nigga wit da best pimpin kar in da town".
Zašto jednostavno ne ubace gomilu staza i gomilu auta bez ikakve priče i bez ikakvog tuninga, bez ikakvih cici-mici, fensi-šmensi i tata-rata stvari, običnu trkaću igru u kojoj je bit zabaviti se, a ne bit sve ovo pod navodnicima?
Inače,pro street je bio otprilike 16...pa si misli,ako uračunamo baš sve nfs-ove...
Inače,pro street je bio otprilike 16...pa si misli,ako uračunamo baš sve nfs-ove...
Neka naprave zabavan NFS, kakvi su bili prije. Ova furka na "niggaz wit da bitchin karz" mi je već dosadila, počinje i živcirati. Ako ne mogu napraviti simulaciju, neka bar naprave poštenu arkadu bez silnog kiča i fensaja dodataka i neka se ne svodi sve na to da budeš "da biggest nigga wit da best pimpin kar in da town".
Zašto jednostavno ne ubace gomilu staza i gomilu auta bez ikakve priče i bez ikakvog tuninga, bez ikakvih cici-mici, fensi-šmensi i tata-rata stvari, običnu trkaću igru u kojoj je bit zabaviti se, a ne bit sve ovo pod navodnicima?
Meni je MW bio super... a prije njega zadnji dobar NFS 3... a ovaj pro street... pa kakav je to NFS bez ganjanja sa murjom?? bezveze.
A i ovaj novi je bio cisto jadan sa onim wheelies-ima... i dragom... pusiona. nek naprave MW sa novom grafikom i novom pricom i to je to.
Meni je bio supač underground 2 , a, nije ni most wanted loš, samo mi je brzo dosadio, jedino sam underground 2 završio, ove ostale sam skoro sve igrao, nisu me baš oduševili. Carbon sam isto ustvari završio, ajde može i on proći. PRO STREET mi je pro pro smeće. Meni paše darkulja, nek opet zamrače ko u undergroundu, i to je to formula za pet mrakulja. Da se ne vide greške.
Eh, ja bi samo volio da naprave nešto u stilu NFS Porsche. Taj mi je bio daleko najbolji.
Eh, ja bi samo volio da naprave nešto u stilu NFS Porsche. Taj mi je bio daleko najbolji.
mješavina underground 1 i2 što se tiće tuninga i nabrijavanja i dodat malo novih stvari,jebeš samo bodi kit, ubacit grad iz undergrounda 2 i most wanteda i poboljšat aute,bez ferrarija,lamborginija,pagani zonda i tih takvih auto
JA bi najvise volio neku ono opicenu dugu napetu pricu sa puno preokreta i kao prije navedeno samo rijetke egzoticne aute a vise ovih slabijih koji se mogu bolje tjunati
sto se tice designa bilo bi predobro da mozes uzeti airbrush isam po autu prčkati a ne uvijek po predloscima sto se tice gameplaya nek bude nesto poput most wanteda a prica da bude ono extra nesto i pomogucnosti sto duza jer mi je najgore kad neku ono jako dobru igricu predem u 5 dana
murja obavezno mora biti sa puno fun factora i crashova i obavezno underground scena i po danu i po noci jer ako se hocu utrkivati u kontroliranim uvjetima igrati cu tocu, race 2007 ili tako nesto a ne NFS(samo ime govori kakva bi trebala biti igrica)
iskreno pro street me duboko razocarao ono sucks big time!!!
sto se tice totalinga auta nek bude malo teze nego u stvarnosti jednostavno zbog igrivosti
Najbolje da stave da se na kraju igre možeš poševit sa ženskom.haha
Definitivno bolje murjake, veči grad, mrežnu igru(ako nema), i strojnicu na autu da možeš napucat onog koji te skrši-haha. :)
Na novom NFS-u bi trebali poradit na samom izgledu sučelja, dodat još puno automobila, više bombastičnih komada. Ne bi se složio da treba maknut aute poput Lamba, Ferrarija i sl. , dapače, ja bi ih još više stavil u izbor . Jedina igra u kojoj ima dovoljno automobila je Test Drive Unlimited. Trebalo bi stavit više Audija i BMW-a, Volkswagena, Opela, Honde, Mazde i sl. i vratiti onu opciju na kojoj se kupuje i uređuje audio sustav .
Na novom NFS-u bi trebali poradit na samom izgledu sučelja, dodat još puno automobila, više bombastičnih komada. Ne bi se složio da treba maknut aute poput Lamba, Ferrarija i sl. , dapače, ja bi ih još više stavil u izbor . Jedina igra u kojoj ima dovoljno automobila je Test Drive Unlimited. Trebalo bi stavit više Audija i BMW-a, Volkswagena, Opela, Honde, Mazde i sl. i vratiti onu opciju na kojoj se kupuje i uređuje audio sustav .
trebalo bi stavit prave aute ko što su mercedes, opel, itd...
i trebali bi stavit dosta auta da si ljudi mogu birat, a ne 2 auta, pa biraš između 2
neka bude kao MW ali a tuningom iz undergrounda 2 , tko da ga mozes nabrijati na najmanje detalje , te da bude vise klasicnih auta
Bilo bi dobro na naprave nešto između GTA(bilo koji noviji VC, SA, GTA4..) i NFSU 2, tj. da spoje te 2 igre. Npr, da je neka dobra priča, osobno meni su dosad priče u NFS-ima bile više-manje dosadne, ali sam ih sve prošao. Da naprave priču kao, život street racera. Jer ove priče se 'nadovezuju', ali tu i tamo jedna s drugom nema nikakve veze. Kaj se tiče automobila, bilo bi dobro da stave mnogo više automobila. Npr, više egzotičnih poput ferrari-a, lamba...i naravno neke realne automobile u našem svakodnevnom životu. Onda bi to bilo to.
Pa vidi ako hoćeš imati aute iz svakodnevice onda ne možeš superaute i obrnuto. Suludo je pomišljati, a ne i vidjeti da se neki Fiat Punto utrkuje protiv Porsche Carrere GT i da joj je ravan!! (primjer iz MW-a)