može li se ikako povečat brightness odnosno svjetlina jer mi torchevi nesvijetle bs nešto jako, a kad ih stavim na neku stjenu u na zidu nevidim ni stijenu na kojoj stoji a kamoli šta više...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
može li se ikako povečat brightness odnosno svjetlina jer mi torchevi nesvijetle bs nešto jako, a kad ih stavim na neku stjenu u na zidu nevidim ni stijenu na kojoj stoji a kamoli šta više...
jel može SS da vidimo kako izgleda
inače probaj isključit smoot lighting
neka mi netko predloži nekakav projekt u minecraftu :D
neka mi netko predloži nekakav projekt u minecraftu :D
Golden Gate :D
Aj ljudi recite mi neki zakon mod :D, i može još neki cool texture pack ali da NETREBA patchirati sa mcpatcher (tak nekak, uglanvnom da netrebaa nikakav hd patch :P)
Ljudi,necete vjerovat kakvu sam mapu nasao.
Ima cutscenove,zelda muziku,bossove,bombe,srca koja se pune kao u zeldi,double wielding.
Jos je beta,tocnije ima 5 dungeona(oko 3h igre).
Ako ste fan Zelde,obavezno isprobati!
Ljudi,necete vjerovat kakvu sam mapu nasao.
Ima cutscenove,zelda muziku,bossove,bombe,srca koja se pune kao u zeldi,double wielding.
Jos je beta,tocnije ima 5 dungeona(oko 3h igre).
Ako ste fan Zelde,obavezno isprobati!
ja sam probo ali neznam namjesit :(
jel mi mos ti preko tv'?
Hehe. To mi je prvo palo na pamet dok sam pročitao njegovo pitanje, pa sam to i napisao. Istina, projekt je zahtjevan i ogroman, ali mislim da se da napraviti :D
ja sam probo ali neznam namjesit :(
jel mi mos ti preko tv'?
Sto tocno neznas?
Instaliras ovako:
1.Skines onaj prvi file (Map + Mod AdventureCraft r627)
2.Extraktas ga(AdventureCraft folder) u /AppData/roaming/.minecraft
3.Udi u njega, pokreni AdventureCraft.exe i klikni "Install".
4.Onda ponovno pokreni AdventureCraft.exe i klikni "Start".
I to je to.
Aj ljudi recite mi neki zakon mod :D, i može još neki cool texture pack ali da NETREBA patchirati sa mcpatcher (tak nekak, uglanvnom da netrebaa nikakav hd patch :P)
BUMP! Ajde ljudi recite neš :S
Jesi probao Planes Mod?
http://forum.digitalpowered.net/index.php?showtopic=40063
Popis 'offline' servera, updejtano prije 4 dana.
Jesi probao Planes Mod?
E ljudi jel znate kako da upravljam autom? ja stišćem w i nejde :S. HELP!!!
OBAVIJEST SAMO ZA IGRAČE CROCRAFT PRIVATE SERVERA
Server je ponovo u pogonu, javite se meni na crocraft forumu preko privatne poruke ili u server temi sa svojim nickom da vidite jeste li na whitelisti.
I nemojte zaboravit ostat online tamo jer stalno gledam aktivne teme i PP.
Meni ne radi minecraft, kad kliknem na ikonu, ništa se ne dogodi
Notch je na twitteru objavio da u 1.6 verziji stiđže trap door i nether za SMP
Šta mislite o mom Muzeju?...Još nisam uredio unutrašnjost.
server ip: 81.167.177.27:25565
Zakon
Svaka cast! Nego, sta ce bit na kraju s onim kockama iza muzeja? Nece valjda zauvijek ostat tako nedovrsene (iako neznam koja bi korist bila od dovrsenih xD).
Svaka cast! Nego, sta ce bit na kraju s onim kockama iza muzeja? Nece valjda zauvijek ostat tako nedovrsene (iako neznam koja bi korist bila od dovrsenih xD).
To je umjetnost.
Ljudi moetemi reći koje su konetrole planes moda za avione??
Space za gore, shift valjda za usmjeravanje aviona u smjeru u kojem gledas, a za lijevo desno je A i D, i za ubrzavanje/usporavanje je W i S, normalno.
Odlučio sam da vas upoznam sa svojim uradkom sa kojim sam iznimno zadovoljan, a i ako nevalja ima da vam se svidi jer sam desetke sati potrošio na ovo :DD
ovo je 1. od nekoliko serija slika koje planiram postavit. malo da se pohvalim, a malo da nekome i pomognem da dobije neku inspiraciju :)
Epizoda 1. :D
ovdje sam odlucio da vas upoznam sa svojim dvorcem, a u sljedecim djelovima ću postat slike farme, luke kao i jednog dugog 'mosta' kao i svog ogronog rudnika i svog spawn mjesta odakle je sve i poćelo.
Uživajte :DD
Space za gore, shift valjda za usmjeravanje aviona u smjeru u kojem gledas, a za lijevo desno je A i D, i za ubrzavanje/usporavanje je W i S, normalno.
E a za bombardiranje?
pozz
ovdje sam novi
i igram minecraft
igra mi se jako sviđa ali imam pitanje ako kupim minecraft sada za 15eura
dali ću morati ga kupiti opet kad izađe cijela verzija ili ću moči updatati
Moći ćeš updateati, ali dodatke nakon što izađe igra ćeš morati plaćati ako ih budeš htio.
a za šta služe oni gift kodovi
i kakvi su to dodaci