NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 165.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: NBA 2k12
ExE123 kaže...

J***mu 2/10 slobodnih nikako naucit kako pucat.... a zakucam 1 u ciloj igri drzim r1 i stisnem kocku on polozi ,a nigdje zive duse oko njega, a taj 1 put kada zakuca neznam ni sta stinem.... moze li iko pomoc ili dat neki tutorial????  Moze li se to negdje u igri vjezbat???? i zasto nema alley up u igri ????**

Pa uključi opciju da dobiješ povratnu informaciju kad pucaš slobodne. Pa ćeš znat jel trebaš pustiti gljivu prije ili kasnije.

Ili možeš za početak smanjit "Free Throw Difficulty" na recimo 30-40 (meni je na 60). Možeš staviti i opciju da ti kod šutiranja bude postotak stvarnih igrača (Real Player Shoot %, ili tako nešto...).

Ali jasno ti je da i zavisi s kime pucaš. Nije isto izvodit slobodna s Howardom ili Roseom. ;)

Zakucavanje, kao što je rečeno, držat RT (ili R1 ili desni trigger) i istovremeno smjer s desnom gljivom. Idi na Training Camp i sve ćeš skužit. I može se vježbat u "Practice" modu koliko god oćeš. :)

Alley-up LT (L1) + B (za fake pass, ja igram na Xbox360 gamepadu za PC), ali je također važno da igrač kojemu bacaš ima ability za alley-up.

Association Online je smeće kao i svi modovi Online dok gamad ne izbaci patch. "Normalni" Associaoton je dobar i poboljšan.

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 17:18 (bjede).
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Kak se branit kad me igrač stane gurat, uvijek me izgura i onda sam položi. Ak ga stanem branit s 2 igrača onda 1 ostane slobodan tak da ni to nije dobro.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 20:55 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
U My Player kad me proba izgurat u Low Post(barrm mi se cini da je to) dignem ruke da probam da promasi, a u asocijaciji samo prebacim n .drugog igraca.
17 godina
Praetorian1 kaže...

Kak se branit kad me igrač stane gurat, uvijek me izgura i onda sam položi. Ak ga stanem branit s 2 igrača onda 1 ostane slobodan tak da ni to nije dobro.

Drži LT (L1) i lijevu gljivu prema njemu. To je Intense Defense.

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Jel ovo Bug, naprimjer kad gledam ocjene igrača pod rotations npr. Rose mi ima ocjenu 93, a kad ulazim u utakmicu ima 94?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Jel ovo Bug, naprimjer kad gledam ocjene igrača pod rotations npr. Rose mi ima ocjenu 93, a kad ulazim u utakmicu ima 94?

:-)

nije bug... ocjene igrača variraju..

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Bug je da LeBron ima veći rejting od Larry-a Bird-a.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

problem..:) i to vrlo neobican problem
kad udem u igru,sve normalno i odem npr. u quick game i trazim s kim cu igrati zašteka mi kad dodem do oklahome..ista stvar mi je i u my playeru,dode utakmica sa oklahomom idem igrati i zašteka..jedno vrijeme mi je stalo to pa mi nije štekalo,ali sad je opet počelo ;) 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Nadam se da će 2k sports naraviti nogometnu silmlaciju,to bi bilo stvarno je*enica.

stvarno bi bilo super igrat the gratest mod u nogometu s onim starinski tv slikama i svim što uz to ide

mljac

OMAĐIJAJ ME !!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Sad sam dobio utakmicu  u Greatest modu s Rocektsima, pobijedio sam, ali mi ne piše da sam riješio challenge i nema mi starih timova otključanih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
da nisi mjenjao "game slidere" tokom meča
OMAĐIJAJ ME !!!!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Nisam. A valjd se nešt zbugalo, probaću ponovo.

EDIT: Evo šta tu likovi kažu kak riješit problem s ne otključavanjem starih timova kad se prjeđe greatest mod: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111107035314AAmBp2y

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 20:41 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

ima li hrvatskih timova il bar repke?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

Ne.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
17 godina
strbi kaže...

hahahah daj molim te, hrvatska košarka je odavno u ku*cu {#} A i fkt ono igra je NBA kakve to ima veze sa repkama, europskom košarkom i hrvatskom? Baš nikakve osim što se radi o istom sportu ali su u NBA malo drukčija pravila, dimenzije terena... Pisao sam davno o tome u ovoj temi, još prije nego što je izašla igra, pročitaj...

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
strbi kaže...

hahahah daj molim te, hrvatska košarka je odavno u ku*cu {#} A i fkt ono igra je NBA kakve to ima veze sa repkama, europskom košarkom i hrvatskom? Baš nikakve osim što se radi o istom sportu ali su u NBA malo drukčija pravila, dimenzije terena... Pisao sam davno o tome u ovoj temi, još prije nego što je izašla igra, pročitaj...

ako igra pojeftini kupit cu za xbox...dotad cu igrat khmm verziju na kompu...jel valja online mod jel se isplati kupit?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nisam. A valjd se nešt zbugalo, probaću ponovo.

EDIT: Evo šta tu likovi kažu kak riješit problem s ne otključavanjem starih timova kad se prjeđe greatest mod: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111107035314AAmBp2y

isto i kod mene, pređem a ništa ne piše...

jesi probao ovu soluciju, radi li?

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
17 godina
strbi kaže...
Dwyane Wade kaže...
strbi kaže...

ako igra pojeftini kupit cu za xbox...dotad cu igrat khmm verziju na kompu...jel valja online mod jel se isplati kupit?

Dobar je na xboxu, sve radi bez problema {#}

He who is brave is free.
17 godina
strbi kaže...

Ima mislim u modu s reprezentacijama i classic europskim timovima.

Idi na http://forums.nba-live.com/viewforum.php?f=141 i potraži...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 0:56 (bjede).
15 godina
neaktivan
stone kaže...

isto i kod mene, pređem a ništa ne piše...

jesi probao ovu soluciju, radi li?

Evo probao sam tu soluciju i radi :), prešo sam s Lary Birdom i piše mi da sam prešao i otključalo mi je timove.

Evo slike:

15 godina
NBA 2k12

Ej ljudi, moze li mi netko dati link za rooster update koji koristite tj koji je najnoviji, stvarno mi se neda tražiti {#}

EDIT: Nevermind rješio

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 17:52 (Intel&ATI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Kako Magic J. Puca s jednom rukom kao da polaže, baš je zakon s njim igrat. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

da li netko zna mozda sta znaci kad igram asocijaciju i igrac mi bude zutim slovima napisan kad gledam u roster...mislim da je ozlijeda, ali opet ne mogu vidjeti koliko dugo ce biti ozlijeden i kad ce moci igrat...hvala !!

0 0 hvala 0
15 godina
NBA 2k12

Ljudi jel postoji neka mogucnost da smanjim broj utakmica u MY Player modeu???

Nasao sam bio nesto al nema tutoriala kako da rijesim xD

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=141&t=82475

Ovo sam nasao al nema objasnjenja ili ga ja ne vidim xD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kako Magic J. Puca s jednom rukom kao da polaže, baš je zakon s njim igrat. 

hahaha, meni je taj šut baš mrzak, igrao sam danas s njim i pobijedio drexlera i petrovića, tijesno +1

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Na kojoj si težini igrao?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 22:57 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Na kojoj si težini igrao?

u opcijama stoji difficuilty: all star

valjda je to to :D

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Težak je taj izazov bio za preć, sve i kad zaustaviš Drexlera onda te Porter i Ainge ubijaju s tricama. I ja sam jedva prešao, baš mi je falio neki dobar centar. Da sam imao Kareema bilo bi puno lakše.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ja sam na neki način pobijedio centrom tj. Divcem.

Na kraju je imao tri ili četiri pogođene trojke, a ima najlošiji šut iz vana od svih Jezzerana.

U prvoj sam ih četvrtini dobio +12, 11-23 u četvrtini od 5 minuta, imao sam samo jedan promašaj u toj dionici a pogodio četiri trojke.

Evo polako se uigravam jer sve što sam prije igrao je bilo My Player, nisam igrao lige, ali evo ide na bolje, meni je nekako puno teže ovo nba's greatest nego obična utakmica, prije ću dobiti Miami sa Washingtonom nego New York sa Chicagom i Jordanom

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

U tim Greatest utakmicama moraš koristi te igrače što više, Karrem-a i Larry-a je po meni najlakše, ove PG-ove tipa Magic i Stock je dosta teže otključat.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice