Naziv servera?
dajte ideja! neznam sta bi islo
BUGcraft v3?
Nastavi "tradiciju"
Naziv servera?
BUGcraft v3?
Nastavi "tradiciju"
se isplati?
Bolje Buba craft ;D
Naziv servera?
BUGcraft v3?
Nastavi "tradiciju"
Ne, vas/nas novi ce bit BugCraft :)
IME SERVERA?
0 | BugCraft v3 |
---|---|
10 | Nest drugo |
Sredit server tj. uzet bolji hosting da ne bolje da se zapitas
IME SERVERA?
Ja nudim ime svojeg servera, PixelCraft :)
treba otkupiti? ili :D D_D
treba otkupiti? ili :D D_D
Jok, besplatno, prenašam na tebe to :)
Dosadnašnje ideje
1 | WasteCraft |
---|---|
0 | CroVill |
14 | BurekCraft |
0 | >>V&F Craft<< (Vajkrem&Franjo) |
Dosadnašnje ideje
2. vill?
4. malo gay
nezz zast vill al ajde
BUREK CRAFT :D
a kad ću opet na white list? nisam igrao 1 cijeli dan na starom serveru i onda je sve crklo
de nick,
sada cu te staviti
Pozdrav. Cuo sam za ovaj server i odlucio sam se prijaviti. Napravio sam tvrđavu, trebalo mi je neko vrijeme da sve poravnam, ljepo uredim, odredim prave blokove, ubacim detalje, da napravim vrata, prozore, ulaze, krovove, tornjeve, zidine... Al mislim da je na kraju ispalo ok. Nadam se da ce vam se svidjeti i da cu biti primljen. Hvala. BTW, nickname mi je WreckedCraw.
Pozdrav. Cuo sam za ovaj server i odlucio sam se prijaviti. Napravio sam tvrđavu, trebalo mi je neko vrijeme da sve poravnam, ljepo uredim, odredim prave blokove, ubacim detalje, da napravim vrata, prozore, ulaze, krovove, tornjeve, zidine... Al mislim da je na kraju ispalo ok. Nadam se da ce vam se svidjeti i da cu biti primljen. Hvala.
ee niko!
Preporucavam covjeka za server :)
Ovako registrirao sam se ali izgleda da sam stavio krivu šifru ako mi neko od admina može reć ili da me maknu sa liste ili tako nešto?!
Pozdrav. Cuo sam za ovaj server i odlucio sam se prijaviti. Napravio sam tvrđavu, trebalo mi je neko vrijeme da sve poravnam, ljepo uredim, odredim prave blokove, ubacim detalje, da napravim vrata, prozore, ulaze, krovove, tornjeve, zidine... Al mislim da je na kraju ispalo ok. Nadam se da ce vam se svidjeti i da cu biti primljen. Hvala. BTW, nickname mi je WreckedCraw.
Moj savjet makni krovove i napravi od nećeg drugog.
Također makni redstone torcheve, i obsidian
skullscarCRO
ajde sutra si na wl. sada decki igraju mobarenu pa da im ne stopam server
:] Ok. Zahvaljujem.
ajde sutra si na wl. sada decki igraju mobarenu pa da im ne stopam server
Imas komandu /whitelist add [nickname], pa ne moras rebootato. Dodao bi ga ja, ali ovaj tren sam na netbooku
haha burekcraft.
ime sam osmislio u 2sec :D
jer si vjerovatno ovisan o bureku....da se mene pitalo zvao bi se kompcraft
a dašđ molimte IP?
koji ti je nick ono i ip ti ide na pm
koji ti je nick ono i ip ti ide na pm
nick: Kloksi222
naravno da jesam, kad odem u zemlju svojih predaka.
BiH
Bolje se hvaliti ovisnoscu o bureku nego o kompu....
Nehvalim se, samo iznosim činjenicu