NIdjo tel bi ti nekak mogo uplatit na racun pare?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa jel igra dobila tu novu grafiku ili se trea kupit kao neki DLC
Ista je grafika samo što neki koriste dodatne texture packove (možeš si i sam napravit ako hoćeš), ali se moraju updateati za svaku verziju, a pošto je ova došla tek jučer, teško da su updateali.
Gdje da nađem dodatne texture packove/napravim ih sam?
EDIT: Ljudi kada uđem u igru nemam launcher onakav kao što bi trebo bit WTF?? help!
Dakle i s default teksturama ti šteka? Probaj s njima jer još nisu updateane ove za novu verziju. Probaj se odlogirat pa ponovno logirat...
Probao sam jutros i s defaultnim i s high res, na defaultnim je malo manji freeze, ali je i daje u trenucima nemoguće igrati, i log off log on, restart Windowsa... (napokon nađem coal i počnem ga kopati i čim uđem malo dublje u unutrašnjost planine, u tamu?!?!! [shvatio bi da mi šteka dok sam vani, dok ima "hrpu" toga za render, a ne u tami, bez torcha] odmah postaje neigrivo). Sad sam na poslu, navečer ću probati isbrisati i ponovno igru srediti, pa ću vidjeti dok su defultne teksture opet stavljene da li će biti poboljšanja...
Pa jel igra dobila tu novu grafiku ili se trea kupit kao neki DLC
Ista je grafika samo što neki koriste dodatne texture packove (možeš si i sam napravit ako hoćeš), ali se moraju updateati za svaku verziju, a pošto je ova došla tek jučer, teško da su updateali.
Gdje da nađem dodatne texture packove/napravim ih sam?
EDIT: Ljudi kada uđem u igru nemam launcher onakav kao što bi trebo bit WTF?? help!
Moraš skinut novi launcher ako hoćešovdje. Samo ga zamijeniš sa starim.
Nidjo pm, jel odustajes od ponude ili ne?????????
Probao sam jutros i s defaultnim i s high res, na defaultnim je malo manji freeze, ali je i daje u trenucima nemoguće igrati, i log off log on, restart Windowsa... (napokon nađem coal i počnem ga kopati i čim uđem malo dublje u unutrašnjost planine, u tamu?!?!! [shvatio bi da mi šteka dok sam vani, dok ima "hrpu" toga za render, a ne u tami, bez torcha] odmah postaje neigrivo). Sad sam na poslu, navečer ću probati isbrisati i ponovno igru srediti, pa ću vidjeti dok su defultne teksture opet stavljene da li će biti poboljšanja...
Hm... Probaj stavit grafiku na Fast i render distance na Tiny pa vidi dal će i onda bit isto. u .minecraft folderu pobriši sve osim save mape i uključi MC, automatski će ti se skinut sve nove datoteke.
mislim da je do grafe....zbog OpenGL rendiranja...skini nove drivere za grafu i trebalo bi radit
mislim da je do grafe....zbog OpenGL rendiranja...skini nove drivere za grafu i trebalo bi radit
Driveri su fresh, obrisani stari sa sweeperom i tek onda instalirani novi. probati ću s ovim što mi je nidjo rekao, da smanjim render distance, nisam po opcijama prčkao. Do navečer ću se strpiti, treba smjenu odraditi... (iako me dlanovi svrbe za poluditi da pošteno zaigram )
Kako server uopce funkiconira, sto kao neka zajednica svatko ima svoj posao, dajte mi malo pričajte jer kupujem igru od nidje :D :D
Hvala nidjo ;) e kad će više server... želim pwnat creepere
Kako server uopce funkiconira, sto kao neka zajednica svatko ima svoj posao, dajte mi malo pričajte jer kupujem igru od nidje :D :D
Odabereš svoje mjesto, staviš znak da je to tvoje, sagradiš kuću, kopaš si rudnik, sudjeluješ u velikim projektima npr. doniranjem sredstava i pomaganjem u izgradnji i to je otprilike to
server je prije znao bit pun. nakon prelaska na original i vraćanja na pirata server više nema nikog. max. nas je bilo 4 online.
a i izgradja je stala.
Ako neko želi minecraft besplatno nek se javi da mu dam link(original)
Mozes meni dati moolim teeee
Mozes meni dati moolim teeee
kasno je ja sam mu javio na PM pre nego sto si ti ovdje ^^
mozda je neke pre mene D=
Ja sam mu poslo u 17:39
Može promote da mogu raditi i koristiti /item komande?
Želio bih napraviti spleef arenu
I nick: spirit
Ja u 17:26
Meh
server je prije znao bit pun. nakon prelaska na original i vraćanja na pirata server više nema nikog. max. nas je bilo 4 online.
a i izgradja je stala.
to ti je zato sto sam ja banan...:DD
a i izgradja je stala.
to ti je zato sto sam ja banan...:DD
vidi ko nam se probudio iz suspenzije
PS:nema penzije xD
EDIT:Ups sad si protjeran
Ja bi na server...dosadno mi sam igrati offline....sto treba uciniti za igranje na tom vasem serveru, mislim jel free ili nesto drugo?
NIDJO vise update server hocu da istrazujem onu svoju 2 sata dugacku pecinu
Server updatean, mapa konvertirana... Otvoren je za sve do novog updatea Bukkita
crocraft.dyndns.org
P.S. Login server od MC-a je down
Imamo dva kompjutera spojena kablom u sobi ja i mladji brat pa bismo htjeli nabacit koj mp pa ako je moguce da samo ja i on igramo nekako posto kako sam vec reko spojeni su kablom i koristimo isti ruter pa bi vas molio odgovor tu ili na pm Hvala!
Skineš server software s minecraft.net/download.jsp. Odabereš za odgovarajući OS, skineš, pokreneš, brat ti upiše ip i spoji se. Jednostavno
Nidjo daj mi reci zasto ne mogu uci na server sa svojim likom (mario1), nego kada udem pojavim se kao "player" koji je ocito neciji lik....
Stisnuo sam HVALA nidji jučer, ali moram još jednom zahvaliti, uspio sam riješiti problem, stavio sam distance na medium i render na fast i napokon radi kako spada. Sad prvo malo igranja u offlineu dok se ne izvježbam, pa vam se pridružujem na serveru.
Prvi je bio djdomi al nebrinite svi ste dobili. Valjda će vam radit ak ne sry(frendu mi je radilo)
EDIT: nidjo daj stavi save od servera...