Modern warfare 2 zaključana tema

poruka: 158
|
čitano: 44.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Modern Warfare 2
16 godina
protjeran
Modern warfare 2

Gledaj.

FPS nema nikakve veze s igrivošću.

Ali Q3 engine je jednostavno takav, kad imas bolji framerate, igra radi fluidnije, brže se odvija, sve je puno brže.

Probao sam FERA Combat, i kod njega nema razlike između 30 i 75.

Dok kod COD, razlika je ogromna u gameplayu.

Jednostavno igra ima takav engine koji je nemoguće izmjeniti, jedino da naprave novi iz početka.

I ja se nemogu ravnat s tvojim bratićem, ja sam prešao preko 150 FPS igara, i od toga većinu na jačim postavkama.

Ja kad imam war, i kad nekto baci smoke, kad udem u nju FPS mi padne na 100, i već je teže igrati.

Slažem se da FPS nema veze s brzinom gameplaya, ali ovdje to nije slučaj.

Ti vjerovatno nisi igrao više od 100h MP?

Jer u SP je to nemoguće primjetiti.

I zato kukam kad vidim da će koristit COD4 engine, samo sa premazanim teksturama.

To je tako, i tu se nema što više raspravljati.

I dosta je više offtopica, trebam još da crveni dobijem

da joj kupim 3 crvene ruže, 3 crvena.... kramfila...možda bi mi oprostila xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 12:48 (neki_lik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Modern warfare 2

Nema nikakve brzine s igrom,ali ima velike veze sa lakocom igranja!

To sto tvoj monitor nece prikazati vise od 75fps-a ne znaci da ce ti biti isti "gust" igrat sa vecim fps-om

Kao kaj je navedeno:oruzja bolje pucaju,kada ukljucis AA i imas veci fps(250npr) bolje se ljepi..Namigiva

@neki_lik:ne kuzim te..prvo pricas da zeli da igra bude zahtjevna kao crysis,pa kazes da jedva vrtis COD4,pa si reko da ce bit glupo da ce graficke za 500kn(9800gt si naveo) moci vrtiti MW2 na solidnom fps-u,odluci se vise,zato i trebas dobiti crveni!

Mijenjas misljenje svake minuteCool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 13:04 (Lion King).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Modern warfare 2

ajme meni al ga vi drobite do iznemoglosti

MW1 ima grafiku kad podigneš da ti pamet stane...u puno scena i hvaljeni crysis se može skrit (pripyat)

tola...o kakvoj najlošijoj fizici pričaš?

loool

ubuduće uključi ragdoll

za SP mi je dovoljno 40 FPS-a

pošto će bit "stari" predivni engine svi ćemo imat min lock na 125

ovo će više bit ko ekspanzija nego nastavak...

i baš zato je savršeno...

stari probani recept koji nemože ispast loš...epski SP, i zarazni MP... + besprijekorna grafika koja je optimizirana do boli

a klinci prestanite *rat po grafici jer drobite bezveze...pričate kka MW1 je "solidan" i ispod prosjeka...hahahahaha

a svršavali ste do neki dan na grafiku iz MW 1 koja je do danas ostala u top3

EDIT: pa kaj ak su i premazane teksture kak ti kažeš...ako izgleda savršeno, meni je dobro...ili želiš reć da ak izgleda bolje a nije zahtjevno onda ne valja???

onda si instaliraj gta4 i uživaj u zahtjevosti...jer je to ipak novi engine koji je uber najbollji jer je novi..nisu premazane teksture

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 13:18 (doxy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
RE: Modern warfare 2
doxy kaže...

ajme meni al ga vi drobite do iznemoglosti

MW1 ima grafiku kad podigneš da ti pamet stane...u puno scena i hvaljeni crysis se može skrit (pripyat)

tola...o kakvoj najlošijoj fizici pričaš?

Pa cod ni nema fizike looooooool ja nisam vidio da možeš uništit drvo ili pak mokanut neku kutiju koja ti smeta....pa nemožeš čak ni ogradu preskočit ak ti igra ne dozvoli tako da su tu u krivu
16 godina
neaktivan
neki_lik kaže...

Razočarenje.

Grafika ostala ista.

Daj neka naprave pristojnu i fino optimiziranu grafiku platit cu im ja ak treba.

Treba min 250FPS za normalno igranje u MP.

Pa ti nemas blage veze sta pricas,da si malo bolje pogledo taj trailers video bih da su grafiku unapredili,a sto je jos vaznije fizika ce da bude na visokom nivou.

16 godina
neaktivan
Modern warfare 2

A bogte vec mi je dosadia ovaj topic. Tehnologija ljudi moji vec ima tu snagu da mogu od igrice stvorit film. Mogu napravit najbolju igru na svitu i sta ce onda? Niko je nece moc pokrenit, nece dobit para, nece moc vise nista razvit (ustvari hoce ali samo obrada i usavrsavanje). Svaka igra je samo novi update sa novom pricom novim enginom novim testom i testiraj. Oni u EA,Rockstar,Activision,2k games mozda vec imaju 8 jezgreni koji se vec planiraju pustit u prodaju za godinu dvi. Kako sam vec rekao njima je u interesu lova lova i lova.

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Modern warfare 2

stvarno ne znam sta drobite gluposti onako MW raden prevenstveno za mp a ne za sp i bolje bi bilo da grafika ostane ista i da poboljsaju kvalitetu oruzja i sl, i samo da jos kazem da ja igram na 23" hd monitoru na max postavke i nikada mi ne pada ispod 60 fps s time da se primjeti kada je na 200 ili 60 razlika je ogromna na 60 izlgeda koda za sobom vuce vrecu cementa! oni ce napraviti igru kako njima budet dopusta ako se nekome nece svidati mw2 uvijek moze ostati na mw1 kao i oni koji nisu presli s cod2 na wow! Cool

Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modern warfare 2

Mislim stvarno sta dulje sa tim trillerom oce li doci vec jednom nestrplijvi smoSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Modern warfare 2

Eto ispade da ja neman pojma

li vi očito niste probali COD4 MP pa tvrdite teoriju

To je teoresti eve točno što blebećete da netreba više od 75FPS, odnosno 60FPS jer je frekvencija osvježavanja 60Hz kod LCD monitora

Ali COD4 MP je neigriv ispod 100FPS

Igriv je, ali to se sve sporije kreće, i svatko sa boljim frameratom će vas ubit

Nemate šansi jednostavno.

Nisam ni ja vjerovao, ali kad sam probao igrat s 50-60, i sa 200-250 razlika je ogromna vjerujte mi.

Isto sad kad bi ja počeo pametovati o grudnjacima koji su bolji.

Neman pojma o njima, a da sad nekoj curi savjetujem koji da kupi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AVPR kaže...
neki_lik kaže...

Razočarenje.

Grafika ostala ista.

Daj neka naprave pristojnu i fino optimiziranu grafiku platit cu im ja ak treba.

Pa ti nemas blage veze sta pricas,da si malo bolje pogledo taj trailers video bih da su grafiku unapredili,a sto je jos vaznije fizika ce da bude na visokom nivou.

Ajde molim te začepi.
De malo bolje pogledaj teksture.
Ako neznaš šta su teksture ja ću ti objasnit - 2D izgled koji modelu daje specifičan izgled
Jeli ti sad malo jasnije?
Usporedi COD4 SP i ovaj trailer i vidjet ćeš da je sve, ama baš sve ostalo isto u vezi grafike. 
@doxy: Nermogu se raznjeti predmeti, Kad ga pogodim baretom ostane tijelo čitavo, nema krvi (uključim je u izborniku, ali je nema), zatim bobme (treba da ba bude ko cryengine2, da raznosi sve predmete oko sebe).  
I kako nece bit dobro optimiziran, kad je Quake 3 Engien (igra izdana 99. godine) premazan boljim teksturama, te shaderima 3.0, i HDR osvjetljenjem. 
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 16:18 (neki_lik).
17 godina
neki_lik kaže...
AVPR kaže...
neki_lik kaže...
@doxy: Nermogu se raznjeti predmeti, Kad ga pogodim baretom ostane tijelo čitavo, nema krvi (uključim je u izborniku, ali je nema), zatim bobme (treba da ba bude ko cryengine2, da raznosi sve predmete oko sebe).  
I kako nece bit dobro optimiziran, kad je Quake 3 Engien (igra izdana 99. godine) premazan boljim teksturama, te shaderima 3.0, i HDR osvjetljenjem. 
 Da to je jadno, i netreba da bude kao u cryengine 2 nego još bolje. Ionako već svi imamo quadove pa možemo fiziku vrtit bez problemaSmijeh
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
neki_lik kaže...

Eto ispade da ja neman pojma

li vi očito niste probali COD4 MP pa tvrdite teoriju

To je teoresti eve točno što blebećete da netreba više od 75FPS, odnosno 60FPS jer je frekvencija osvježavanja 60Hz kod LCD monitora

Igriv je, ali to se sve sporije kreće, i svatko sa boljim frameratom će vas ubit

Nisam ni ja vjerovao, ali kad sam probao igrat s 50-60, i sa 200-250 razlika je ogromna vjerujte mi.

Isto sad kad bi ja počeo pametovati o grudnjacima koji su bolji.

Neman pojma o njima, a da sad nekoj curi savjetujem koji da kupi?

Pa al neznas razliku izmedu dvojke i cetvorke.Ispada ko da nikad nisi ima curu i malo se zabavia HAHAHA.
Usput nema smisla svadat se oko MW2.Sacuvajte prste za igru ne za svadu ovde jer vidit cemo kada izade igra na Mininovoj ili Piratebayu
Spirit...
16 godina
Modern warfare 2

a sta je onda cod jedina takva igra di fps radi toliku razliku?Ja uglavnom što se tiče fps-a cod već odavno ne igram jer mi se mp ne sviđa(zbog toga sa framima)a sp je žešče dosadan(meni je dosadan,moj brat uživa)a od ostalih pucačina nikad nisam primmjetio takvo nešto sa framima(nekih 50-ak frama treba da igra bude fluidna a nakong toga je isto jedino što sa većim framima minimalac je manji pa je doživljaj bolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modern warfare 2

dali netko zna jeli dosao taj trailer opce danas je trebo trazio sam po netu no nemogu nigjde naciViče

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modern warfare 2

ja sam prerovao cijeli net i nemogu naci taj trailler dali netko zna di je molim vas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja izgleda da nema jos.

17 godina
neaktivan
Ostani budan do 5:30 kada će biti premijera trailera (kao što je rekao boxer, u poluvremenu utakmice Orlando-Cleveland). Em ćeš pogledati trailer, em ćeš pogledati odličnu utakmicu :D
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
razer1911 kaže...

ja sam prerovao cijeli net i nemogu naci taj trailler dali netko zna di je molim vas

Ja vas stvarno nekužim. Šta nepričekate dan dva i pogledate kad taj trailer bude vrvio po svim stranicama? Šta ti je tak taj trailer važan, možda će bit smak svijeta ak ga nebudeš pogledao...

Trailer uopće nije važan nego igra, koju ćemo igrat kada izađe.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Modern warfare 2

neznas ti sta mi pravi gameri strpimo zivimo za taj dan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ga http://modernwarfare2.infinityward.com/  meni izgleda jako dobro.

16 godina
neaktivan
Modern warfare 2

Link za novi treiler, traje 2 min. prikazano je malo kraja prvog djela Modern Warfare-a.

Novi Modern Warfare 2 stiže u studenom prena tvrdnjama Gamespota.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 11:37 (Koja_pila).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neki_lik kaže...
AVPR kaže...
neki_lik kaže...

Razočarenje.

Grafika ostala ista.

Ajde molim te začepi.
De malo bolje pogledaj teksture.
Ako neznaš šta su teksture ja ću ti objasnit - 2D izgled koji modelu daje specifičan izgled
Jeli ti sad malo jasnije?
Usporedi COD4 SP i ovaj trailer i vidjet ćeš da je sve, ama baš sve ostalo isto u vezi grafike. 
 Prvo se žališ na lošu garfiku.Onda se žališ da je na COD 4 potreban FPS veči od 130 da bi normalno MP.Mislim ja te stvarno ne kužim.Pa ako če ta igra imat recimo Cryengine 2 zar stvarno misliš da češ imat 130FPS-a u igri da bi normalno igrao MP.Iskreno mislim da ni ti sam neznaš šta želiš.
Ja samo želiim da igra bude na nivou COD-a 4 ili još bolja.A grafika mi je više manje dovoljna i ona od COD4.Jer kao što sam i prije naveo:Ne želim se dovesti u situaciju sa tom igrom da moram kupiti GTX295 samo da bi mogao imat osrednjih 40FPS-a pri visokim postavkama sa uključenim AA i AF filtrima.A za one koji igraju MP detalji tako i onako nisu važni kad večinom igraju na niskim postavkama kako bi imali što veči FPS.
M.C
16 godina
Modern warfare 2

evo u HD-u

. igra izgleda odlično, vrijedna nadogradnje konfe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 15:56 (alien).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedva čekam :)

16 godina
neaktivan
Modern warfare 2

meni to uopce vise ne lici na cod...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
renatoO kaže...

meni to uopce vise ne lici na cod...

To znači da evoluira. Da i sada sliči CoD-u, bila bi smeće.
16 godina
protjeran
Modern warfare 2

da je igra ista ko i cod1 il neki "noviji" bila bi dosadna..jer je sve već viđeno...uvijek treba nekaj novo

kak bi to izgledalo da sve igre izgledaju ko pacman?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
microman kaže...
 Prvo se žališ na lošu garfiku.Onda se žališ da je na COD 4 potreban FPS veči od 130 da bi normalno MP.Mislim ja te stvarno ne kužim.Pa ako če ta igra imat recimo Cryengine 2 zar stvarno misliš da češ imat 130FPS-a u igri da bi normalno igrao MP.Iskreno mislim da ni ti sam neznaš šta želiš.
Ja samo želiim da igra bude na nivou COD-a 4 ili još bolja.A grafika mi je više manje dovoljna i ona od COD4.Jer kao što sam i prije naveo:Ne želim se dovesti u situaciju sa tom igrom da moram kupiti GTX295 samo da bi mogao imat osrednjih 40FPS-a pri visokim postavkama sa uključenim AA i AF filtrima.A za one koji igraju MP detalji tako i onako nisu važni kad večinom igraju na niskim postavkama kako bi imali što veči FPS.
 cod mw je tako raden da prilikom igre mp da kod veceg fps dolazi do kvalitete igre ne mislim da slika steka nego do ugodnijeg kretanja lika odnosno brze i bolje skakanje te veci brzina pucanja a to je razlog njihovog engina te ako bi se radio mw 2 na novom enigu kao sto si ti naveo cryengine 2 ne bi bilo potrebno imati preko 150 fps nego vise od 60,,,
Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
17 godina
neaktivan
neki_lik kaže...

Meni FR varira od 40-80, a rezultate imaš na slikama...
17 godina
neaktivan
Modern warfare 2

Okanite se više offtopica. Tema je Modern Warfare 2. Ako vam je do raspravljanja o fps-ovima ima već jedna tema u kojoj se naširoko pričalo o tome.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Modern Warfare 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice