MTA San Andreas problem,pogreška ili što??? zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 930
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MTA San Andreas problem,pogreška ili što???

Ovako dakle:

Skinuo sam sa interneta GTA San Andreas REAL V2.S njime sam dobio i Crazy Trainer no to nema veze.Jučer sam skinuo MTA San Andreas 1.0.verziju.Počeo sam praviti neke mape malo za zabavu ali da nije online nego malo da sam igram.

1. PROBLEM:Uglavnom,igra u početku dobro radi ali nakon nekog vremena kada napravim mapu,dakle postavim neke ograde okolo zgrade i te materijale,iz visine kada bi C.J. trebao pasti on stoji u zraku raširenih ruku.

1.1PROBLEM:Iz daljine (Dakle nekih 500 metara od o.grada i tih objekata) stavim C.J-a,krenem do tih objekata i odjednom kao da se neki zid stvorio ispred mene,nemogu dalje

1.2PROBLEM:Isti problem kao i 1.1:Uđem u automobil,s njime krenem do tih objekata,i kad hoću izaći odjednom me nešto kao baci nekih 500 metara i ista priča,nigdje nemogu.

2.0PROBLEM:Nekada se zna dogoditi da kad krenem testirati odjednom mi C.J. padne dolje a kamera ostaje na jednom mjestu skupa sa onim gumbovima save,save as,objects,testing;a oznake od miša nigdje,jedino što mogu je stisnuti escape i izaći iz igre i ništa drugo,pa molim vas zna li netko rješenje.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!

0 1 hvala 0
16 godina
MTA San Andreas problem,pogreška ili što???

šest mjeseci si tu a neznaš koristiti tražilicu

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: MTA San Andreas problem,pogreška ili što???
oo7 kaže...

šest mjeseci si tu a neznaš koristiti tražilicu

Ajd molim te,ko će primjetit temu zastarjelu već godinu dana,tko će znat jel sam ja napiso problem il onaj ko je otvorio temu,ko da ikog zanima stara tema.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice