Najbolja nacija u Medieval 2 Total War

poruka: 21
|
čitano: 10.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Najbolja nacija u

kako ime same teme kaze koja je najbolja da cujem preporuke (sam da nisu englezi)

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Turska

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najbolja nacija u
ja00022 kaže...

kako ime same teme kaze koja je najbolja da cujem preporuke (sam da nisu englezi)

Bas si me podsjetil da ga ponovo instaliramSmijeh

Ja sam igral s Egiptom i daleko sam dogural.

METALLICA!!!
17 godina
neaktivan

ja zasada probao s francuskom neznam nekak mi to sve sporo ide naravno igram s malom pomocu (editiranjem sam dosao do 9999999 para hehe nadam se da ce bit dovoljno) eh da da nesta pitam vezano s papom....nisam ga poslusao o nenapadanju engleza i on me izbacio postoji li mogucnost da se vrratim il ne...dal moj kardinal moze biti papa?? i dal to ista znaci za naciju

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najbolja nacija u Medieval 2 Total War
ja00022 kaže...

.nisam ga poslusao o nenapadanju engleza i on me izbacio postoji li mogucnost da se vrratim il ne...dal moj kardinal moze biti papa?? 

Čemu dodvoravanje kretenima iz Vatikana? Ojačaj naciju i zgazi sve što se kreće po Apeninima i šire - Total WAR!

17 godina
Faerdhur kaže...
ja00022 kaže...

.nisam ga poslusao o nenapadanju engleza i on me izbacio postoji li mogucnost da se vrratim il ne...dal moj kardinal moze biti papa?? 

Čemu dodvoravanje kretenima iz Vatikana? Ojačaj naciju i zgazi sve što se kreće po Apeninima i šire - Total WAR!

Ja sam inače razvalio sve živo sa Englezima. Papa me je malo zezao pa je čak i križarski rat poveo protiv mene, ali su izgubili. Kad sam zauzeo Italiju nije više smjeo pisnuti.

Jedine nacije sa kojim sam se namučio su bili Huni, a poslije njih Timuridi.

Kad dovedu slonove na teren, onda kreće total war.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
neaktivan

mislim da su francuzi najbolji sam neznam kak doci do amerike jel se to moze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ja00022 kaže...

Amerika je u ekspanziji Kingdoms: Total War

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
15 godina
neaktivan
ali amerika postoji ovako na karit kad maknes fog of war...
jel znate nes o ovome hrvatskom modu neznam di ga mogu skinut
a za otvaraca teme, turci, mauri i švabe (svabe imaju koplja da se smrznes)
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

može. ali samo sa špaljolcima i moraš iamt neki poseban brod. neznam više koji. onda u njega nafilaš vojsku i krečeš na put.

to je ko neki uvod u ekspanziju valjda.

ali jako je teško držat pokraine u americi. indići su jako nabrijani da kolju španjolce.

jedino možeš pokušat i sa portugalom (kad su i oni bili u to vrijeme pomorska sila)

15 godina

e da to i mene zanima....prvo jel se može doći do amerike bez nadogradnnji i kako,i drugo,jel se može s neta skinuti neki patch da mogu igrati u americi...i još zadnje,ako se nemre doći do amerike,jel onda indijanci napadnu europu ili ????

ficosime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ha ha i to sam igrala,super igra!

Mislim da je u biti svejedno koju naciju odaberes,jer sve su tu podjednake snage.Uvjek biram Nacije koje su na dobrom polozaju u geografskom smislu,znaci da nisi okruzen svima,nego  da se fino fokusiras na samo one koji te mogu napasti,tu se jacas,a sredina tvoje zemlje cvjeta!(malo sam zakompliciralaBelji se)

Moj favorit je Spanjolska!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema tu najjače nacije. Svaka je dobra u nečemu, samo odaberi onu koja tebi najviše paše. Ja sam igrao sa Španjolcima, i dospio sam do Amerike. Taj dio nije nešto posebno bogat, imaju samo 5-6 teritorija, ali je fora vidjeti inke/maje/whatever i njihove gradove/šume/blabla...

