Need For Speed 12

poruka: 37
|
čitano: 3.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Need For Speed 12

Što bi ste željeli vidjeti u novom NFS-u što se tiče auta, grafike, "gameplaya" itd. Recite neke ideje, prijedloge itd.

Molio bih da oni koji žele po x-ti put popljuvati NFS neka odu drugdje.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Need For Speed 12

uff, sad ni sam neznam.. pošto je u zadnjih 5 nastavaka tuning imao veliku ulogu, neka se onda i nastavi. Grafika je u NFS serijalima uvijek bila tip-top pa neka se i to nastavi.

Ali dečki obavezno moraju poraditi na gameplayu tj. samoj vožnji koja je u zadnjih par nastavaka oslabljela. I neka malo smanje sa "kulturom" street racing scene.... Priča bi trebala biti jednostavna ili je uopće netreba biti. Najrađe bi volio vidjeti Underground 3 - nema murje, nema slow motiona, nema gluposti. Samo cool auti, brze utrke, i dobra muzika...

i da, ako već nastave sa tuningom, OBAVEZNO izbaciti exotične aute... ja mislim da nitko ne želi vidjeti "pimpanog" Lamborghinia...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

bilo bi dobro da se zabiješ u auto, izađeš van i izrešetaš vozača, drugom autu postaviš bombu i tako dođeš prvi...

zezam se, kao prijašnji post

bez slowmotiona, bez đinđuliminđuli i nekih kerefeka....

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina
Need For Speed 12

Meni bi bilo super nešto u stilu Most Wanteda s boljom ili nikakvom pričom, boljim "tuniranjem", pametnijim murjacima, više auta, izmjenom dana i noći, boljim oštećenjem nego u PS-u, promjenjivim soundtrackom i ogromnim gradom.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crystal6 kaže...

Meni bi bilo super nešto u stilu Most Wanteda s boljom ili nikakvom pričom, boljim "tuniranjem", pametnijim murjacima, više auta, izmjenom dana i noći, boljim oštećenjem nego u PS-u, promjenjivim soundtrackom i ogromnim gradom.

Slažem se jer mi je MW najdraži, bilo bi dobro kada bi se auto teže "totalirao", a ne ko u pro streetu okreneš se na krov i gotovo, i da je lova po utrkama viša.
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

Nek naprave underground 3Smijeh, samo japanci i par europskih pila bez suv vozila i bez porschea, lamborghinija, ferrarija ... i takvih auta opcenito, mislim da nikad u zivotu neces vidjet tuniranog ferarija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Meni je definitivno najbolji bio NFSU 2 pogotovo zbog tuninga. Najbolji tuning definitivno, a na MW-u ga je bilo premalo. a sto se izmjene noci i dana tice po meni se prave ilegalne utrke voze po noci i po meni je puno zanimljivije igrat nocu. S ostalim se uglavnom slazem.
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

Neka naprave zabavan NFS, kakvi su bili prije. Ova furka na "niggaz wit da bitchin karz" mi je već dosadila, počinje i živcirati. Ako ne mogu napraviti simulaciju, neka bar naprave poštenu arkadu bez silnog kiča i fensaja dodataka i neka se ne svodi sve na to da budeš "da biggest nigga wit da best pimpin kar in da town".

Zašto jednostavno ne ubace gomilu staza i gomilu auta bez ikakve priče i bez ikakvog tuninga, bez ikakvih cici-mici, fensi-šmensi i tata-rata stvari, običnu trkaću igru u kojoj je bit zabaviti se, a ne bit sve ovo pod navodnicima?

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Need For Speed 12

Inače,pro street je bio otprilike 16...pa si misli,ako uračunamo baš sve nfs-ove...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
darkswordwarrior kaže...

Inače,pro street je bio otprilike 16...pa si misli,ako uračunamo baš sve nfs-ove...

hmm, ja došo do 14 ako računamo V-Rally 1 & 2 koji po meni baš i nisu NFS, iako su dobre igre...
There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Neka naprave zabavan NFS, kakvi su bili prije. Ova furka na "niggaz wit da bitchin karz" mi je već dosadila, počinje i živcirati. Ako ne mogu napraviti simulaciju, neka bar naprave poštenu arkadu bez silnog kiča i fensaja dodataka i neka se ne svodi sve na to da budeš "da biggest nigga wit da best pimpin kar in da town".

Zašto jednostavno ne ubace gomilu staza i gomilu auta bez ikakve priče i bez ikakvog tuninga, bez ikakvih cici-mici, fensi-šmensi i tata-rata stvari, običnu trkaću igru u kojoj je bit zabaviti se, a ne bit sve ovo pod navodnicima?

Potpisujem.Namigiva
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

Meni je MW bio super... a prije njega zadnji dobar NFS 3...  a ovaj pro street... pa kakav je to NFS bez ganjanja sa murjom??  bezveze.

A i ovaj novi je bio cisto jadan sa onim wheelies-ima... i dragom... pusiona. nek naprave MW sa novom grafikom i novom pricom i to je to.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

Meni je bio supač underground 2 , a, nije ni most wanted loš, samo mi je brzo dosadio, jedino sam underground 2 završio, ove ostale sam skoro sve igrao, nisu me baš oduševili. Carbon sam isto ustvari završio, ajde može i on proći. PRO STREET mi je pro pro smeće. Meni paše darkulja, nek opet zamrače ko u undergroundu, i to je to formula za pet mrakulja. Da se ne vide greške.Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

Eh, ja bi samo volio da naprave nešto u stilu NFS Porsche. Taj mi je bio daleko najbolji.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Eh, ja bi samo volio da naprave nešto u stilu NFS Porsche. Taj mi je bio daleko najbolji.

OZBILJNO??  ja taj nastavak ne priznajem kao dio NFS serijala :D :D  kad ih nabrajam preskočim taj broj uopce :D
17 godina
Unimatrix 007 kaže...
crystal6 kaže...

Slažem se jer mi je MW najdraži, bilo bi dobro kada bi se auto teže "totalirao", a ne ko u pro streetu okreneš se na krov i gotovo, i da je lova po utrkama viša.
Ajd se ti okreni na krov sa svojim autom dok radi, pa ces vidjet jel ce bit totalka il ne!
Mozda nece bit kaj se limarije tice (makar sumnjam) al ce sigurno bit kaj se motora tice!!
PC RULES!!!!
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...
scorpion667 kaže...

OZBILJNO??  ja taj nastavak ne priznajem kao dio NFS serijala :D :D  kad ih nabrajam preskočim taj broj uopce :D
 Porsche je meni najbolji nastavak. Za to doba revolucionarna grafika, pogled iz kokpita, igrivost, prve mogućnosti nadogradnje auta te kupovina rabljenog, sama kupovina auta.....

Definitivno igra koja je obilježila novo doba utrka, prije su se utrke sastojale od odabira auta, odabira staze i vozi! a pojavom Porschea se ta arkadna igra pretvorila u simulaciju.

Inače, na Gamespotu je ocijenjena kao 2. NFS za PC (prvi je NFS 3).
Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

mješavina underground 1 i2 što se tiće tuninga i nabrijavanja i dodat malo novih stvari,jebeš samo bodi kit, ubacit grad iz undergrounda 2 i most wanteda i poboljšat aute,bez ferrarija,lamborginija,pagani zonda i tih takvih auto

0 0 hvala 0
17 godina
darkswordwarrior kaže...

Ma naravno da nisam mislio na sve. Mislio sam samo za PC a to su NFS 1, NFS 2, NFS 3 Hot Pursuit, NFS 4 High Stakes, NFS 5 Porsche, NFS 6 Hot Pursuit 2, NFS 7 UG, NFS 8 UG2, NFS 9 MW, NFS 10 Carbon i NFS 11 PS
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

JA bi najvise volio neku ono opicenu dugu napetu pricu sa puno preokreta i kao prije navedeno samo rijetke egzoticne aute a vise ovih slabijih koji se mogu bolje tjunati

sto se tice designa bilo bi predobro da mozes uzeti airbrush isam po autu prčkati a ne uvijek po predloscima sto se tice gameplaya nek bude nesto poput most wanteda a prica da bude ono extra nesto i pomogucnosti sto duza jer mi je najgore kad neku ono jako dobru igricu predem u 5 dana

murja obavezno mora biti sa puno fun factora i crashova i obavezno underground scena i po danu i po noci jer ako se hocu utrkivati u kontroliranim uvjetima igrati cu tocu, race 2007 ili tako nesto a ne NFS(samo ime govori kakva bi trebala biti igrica)

iskreno pro street me duboko razocarao ono sucks big time!!!

sto se tice totalinga auta nek bude malo teze nego u stvarnosti jednostavno zbog igrivosti

0 0 hvala 0
17 godina
Need For Speed 12

Najbolje da stave da se na kraju igre možeš poševit sa ženskom.haha

Definitivno bolje murjake, veči grad, mrežnu igru(ako nema), i strojnicu na autu da možeš napucat onog koji te skrši-haha. :)

Iron Maiden
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Need For Speed 12

Na novom NFS-u bi trebali poradit na samom izgledu sučelja,  dodat još puno automobila, više bombastičnih komada. Ne bi se složio da treba maknut aute poput Lamba, Ferrarija i sl. , dapače, ja bi ih još više stavil u izbor . Jedina igra u kojoj ima dovoljno automobila je Test Drive Unlimited. Trebalo bi stavit više Audija i BMW-a, Volkswagena, Opela, Honde, Mazde i sl. i vratiti onu opciju na kojoj se kupuje i uređuje audio sustav .

WWE

0 0 hvala 0
17 godina
Batista kaže...

Na novom NFS-u bi trebali poradit na samom izgledu sučelja,  dodat još puno automobila, više bombastičnih komada. Ne bi se složio da treba maknut aute poput Lamba, Ferrarija i sl. , dapače, ja bi ih još više stavil u izbor . Jedina igra u kojoj ima dovoljno automobila je Test Drive Unlimited. Trebalo bi stavit više Audija i BMW-a, Volkswagena, Opela, Honde, Mazde i sl. i vratiti onu opciju na kojoj se kupuje i uređuje audio sustav .

Ferrarija nije bilo niti će vjerojatno biti. Ali bih volio mnogo egzotičnih auta, a ne neke hrpe virtualnog lima koje ne želiš voziti ni da ti plate.
Pod egzotične mislim na:
- Lamborghini: Murcielago, Gallardo
- Ferrari: Enzo, Fioreno
- Porsche: Carrera GT (obavezno), GT2, 911 Turbo
- Bugatti: Veyron
- McLaren: SLR
- i još neki kojih se trenutno ne mogu sjetiti, a možda bi bilo lijepo kad bi stavili neke klasične starije poput Lamborghini Countacha, Porschea 959, Ferrarija Maranello, pa i Merđu CLK-GTR!
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

trebalo bi stavit prave aute ko što su mercedes, opel, itd...

i trebali bi stavit dosta auta da si ljudi mogu birat, a ne 2 auta, pa biraš između 2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Batista kaže...

Ferrarija nije bilo niti će vjerojatno biti. Ali bih volio mnogo egzotičnih auta, a ne neke hrpe virtualnog lima koje ne želiš voziti ni da ti plate.
Pod egzotične mislim na:
- Lamborghini: Murcielago, Gallardo
- Ferrari: Enzo, Fioreno
- Porsche: Carrera GT (obavezno), GT2, 911 Turbo
- Bugatti: Veyron
- McLaren: SLR
- i još neki kojih se trenutno ne mogu sjetiti, a možda bi bilo lijepo kad bi stavili neke klasične starije poput Lamborghini Countacha, Porschea 959, Ferrarija Maranello, pa i Merđu CLK-GTR!

i ja sam zapravo za ovakve aute, ali onda neka izbace tuning (odnosno pimping)
Ferrarija je bilo dosta u nfs serijalu, najviše mi se sviđao 550 barchetta iz HP2, zapravo HP2 je i imao najbolje aute po meni...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2008 21:58 (niki).
17 godina
neaktivan

neka bude kao MW ali a tuningom iz undergrounda 2 , tko da ga mozes nabrijati na najmanje detalje , te da bude vise klasicnih auta

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2008 22:00 (joc).
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
darkswordwarrior kaže...

Ma naravno da nisam mislio na sve. Mislio sam samo za PC a to su NFS 1, NFS 2, NFS 3 Hot Pursuit, NFS 4 High Stakes, NFS 5 Porsche, NFS 6 Hot Pursuit 2, NFS 7 UG, NFS 8 UG2, NFS 9 MW, NFS 10 Carbon i NFS 11 PS
 Inače Hot pursuit 2, mi je bio odličan na Play station-u 2, ali na pc-u, teška tapija, nekako mi je bio pre težak,(što se tiče murije)i onda sam ga šikno, muriji nemožeš zbrisatIzlanuo se.
17 godina
neaktivan
frost135 kaže...
 Inače Hot pursuit 2, mi je bio odličan na Play station-u 2, ali na pc-u, teška tapija, nekako mi je bio pre težak,(što se tiče murije)i onda sam ga šikno, muriji nemožeš zbrisatIzlanuo se.
Pa baš i da se sjećam da je igra bila nešto pretjerano teška... i nije... u biti niti jedan NFS nije bio težak...

A što se tice egzotike... pa bilo bi dobrom iako sumnjam da ce od Ferrari-a dobit licencu za aute.
Mozda neki Saleen, Königsegg, Ascari... tako nesto, pravi supercar, a ne neka smeca tipa Golf TDI, ili Audi A3 super ultra turbo.
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

Bilo bi dobro na naprave nešto između GTA(bilo koji noviji VC, SA, GTA4..) i NFSU 2, tj. da spoje te 2 igre. Npr, da je neka dobra priča, osobno meni su dosad priče u NFS-ima bile više-manje dosadne, ali sam ih sve prošao. Da naprave priču kao, život street racera. Jer ove priče se 'nadovezuju', ali tu i tamo jedna s drugom nema nikakve veze. Kaj se tiče automobila, bilo bi dobro da stave mnogo više automobila. Npr, više egzotičnih poput ferrari-a, lamba...i naravno neke realne automobile u našem svakodnevnom životu. Onda bi to bilo to.

0 0 hvala 0
17 godina
Need For Speed 12

Pa vidi ako hoćeš imati aute iz svakodnevice onda ne možeš superaute i obrnuto. Suludo je pomišljati, a ne i vidjeti da se neki Fiat Punto utrkuje protiv Porsche Carrere GT i da joj je ravan!! (primjer iz MW-a)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice