Mortal Kombat Komplete

poruka: 107
|
čitano: 26.291
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Mortal Kombat Komplete
TheDarkSide kaže...

Igram sa XBOX360 gamepadom...plug n play :)

nije precizan :(

imam ga i ja i u MK-u je neprecizan.. dpad pogotovo a gljivice nisu nista bolje..

Ne mogu ponoviti određene poteze vise puta za redom, jako tesko napravim fatality itd.. Po meni xbox 360 kontroler nije najbolje rješenje za MK iako je ergonomski vrlo vjerojatno najbolji.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 11:38 (toxic).
12 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

kod mene na 360 kontroleru sve radi kak spada, ranged napade za koje u pravilu treba 2-3 tipke radim bez problema, često i spammam {#}, to na gljivicama, a d-pad je još bolji kad treba napravit seriju od 4-5 tipki (fatality i babality)

možda trebaš biti malo brži da napraviš combo ili fatalityje?

iako mk dosta oprašta i puno je lakše napravit comboe nego na SSF4... to je bio sadizam, valjda je trebalo u milisekundu pritisnit tipke {#}

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 0
17 godina
nookie_hookie kaže...

kod mene na 360 kontroleru sve radi kak spada, ranged napade za koje u pravilu treba 2-3 tipke radim bez problema, često i spammam {#}, to na gljivicama, a d-pad je još bolji kad treba napravit seriju od 4-5 tipki (fatality i babality)

možda trebaš biti malo brži da napraviš combo ili fatalityje?

iako mk dosta oprašta i puno je lakše napravit comboe nego na SSF4... to je bio sadizam, valjda je trebalo u milisekundu pritisnit tipke {#}

ne slažem se...

13 godina
neaktivan

Fatality su dosta pojednostavljeni..odnosno imas vise vremena za izvest i dosta oprasta...babality me nisu nikad zanimali...stage fatality mi se isto svidjaju...jedino mi se cini da se bar malo prebrzo puni za xray napade i tako :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
Mortal Kombat Komplete

kako je zeznuto u story modu kada se boriš protiv dvojice, baš se treba namučit da ih se rijesi obojicu, morao sam to podjelit to s vama {#} 

nego jel netko prešao story i dobije li se što prelaskom? ja sam trenutno na šestom chapteru sa jaxom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 13:42 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

ne dobiš niš, nego kod nekih bossova dobiješ preko 10k koinsa, koje koristiš u kripti za otključavanje dodatnih fatalitiyja i novih kostima.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 1
14 godina
Mortal Kombat Komplete

Ja sam danas kupio ovaj: http://www.arka-servis.hr/artikl.php?art=2540&g=106&st=0

Tražio sam okrugli dpad i ovalne i udubljene tipke. Ako ovo krepa ili bude sranje onda uzimam xbox. Skeptičan sam po pitanju xbox dizajna. Asimetričan je. Makar ne znam, možda je to ok.

Imo sam neki za 80kn, ali imao je izbočene tipke. Što je dosta nepraktično za fightere jer je teže prelaziti sa tipke na tipku.

toxic kaže...
TheDarkSide kaže...

imam ga i ja i u MK-u je neprecizan.. dpad pogotovo a gljivice nisu nista bolje..

Ne mogu ponoviti određene poteze vise puta za redom, jako tesko napravim fatality itd.. Po meni xbox 360 kontroler nije najbolje rješenje za MK iako je ergonomski vrlo vjerojatno najbolji.

Koji bi ti preporučio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 13:57 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mortal Kombat Komplete

koristim xbox kontroler jer nemam ništa drugo, a za tipkovnicu imam prenezgrapne prste

slažem se da nije najprecizniji, međutim na sve se čovjek navikne pa i na njega tako da mene služi sasvim ok, mogu igrat i d-padom i thumbstickom

vjerojatno najbolji i najprecizniji pad za MK jest PS2 Dualshock kontroler, koriste ga manje više svi turnirski igrači koji ne igraju stickom

0 0 hvala 0
17 godina
nookie_hookie kaže...

ne dobiš niš, nego kod nekih bossova dobiješ preko 10k koinsa, koje koristiš u kripti za otključavanje dodatnih fatalitiyja i novih kostima.

znači uz ona 4 fatalityja koja ima svaki lik otključaš još dodatnih? na kraju više fatalitija bude nego comboa {#}

12 godina

Komplete Edition ti ima otključano sve od starta... te fatalytije i kostime što vidiš bi otključavao u kripti da je igra vanilla verzija...

namjerno je tako napravljeno za organizatore turnira

12 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

svaki lik ima 2 fatalityja + 1 babality (to ono kad ga u bebača pretvoriš, fora je {#}) + stage fatality (stage možeš napravit samo u nekim levelima, oni koji su označeni crvenom lubanjom).

1. fatality je svima otključan, dok drugi moraš ići po krpiti i pronaći mjesto gdje se nalaze, nakon što ga tamo pronađeš, odeš u nekropolu i tamo klikneš na lika za kojeg si pronašao fatality i tamo ti piše da je 2. fatality otključan i tek onda možeš koristiti drugi fatality u borbi.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

1 0 hvala 0
14 godina
Mortal Kombat Komplete

zar u komplete nisu dodani 15 skinova iz starih djelova MK-a i 4 DLC lika? probao sam raditi na practice fatalitije, mogao sam samo napraviti prvi, drugi ne, valjda moram u kriptu otključati?

Remember, remember the Fifth of November.

0 0 hvala 0
17 godina

toxic kaže...
TheDarkSide kaže...

Koji bi ti preporučio?

Vrlo vjerojatno cu si uzet ovaj : http://www.thrustmaster.com/products/gp-xid-pc

135kn košta.

Isključivo zato jer je dpad bolji od duplo skupljeg xbox kontrolera

12 godina
Apachy kaže...

probao sam raditi na practice fatalitije, mogao sam samo napraviti prvi, drugi ne, valjda moram u kriptu otključati?

možeš i drugi napraviti, ali vjerojatno nije išlo jer za neke fatalityje je potrebna druga razdaljina od protivnika

14 godina
bgmd kaže...
Apachy kaže...

probao sam raditi na practice fatalitije, mogao sam samo napraviti prvi, drugi ne, valjda moram u kriptu otključati?

možeš i drugi napraviti, ali vjerojatno nije išlo jer za neke fatalityje je potrebna druga razdaljina od protivnika

stajao sam u onom zelenom kvadratu, ne znam možda treba kombinaciju napravit u zraku ili nešto... vidit cu navecer u čemu je stvar

Remember, remember the Fifth of November.
17 godina
nookie_hookie kaže...

svaki lik ima 2 fatalityja + 1 babality (to ono kad ga u bebača pretvoriš, fora je {#}) + stage fatality (stage možeš napravit samo u nekim levelima, oni koji su označeni crvenom lubanjom).

1. fatality je svima otključan, dok drugi moraš ići po krpiti i pronaći mjesto gdje se nalaze, nakon što ga tamo pronađeš, odeš u nekropolu i tamo klikneš na lika za kojeg si pronašao fatality i tamo ti piše da je 2. fatality otključan i tek onda možeš koristiti drugi fatality u borbi.

Neki likovi uz babality/pit imaju i 3 fatalityja (Scorpion, npr.).

Kako god, svi se mogu izvesti u practice modu (iako je na ekranu prikazan samo jedan - drugi se pogleda na listi poteza, odmah pored piše i udaljenost) bez obzira jesu li otključani ili ne, no ne znam jel mogu i u Ladder/online modu.

@ apachy:

hm, nijedan se ne izvodi u zraku, nešto ne radiš dobro.

Usput, ako još nekoga zbunjuje (mene je, jer nigdje ne piše) - Cyber Sub-Zeroov X-ray se izvodi u zraku.

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 17:57 (fler).
14 godina
Mortal Kombat Komplete

Meni je skroz teško kombinirati pokrete. Totalno druga priča od Street Fighter 4.

Živcira me jer je osječaj ko da moraš otipkati kombinaciju. A ne udarati.

Sensitiviti mi je nekako off.

Ima tko neki savjet? Može mi tko snimiti neki video da vidim kako vi to radite? ne znam jel problem u meni ali feeling mi je totalno off.

Gle to ima za kupit? Link?

http://www.thrustmaster.com/products/gp-xid-pc

I kako ljudi koriste onaj DualShock. Te tipke izgledaju kruto. Previše strše van.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 18:21 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tigerija kaže...

Meni je skroz teško kombinirati pokrete. Totalno druga priča od Street Fighter 4.

Ima tko neki savjet? Može mi tko snimiti neki video da vidim kako vi to radite? ne znam jel problem u meni ali feeling mi je totalno off.

I kako ljudi koriste onaj DualShock. Te tipke izgledaju kruto. Previše strše van.

http://www.ekosarica.biz/13778?filter_name=xid

17 godina
tigerija kaže...

Nema tu neke posebne filozofije, specijalne poteze se trudiš izvesti što brže (i tu nema kašnjenja likova).

Ako imaš, recimo, "dolje naprijed nešto", nemoj stiskati dolje pa naprijed nego prijeđi s jednog na drugi u glatkom pokretu.

Combo sistem je druga priča, ide u buffer pa onda animacija kasni. To mi se nimalo ne sviđa.

17 godina
toxic kaže...
tigerija kaže...

http://www.ekosarica.biz/13778?filter_name=xid

Samo da javim kako sam kupio Thrustmaster Xid gamepad i javim dojmove nasprem visestruko skupljeg i "kvalitetnijeg" xbox 360 kontrolera za pc kojeg posjedujem.

Ovaj Thrustmaster sam nabavio iskljucivo za MK gdje mi je dpad na xbox kontroleru stvarao ogromne probleme.

13 godina
Mortal Kombat Komplete

se mogu kako otkljucati goro i onaj shaun ili tako nes..??
inace na mediumu nema sanse da goru dobim ubija me frajer..:D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

Ti se mucis na medium sa Gorom? Ja neznam sta ces ti kasnije onda radit :D Necu spoilat..al opet...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
12 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

Ja sam sa Gorom igrao samo u Challenge toweru... Mislim da je inače non-playable boss, isto ko kintaro i shao khan.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...
tomislavivic kaže...

Ti se mucis na medium sa Gorom? Ja neznam sta ces ti kasnije onda radit :D Necu spoilat..al opet...

Ja se mučim s njim na easy :(

Glupo mi je za svakog lika učit napamet sve poteze, a kad i nekog barem malo proučim već mi ide drugi lik.

Zato sad sa gorom imam problema :D

17 godina

Ma, ako je easy, možeš komotno i bez specijalnih poteza. Nemoj skakati bezveze, blokiraj na vrijeme i pazi da te ne dohvati s X-Rayem.

15 godina
Mortal Kombat Komplete

Igra je straha, totalna. Uživancija je kako su fatalitiyi brutalni, samo nekad ih zayebem i ne uspijem izvest, najteži mi je kad ima skok u combou za fatality taj nemrem nikako.

Inače je luda igra, tu mi je sa tekkenom kojeg sam prašio godinama, ali brutalnost mortala me više privlači.

Likovi su ludnica noob, cyrax, scorpion...ludara.

Za što služe enhaced napadi? Oni probiju obranu jel?

Kako znam koja staza podržava stage fatality?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mortal Kombat Komplete

Drži blok dok ga izvodiš pa neće skočiti.

Stage Fatality: The Forrest, The Pit (dan/noć), The Pool, Hell, The Street, The Subway.

EDIT:

Hehehe, baš kao što sam se i nadao:

http://www.dsogaming.com/news/injustice-gods-among-us-game-of-the-year-edition-listed-for-the-pc/

Jedva čekam!

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 12:23 (fler).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

Ja ću prvo probat khm verziju igre i ako mi se svidi kupujem igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

Ja na normal onog zadnjeg, Shao Kahna nikako ne mogu ubiti. Goroa sam još nekako i uspio. Probao na easy i opet ne mogu tog Kahna ubiti, pa koja je ovo glupost...{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Winchester01 kaže...

Ja na normal onog zadnjeg, Shao Kahna nikako ne mogu ubiti. Goroa sam još nekako i uspio. Probao na easy i opet ne mogu tog Kahna ubiti, pa koja je ovo glupost...{#}

Drži se podalje i gađaj ga iz daljine kad se smije/priča, da ne blokira. Koplje možeš izbjeći čučnjem, čekić preskočiš. Pokušavaj skok + ruka, da ga ne srušiš, pa nastavi combo. Ako blokira, odmah čučanj+blok jer će te pokupiti ramenom. Pripazi na tajmer jer đubre ima brdo energije a smanjuje se užasno sporo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 14:39 (fler).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice