- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze pomoc kad igram accosorias (ili kako se vec zove) ofline u krajem nekih od cetvrtina dok pokazuju najave za druge utakmice ja pritisnem da prekinem i pojavi se samo crni ekran i neide dalje plas helllpppppppp
Au,evo već 2. tekma zaredom izgubljena u zadnjim trenucima.Prošli put protiv Toronta,i sad mi Conley iz Memphisa zabije,digne se preko Bosha i koš...malo neprirodno al šta ćeš.Igram na PRO i imam 8-4,kako je tek na Hall of Fame...
Moja preporuka: sve na simulation, četvrtine na 12min i na Hall Of Fame (igram zasad quick gameove sa Lakersima score 2-0) Inače bi počeo sezonu ali ne želim još (kolokviji ovaj tjedan), a i čekam 1.11 kada je NBA trebao početi (bar da počne kod mene doma kad je dole lockout)
Moja preporuka: sve na simulation, četvrtine na 12min i na Hall Of Fame (igram zasad quick gameove sa Lakersima score 2-0) Inače bi počeo sezonu ali ne želim još (kolokviji ovaj tjedan), a i čekam 1.11 kada je NBA trebao početi (bar da počne kod mene doma kad je dole lockout)
Meni je na Normal,četvrtine jesu na 12 min,moram izgleda vježbati iako igram 2k košarku još od 2k9...
Kakav Hall of Fame. Ja gubim i ne dirajući "difoltne" postavke.
Također igram na Hall of fame,12. minuta četvrtine.
Slidere sam namjestio ručno.
moze pomoc kad igram accosorias (ili kako se vec zove) ofline u krajem nekih od cetvrtina dok pokazuju najave za druge utakmice ja pritisnem da prekinem i pojavi se samo crni ekran i neide dalje plas helllpppppppp
to sam jednom napisa
rekli su mi da ubacim crack novi i to sam uradio
ali sad mi se ne pojavi crn ekran vec me izbaci iz igrrice pomoc molim vasss
e da, i ja igram na default ovo my player, kada(nadam se) udjem u hall of fame(to mi je cilj) tada ću prestati igrat my player, i započeti ligu sa četvrtinama na 12 i razinom na to hall of fame...
samo i ovaj cilj za hall of fame je podaleko :) vidjeli ste šta sve treba 20.000 poena, 2500 skokova itd. za sad oko 1000 poena imam(47 utakmica odigrao)...
Ajde šta, ovaj My player je totalna glupost! Svi čuvaju svog igrača i onda ovaj fake shoota i svi se razlepršaju i ja jedini ostanem čuvat svoj igrača i ja dobijem ono kao team minus glupost..
Totalno bezveze!
Gdje vi vidte my player,ja vidim samo Create A legend?
Ajde šta, ovaj My player je totalna glupost! Svi čuvaju svog igrača i onda ovaj fake shoota i svi se razlepršaju i ja jedini ostanem čuvat svoj igrača i ja dobijem ono kao team minus glupost..
Totalno bezveze!
Don't play videogames, play basketball...
Igra je predobra, nba2k11 sam igro ko blesav my player...dosao u heatse...skupio sve patilke, dobivao pisma od jordana i tak
Pošto sam čuo da je ovaj nastavak još bolji...can't whait to play :D
Dali se ikome gasi my player u 1. i 3. četvrtini???
meni se gasi igra kad mi najavljuje sledece utakmice izmedju cetvrtina
kako to popraviti
HCL recenzija, dobro odrađeno, poštena ocjena ( ako se ne gleda na MP ).
Šta znači onaj žuti kružić(u crticama) oko igrača?
Šta znači onaj žuti kružić(u crticama) oko igrača?
to ti je pozicija šuta pojedinog igrača.
znači što je više crtica na toj poziciji...tj. igrač ima bolji šut i veća je mogućnost pogotka ali ne mora uvijek biti tako...
HCL recenzija, dobro odrađeno, poštena ocjena ( ako se ne gleda na MP ).
MP šljaka super.
Barem na PS3-u.
Da li su koga jos desava ili samo u mene kad odem sa igracem (igrac sa loptom) skorz u cosak. kamera ne prati igraca i ne mogu ga vidit ??
kako da napravim kontrolee..........svaki put kad ujdem opet su na defaultu =( nije mi problem to namjestat, al izgubim 2-3min tak da :(
PLiz pmomoc
Kako me naživcirala igra sad,tolko da sam otišao na save and exit.Igram protiv Magica,do sad im je ušlo 18/32 trica,taman kad im se približim na 2 razlike hedo ili richardson tricu roknu i onda ovi moji seljaci izgube loptu i evo magica na +10.A da ne spominjem izgubljene lopte koje ja napravim,idem u kontru,lijevo igrač i ovaj jedan protivnički uvijek pokupi...
Kako me naživcirala igra sad,tolko da sam otišao na save and exit.Igram protiv Magica,do sad im je ušlo 18/32 trica,taman kad im se približim na 2 razlike hedo ili richardson tricu roknu i onda ovi moji seljaci izgube loptu i evo magica na +10.A da ne spominjem izgubljene lopte koje ja napravim,idem u kontru,lijevo igrač i ovaj jedan protivnički uvijek pokupi...
A momentum jbg počeo si srljati i kaznili su te, moraš usporiti inače ćeš završiti na -20. A što se tiče kontre 2na1 riješiš ju normalno - vučeš do negdje slobodnog ako komp na vrijeme ne izađe na tebe ideš do kraja (i naravno probaš skucati u facu da se malo iživljavaš) ako izađe brzi pass. Ako pak ti moraš braniti 2na1 nemoj ići krasti loptu nego ili brzi faul ili se povuci do između slobodnog i tratinčice i izađi na čovjeka s loptom...
A momentum jbg počeo si srljati i kaznili su te, moraš usporiti inače ćeš završiti na -20. A što se tiče kontre 2na1 riješiš ju normalno - vučeš do negdje slobodnog ako komp na vrijeme ne izađe na tebe ideš do kraja (i naravno probaš skucati u facu da se malo iživljavaš) ako izađe brzi pass. Ako pak ti moraš braniti 2na1 nemoj ići krasti loptu nego ili brzi faul ili se povuci do između slobodnog i tratinčice i izađi na čovjeka s loptom...
Kako igraš u napadu?Da li zoveš akcije ili samo tražiš slobodnog igrača?
EDIT:Evo sad sam nastavio utakmicu,i već su mi napravili 7-0.Svaka 3-ica koju richardson šutira ulazi.Stvarno nerealno.20 trica oko 42 pokušaja...
Ej ljudi imam original igru, ali online mode ne funkcionira...
Kada kliknem da mi trazi partnera za online game, pise da ima oko 20000 korisnika online ali samo stoji onaj natpis "trazim" xD
Imam rjesenja? :D
Kako igraš u napadu?Da li zoveš akcije ili samo tražiš slobodnog igrača?
EDIT:Evo sad sam nastavio utakmicu,i već su mi napravili 7-0.Svaka 3-ica koju richardson šutira ulazi.Stvarno nerealno.20 trica oko 42 pokušaja...
Ovisi kako kad ali većinom volim akcije jer ti samo jedna akcija ako ju jako dobro znaš daje i previše opcija... Šuteri se dižu za 3cu preko blokova - moraš ići za njima, podesi defensive pressure na min 50. Postavi čovjeka koji je na njemu da nikad ne pomaže u obrani (Help defense), offball na tight (ali onda ga gubiš u defanzivnoj rotaciji, bolji izbor je po meni deny ball ali možda bolje da igraš na tight i pustiš kompu da se brine samo za njega a ti zatvaraš reket jer će ti ostati rupa kada ti se igrač zalijepi na richardsona). Ako ideš igrat manualno obranu moraš se držati blizu njega (na dužini ruke) skok na šut uvijek osim ako nema driblinga - onda samo stani skroz do njega i digni ruke sa desnim joystickom i automatski će krenuti u njega kada ovaj šutira...
U kojoj ste konferenciji u my playeru?
5 | East |
---|---|
6 | West |