NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 151.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: NBA 2k12

Može link odakle skidaš ako nije problem (:? na pm.

Only real niggaz stay on top"
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ocu moc igrati online ako nekupim igricu, tj. ako skinem, jel se mogu ikako registrirati, il moram kupit original igricu?

0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

1) nije igrica nego je igra

2) ne, treba ti original za igrati online

3) ne budi škrtica

He who is brave is free.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
može malo dojmova da neko napiše nemogu više čekati da je ski...kupim:)
ne bojte se stiskati dugmiće ispod
14 godina
neaktivan
teodosije kaže...
može malo dojmova da neko napiše nemogu više čekati da je ski...kupim:)

Trenutno mogu govoriti samo o gameplayu,još nisam počeo nikakav game mode (season,my player...).

Igra je dosta napredovala.Animacije su puno bolje i fludinije,dodano je dosta signature moves (posebno za Dirka) te je post igra u potpunosti drugačija nego prije.

Sve to puno bolje izgleda,tek za koji dan dok se naviknem na igru i dok isprobam game modove ću moći dati konačnu ocjenu ali mi se već čini da će biti jako blizu 10.

13 godina
neaktivan

Ma nisam brate skrtica, mislio sam davno narucit na amazonu, al nema dostave do BiH, gdje ima u hrvatskoj kupit, cijena?

15 godina
NBA 2k12

Može mi netko ko igra na tipkovnici reći kako da postavim kontrole najbolje ?Ove standardne su malo čudne ne snalazim se nikako

Da sam normalan poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Može mi netko ko igra na tipkovnici reći kako da postavim kontrole najbolje ?Ove standardne su malo čudne ne snalazim se nikako

Pokušaj si postaviti w,a,s,d sistem tipa w-sprint, a-blok, d-šut/krađa lopte, s-pass, L-shift clutch itd..., te space crossover, dok za kretanje igrača koristi strelice gore dolje ljevo desno.

Ipak za neke naprednije kontole zaboravi, jer stvarno je gotovo nemoguce sve postiskati pa da koristis svih deset prstiju, Riješenje je kontroler ili u protivnom se riskira lom prstiju.

16 godina
NBA 2k12

auu evo sad odigrao par tekmi i poceo my player uhh gori gori samo to mogu reci :D najvise mi se svidja u my playeru sto sad mozes trositi pare na nesta to mi se bas svidjelo :) samo jos da su ubacili dunk contest u MP i super ce biti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nece biti ovakvih reklama za 2k12,to je vec objavljeno prije mjesec dana

you know me the cool dude
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

odlicna igra

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Evil Philanthropist kaže...
Hanter kaže...

Pokušaj si postaviti w,a,s,d sistem tipa w-sprint, a-blok, d-šut/krađa lopte, s-pass, L-shift clutch itd..., te space crossover, dok za kretanje igrača koristi strelice gore dolje ljevo desno.

Ipak za neke naprednije kontole zaboravi, jer stvarno je gotovo nemoguce sve postiskati pa da koristis svih deset prstiju, Riješenje je kontroler ili u protivnom se riskira lom prstiju.

E super hvala..samo nigdje ne vidim opciju za crossover, možda ima neki drugi naziv ?

Da sam normalan poludio bi
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Toliko sam razočaran 2k i njihovim odnosom prema fanovima da je to strašno. Pa online nemreš odigrat game protiv frendova jer ima sam quick match.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

ljudi kako mogu zvati akcije u nba 2k12 ? onako da biram jednu od 4 akcije za nekog od 5 igraca kao sto se moglo u 2k11... ako netko zna...

totalno ne kuzim ... sve mi je super i sve jasno osim toga...bemti...

SKUZIO... hvala svejedno...

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 16:21 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NBA 2k12

odigrao sam par utakmica i nisam nešto ekstra zadovoljan. Većina ljudi kad bi pogledala kako netko igra igru bi rekli da je to 2k11. Gameplay jest poboljšan,i dalje je to odlična košarka,ali premalo promjena u ovom periodu od godinu dana. Oni si to mogu priuštiti jer nemaju ozbiljnijeg konkurenta u ovom sportu,ali nije baš u redu ovako postupiti,iako sam cijelo jutro proveo uz igru,jer je prezarazna,ali očekivao sam malo više promjena,ali i dalje igra dobiva ocjenu 90/100 od mene.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

odigrao sam par utakmica i nisam nešto ekstra zadovoljan. Većina ljudi kad bi pogledala kako netko igra igru bi rekli da je to 2k11. Gameplay jest poboljšan,i dalje je to odlična košarka,ali premalo promjena u ovom periodu od godinu dana. Oni si to mogu priuštiti jer nemaju ozbiljnijeg konkurenta u ovom sportu,ali nije baš u redu ovako postupiti,iako sam cijelo jutro proveo uz igru,jer je prezarazna,ali očekivao sam malo više promjena,ali i dalje igra dobiva ocjenu 90/100 od mene.

teško je poboljšati nešto što je već odlično

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 17:41 (teodosije).
14 godina
teodosije kaže...
antimadridista kaže...

teško je poboljšati nešto što je već odlično

ma znam ja sve to i razumijem,ali jednostavno je tako,ljudi ne vole kad igra ima premalo promjena. Iskreno,ni ja neznam što bi se tu još moglo dodati da bude bolje,jer je igra genijalna,ali jednostavno je tako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
NBA 2k12

ljudi kako se radi alley-oop da nabacim igracu on zakuca?? :D sinoc igrao online izgubio 1 razlike :/

EDIT: skontao za alley-oop :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 18:37 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Čemu služe oni kružići sa nekakvim simbolima ispod igrača?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ima puno promjena u igri.

Osjećaj je dosta drugačiji nego u NBA 2k11 i netko tko je stvarno dosta igrao obje igrice to osjeti.

Animacije su puno bolje i fluidnije.

Post igra je skroz iznova napravljena.

Dodane su nove defanzivne opcije koje činu igru dosta realnijom (obrana pickova).Kamera je puno bolja i sad se čini kao da gledaš utakmicu na TV-u.Atmosfera u areni je također poboljšana iako tu još uvijek ima dosta mjesta za napredak.

Osim toga dodali su novi mode (NBA Legends),poboljšali su my player a vjerovatno i association i online (to dvoje još nisam imao priliku isprobati).

Za mene sasvim dovoljno promjena,ovo je definitvno najbolja sportska igra ikada napravljena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 21:19 (patch123).
16 godina
NBA 2k12

u 2k11 u blacktopu je bio dunk contest sad ga nema i ako ga ne bude u allstar weekendu onda su napravili sranje :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NBA 2k12

men ise ne sviđaju ove promjene u My Playeru,fale mi one college utakmice,ovako si odmah u NBA-u,malo mi je glupo to.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

Nisi igrao college tekme nego ljetnu ligu - živa dosada meni je to iskreno bio najdosadniji dio. Igrati protiv luzera i ostalih pickova s drafta... Ovako si odmah tamo gdje si i htio doći {#}

He who is brave is free.

3 0 hvala 0
14 godina
Dwyane Wade kaže...

Nisi igrao college tekme nego ljetnu ligu - živa dosada meni je to iskreno bio najdosadniji dio. Igrati protiv luzera i ostalih pickova s drafta... Ovako si odmah tamo gdje si i htio doći {#}

a znam ali ovako je napetije,čak se znalo dogoditi ako loše odigraš da budeš u NBA D-ligi,sve je nekako detaljnije bilo,ovako 1 utakmica i odmah na interview sa NBA ekipama,i to sam na Draftu izabran u prvoj rundi (mislim 14.pick) a uopće nisam odigrao neku dobru utakmicu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 23:19 (antimadridista).
16 godina
NBA 2k12

Pa zapravo je bila rijetkost da odmah završiš u NBA a D-Liga je isto ono - dosadna xD Imam 2K12 skinuo za komp al ne želim je igrati i pokvariti si doživljaj, čeka se da stigne fino sljedeći tjedan iz UK za X360 pa da tatica zasjeni sadašnje pickove s drafta {#} E onda će bit dojmova... {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Pa zapravo je bila rijetkost da odmah završiš u NBA a D-Liga je isto ono - dosadna xD Imam 2K12 skinuo za komp al ne želim je igrati i pokvariti si doživljaj, čeka se da stigne fino sljedeći tjedan iz UK za X360 pa da tatica zasjeni sadašnje pickove s drafta {#} E onda će bit dojmova... {#}

pa što si je onda skidao

16 godina
NBA 2k12

Trebao sam dat frendu a i kako imam seedbox da malo pomognem sa seedom na THRu {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ja još nisam probao ovu igretinu, jednostavno me Fifa potpuno zarobila, ali čim uhvatim vremena budem i krećem s Chicago Bullsima :)

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ove godine su se sjetili ubaciti CD key u ovu igru. A baš sam se ponadao..

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
NBA 2k12

kaj se vi žalite na PCu čovječe naručiš iz UK dođe 13funti = 113kn??? Bagatela, nemojte mi kukat, ja sam za xbox platio 330... {#}

He who is brave is free.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice