Najavljen Farming Simulator 2010

poruka: 245
|
čitano: 116.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
jel se može igrat u multiplayeru

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Jel mi može netko objasniti nešto u vezi Farming Simulatora... Dobio sam u zadatak nabaviti tu igricu, o kojoj ne znam ništa, čak do prije dva sata nisam znao niti da postoji! E, moj zadatak je bio nabaviti Farming Simulator 2010, međutim na njihovim se stranicama spominje verzija 2008, 2009 i 2011 koja izlazi 18.10.2010. Može li mi netko objasniti o čemu se tu radi. Postoji li uopće ta verzija 2010 o kojoj i vi ovdje pričate!? Zašto se ta verzija ne spominje na njihovim stranicama niti se može kupiti (ima samo buy 2008 i buy 2009!) Zbunjen sam, pomozite!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Najavljen Farming Simulator 2010
idiotko kaže...

Pozdrav svima. Jel mi može netko objasniti nešto u vezi Farming Simulatora... Dobio sam u zadatak nabaviti tu igricu, o kojoj ne znam ništa, čak do prije dva sata nisam znao niti da postoji! E, moj zadatak je bio nabaviti Farming Simulator 2010, međutim na njihovim se stranicama spominje verzija 2008, 2009 i 2011 koja izlazi 18.10.2010. Može li mi netko objasniti o čemu se tu radi. Postoji li uopće ta verzija 2010 o kojoj i vi ovdje pričate!? Zašto se ta verzija ne spominje na njihovim stranicama niti se može kupiti (ima samo buy 2008 i buy 2009!) Zbunjen sam, pomozite!

ne 2010 nije izaškla niti neče izači nego je izašla 2009 gold edition a farming simulator 2011 izlazi 18.10

perušić
14 godina
neaktivan

Ejj ovako ja vec jako dugo trazim mod npr. ko zaprav da ima berac za kukuruz za traktor 1 redni ili barem onaj kombajn koji bere 3 reda i da bere u latima a ne da tako ružđi u zrnu moze ko to napravit ili tko zna pls nek mi da link npr to izgleda ovako za traktor http://slike.hr/slike/631_8fd06.gif.html , a kombajn baz za to izgleeda ovako http://slike.hr/slike/images_ff745.jpg.html molim vas ako tko ima ili ako tko to moze napravit nek mi dade link pls ...

BTW

Moze mi tko odma dati link di skinem Agrar Simulator 2011?Pls

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 17:55 (daracc).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Farming Simulator 2011 je izašao. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 13:23 (Dad0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ls 2011 izlazi u ponedjeljak ali u njemačkim trgovinama ga ima za kupit pa je neko stavio na internet pa sam ga jučer skinuto.

perušić
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igrica je savrršena nemam rjeci ima puno vise nego u LS 2009 zanimljivo je to da krave moras kupiti hranit moras pokosit travu i onda kipat da jedu kamijon dolazi po mljeko i td...

Nasao sam i modove evo link: http://www.ls2011-mods.com/category/landwirtschafts-simulator-2011-mods/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E, a gdje se stavljaju modovi??

Hvala!

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igra je vrh! Igram samo u multiplayeru, uzeo sam si original verziju za 16eura na simmarketu.com I stvarno razlika je nebo I zemlja, grafika, igrivost, mehanizam. Sve pohvale.
He who dares, Wins!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozes li mi reci u kojem si folderu naso to da mozes promjenit cijene za trakore?'?

14 godina
neaktivan

igra je stvarno VRH :D
a za one koji trebaju pare :) napravite sljedece:
1. odite u /My Documents\My Games\FarmingSimulator2011
2. otvorite mapu savegame 1 ili koji vec koristite
3. otvorite "careerSavegame" sa notepadom
4. pronađite "money" i stavite kolko novca želite
5. spremite i pokrenite igru :D

Ako sam pomogao može barem "hvala" :D

=)=):D:D=);)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 21:08 (tuga000).
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Igram igru FarmingSimulator2011, prilikom sijanja sa sijačicom ne mogu odabrati koju ću kulturu (kukuruz, pšenicu, ječam, uljanu repicu ili dr.) sijati, dok na FarmingSimulator2009 sam to mogao. Dali je i kod vas tako. Sada dok počnem sijati on sam odabere vrstu žitarica, ali se ne vidi što se sijalo tako dugo dok ne izraste. Na različitim poljima mi je posijalo različite kulture. Molim komentare, dali se to negdje da poštelati ili treba neku novu sijačicu staviti u mod, koja će imati mogučnost promjene kulture. Znaći sve ove sijačice koje su došle uz igru nemogu promjeniti vrstu kulture koju ću sijati. Fala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

također imam problem sa sijačicom...  Neodlučan
mislim da bi modovi mogli to srediti ;)

=)=):D:D=);)
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

hvalaaaaNamigiva

15 godina
neaktivan
predrag123 kaže...

Igram igru FarmingSimulator2011, prilikom sijanja sa sijačicom ne mogu odabrati koju ću kulturu (kukuruz, pšenicu, ječam, uljanu repicu ili dr.) sijati, dok na FarmingSimulator2009 sam to mogao. Dali je i kod vas tako. Sada dok počnem sijati on sam odabere vrstu žitarica, ali se ne vidi što se sijalo tako dugo dok ne izraste. Na različitim poljima mi je posijalo različite kulture. Molim komentare, dali se to negdje da poštelati ili treba neku novu sijačicu staviti u mod, koja će imati mogučnost promjene kulture. Znaći sve ove sijačice koje su došle uz igru nemogu promjeniti vrstu kulture koju ću sijati. Fala.

Nije problem u igri. Nego, kad zakopčaš sijačicu moraš otići na onom svom posjedu do onih paleta kod one kučice i stisnuti R. Tada će ti dole ljevo pisati da se sijačica puni i kad dođe do 100% tada pritiskom na slovo O mijenjaš, odnosno biraš koju češ kulturu sijati. Isto ti je i sa prskalicom, samo odeš do bačve isto tamo otprilike, stisneš R, i tako isti postupak.

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
14 godina
neaktivan

moze li mi netko reci...na koji sistem hranim krave i kako da udu u stroj za muznju?????

molim hitno!!!! hvalaCool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kjnigovoda kaže...

moze li mi netko reci...na koji sistem hranim krave i kako da udu u stroj za muznju?????

molim hitno!!!! hvalaCool

Dobro pitanje, ja sam 3 sata potrošio na to, ali nisam skužio. Skužio sam jedino da sa razmaknicom preskočiš ogradu.

14 godina
neaktivan

ma ja sam izgubio pola dana na to,i opet nekuzim kupujem stalno i punim onaj silos i nista mi nepokazuje za krave...da se mlijeko puni nit nista.....ocito da ova mapa nevalja ????

16 godina
protjeran
kjnigovoda kaže...

ma ja sam izgubio pola dana na to,i opet nekuzim kupujem stalno i punim onaj silos i nista mi nepokazuje za krave...da se mlijeko puni nit nista.....ocito da ova mapa nevalja ????

ja opce neznam gdi su kravePlač

http://pvtorrent.org REGISTRACIJE OTVORENE
14 godina
neaktivan

krave ti se nalaze tamo na mapi...stisnes 9 i mapa ti se smanji na onom gprs-u i vidjet ces tamo gdje je krava tu se nalaze....moras kupit 5 max..

krave se teraju u mužnju sa end mora da zviždi u terat je polako u mužnju...

a hrane se travom moras pokisit i pokupit u redove i sa onom prikolicom sta skuplja travu i onda odvezes na onaj veliki valov i stisnes Q...

napokon sam skuzio sve :D jos samo da nademo link,,da se moze igrati u multiplayeru..ako trebate jos sta...slobodno pisite ;)))Smijeh

16 godina
protjeran

jel mozes slikat il print screen pa da vidim jer nepokazuje mi na mapi:(

http://pvtorrent.org REGISTRACIJE OTVORENE
14 godina
neaktivan

eo slika kako kod mene izgleda

15 godina
neaktivan

Ako netko nade neki produkt kod koji se moze u multiplayeru molim vas posaljite na PM (Oprostite za piratizaciju ili sta vec) Zelim igrat u Multiplayeru

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

eo snaso sam se

16 godina
protjeran
kjnigovoda kaže...

eo slika kako kod mene izgleda

gdi je sliks?