e i jos nesto gdje se stavi nova mapa
Evo našao sam novosti o izlasku LS 2011......
To je sa Astragonove službene stranice. Tko ne zna njemački LS 2011 izlazi 18.8.2010.
Pozdrav!!!
Evo našao sam novosti o izlasku LS 2011......
http://www.astragon.de/presse/pressedetails/article/landwirtschafts-simulator-2011-pressekonferenz-zur-weltpremiere-auf-der-gamescom-in-koeln.html
To je sa Astragonove službene stranice. Tko ne zna njemački LS 2011 izlazi 18.8.2010.
Pozdrav!!!
lika daj skuži da to ne piše da če izač 18,8 nego da če bit objavjen na Gamesconu od 18 do 22 8 i da če tek izač u 10 mjesecu.ja sam poslal email astragonu i odgovorili su mi da če mi 22,8 poslat slike i videa i tekst o ls 2011.
DAJTE RECITE MI JEDNU MODS STRANICU SA OLTAJMERIMA
ILI NEKU SA STAR PRIKOLICOM ZA BALE
dajte molim vas
tu imaš modova kolko hoćeš, navali ;)
puno ti hvala
e el imas jos koju i kako se slozi nova mapa
Imam još jednu stranicu s koje sam ja skidao, ali sad se nemogu sjetit točno ime, kad nađem ti javim.
A što se tiče mapa, nisam nikad radio mapu za u igru, ali imaš dosta gotovih mapa koju možeš ubacit u igru.
e agde ima gotovih mapa
i dok ju skinem samo ju otvorim
halo
javite se molim vas
el možda znaš koju mod stranicu.

ako neko oće da igra farmu
nek dođe k meni
sjedne na traktor nek ore tanjura i sije
kad je to vama tako zanimljivo
mene ne zanima kad bu izašel fs 2011 el ja vec znam kad izlazi nego mene zanima fs 2009 i ocu mods stranice
evo sam mal da ti ih pošaljem
http://lsportal2009.com/...to ti je jedna od tih stranica
farming simulator 2011 će bit the best game...a za 2010etku neznam.....
ima koga
ima,ima
farming simulator 2011 će bit the best game...a za 2010etku neznam.....
LS 2010 ne postoji. Zadnja verzija koja je izašla je 2009 Gold Edition, a to ti je jako , jako slično kao i običan 2009 samo su neke bugove ispravili,,,,
ima ko mods stranicu sa starima prikolicama za travu brzo recite ako ko ima
halo
ima koga bilo kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
svi smo tu samo što se nevidimo
google čini čuda
farming simulator 2009 mods
Nova farmerska igra najavljena, a zove se Agrar Simulator 2011 i izlazi 8.10. ove godine. Prema videu i slikama iz igre izgleda bolje nego Farming Simulator puno realnije mi grafika izgleda evo linka pa pogledajte slike i video.U igri će biti svi traktori, strojevi, kombajni od Claasa.