Inače, smatram Total War najboljom strategijom ikad. Ali nisam baš igrao puno strategija, tako da me ne morate shvatiti ozbiljno :)
17 godina
neaktivan

Španjolska je relativno slaba, pogotovo u kasnijem periodu... najlakše je igrati sa englezima, jer jako brzo makneš škote, a onda imaš čisto zaleđe i možeš usmjeriti snage na jedan ili dva fronta...

Sa Poljskom sam pokušao par puta (dosta brzo se proširiš jer su oko tebe sve rebelsi), dominirao sam igrom, ali nakon nekog vremena nastane raspad sistema, rat na sve strane, dolaze mongoli, rusi napadaju, njemačka, venecija, danska... nemožeš se skoncentrirat na toliko frontova... jedino sam uvijek uspio održat dobre odnose sa Mađarima.

U ameriku možeš doći kasnije kad mogneš napraviti onaj zadnji brod. Karibe i neko mjesto na ušću misisipija se lagano osvoji (rebelsi), ali Azteci su neosvojivi (nemojte ni pokušavati), al su zato prijateljski raspoloženi. Sklopiš prijateljstvo s njima, naštancaš tradera, i na njihovom teritoriju bezbrišno trguješ ogromnim količinama njihova zlata i duhana. Jedan trgovac može bez problema po turnu davati preko 1000 golda. Postoji još i teritorij na obalama brazila koji se može osvojiti al to nisam nikad pokušao;)

webigre.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

e jel mi možeš za ameriku poslat neke slike da  se orijentiram...i kako se zove brod,i da li se u ameriku može doći i s verzijom 1.1 ????

ficosime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sorry na offtopicu,al me zanima za Prvi nastavak Total wara,koji je meni bolji od drugoga; jesu li napokon rjesili onaj patch,rusenja igre kada dodu Trimudusi(slonovi)?

Znam za 3 patcha,ali niti jedan nije rijesio taj bug.

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

tnx....i imam jedno pitanje za "hakere" ...htio bih napasti ameriku,ali moram čekati 160 potez....pa me zanima,da li postoji neki način da preskočim ovaj cijeli dio i dođem blizu,recimo oko 150 turna?????

ficosime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ficosime kaže...

tnx....i imam jedno pitanje za "hakere" ...htio bih napasti ameriku,ali moram čekati 160 potez....pa me zanima,da li postoji neki način da preskočim ovaj cijeli dio i dođem blizu,recimo oko 150 turna?????

a što fali čekanju do 160-tog? tih 10 poteza ionako ne znači puno...

15 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram teme kad vec postoji ova naime inst sam medieval 2 total war a bas ga i ne kuzim 100% jer ne igram uglavnom strategije pa me zanima neki pisu da je turska najbolja nacija al kod mene ima samo engleska francuska  rim i spanjolska???

0 0 hvala 0
15 godina

Ja igram medieval svaki dan , i nije nacija rim , nego Holy Roman Empire ili ti ga Njemačka u srednjem vijeku ...

Da , prvo imaš samo par nacija , i s njima počneš igrat , i kada pređeš igru , osvojiš tolik i tolik broj regija , i pokoriš svijet , otključaju ti se sve nacije ...

Postoji i drugi način , da hakiraš , tada možeš igrat i papinsku državu , ali bolje ti je ovako , jer se i ufuraš u igru prije nego dobiš dobre države ...a od ovih koje imaš , ja bi ti preporučio možda Njemačku ili Francusku , jer imaju veliki izbor vojske , a i neke trupe koje ostale nacije nemaju , također imaš puno regija i brzo se možeš razviti , a okolo su uglavnom Reablsi , ili pobunjenici , dok ak krećeš s Engleskom imaš škotsku i francusku na nosu , a ako krećeš s Španjolskom imaš Portugal odma na granici i Moorse preko u africi ...

Veritas Vos Liberabit
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo prvi put u životu sam zaigrao med 2... Kako mogu strijelce ( i konjanike strijelce ) pretvoriti u melee jedinice a onda vratiti u ranged?

Može slika?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice