- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, koja vam je najbolja klasa? Nisam neki snajper tip, pa preferiram assoulter jer mi se čini da su puške najbolje i da se najbrže kreće.
Ljudi, koja vam je najbolja klasa? Nisam neki snajper tip, pa preferiram assoulter jer mi se čini da su puške najbolje i da se najbrže kreće.
svaka klasa ti ima veliku ulogu.. demoliton klasa sluzi za probijanje i branjenje.. ujedno najbrze postavlja objektiv i najbrze disarma... snjper je odlicna podrska i obrana, pointman je najbrza klasa ima i dobre puskice i vrsi kao scout ulogu.. spec ops sluzi za ometanje protivnicki radara i uav vozila... assoulter sluzi kao transport, dok je hevy machine klasicni support i jedini moze dati municiju i helth svim igracima u timu...
i ajde momci jel mozemo svi skupit odigrani 350 rundi do ponediljka ? nemojte da nas ratnici zabari tuku... :) znaci svaki put kad zavrsite rundu dajte odmah tokene... http://battlelog.battlefield.com/mohw/nations/
i ajde momci jel mozemo svi skupit odigrani 350 rundi do ponediljka ? nemojte da nas ratnici zabari tuku... :) znaci svaki put kad zavrsite rundu dajte odmah tokene... http://battlelog.battlefield.com/mohw/nations/
Eh... da je vremena..... Obično je vikend dan za metak ....in RL, a u virtualnom na čekanju.
ma nista cudno, zna i svaka budala koja je stupila u takvu vrstu posla za sto ce odgovarat ako ucini podatke koje je stjekao u sluzbi dostupnim trecoj strani... namjerno ili slucajno..
Btw. Napokon dobar review na MoHW...
Koji je najjaci sniper u MoH-u koji ubija ''one shot kill ''
Neigram al' predpostavljam da je nešto 50. kalibar.
Koji je najjaci sniper u MoH-u koji ubija ''one shot kill ''
McMilan TAC-50 , prvi post na ovoj stranici teme mozes viditi kako unistava u stvarnosti
nemaaa ekipe više, tu i tamo ja i dama bacimo malo i to je to, barem kod nas na balkanu sve pusto, svi refund
nemaaa ekipe više, tu i tamo ja i dama bacimo malo i to je to, barem kod nas na balkanu sve pusto, svi refund
ma ja lupam naveliko. odlično je. mislio sam da vidim s cecom da se udruzimo i izazivamo okolo strance na warove i to.
ma ima jos dosta ekipe ,ali ne sa foruma :)
Prodajem MOH W. sa svog accounta,RU je verzija.
Jako povoljno.
Svi detalji na PM.
Merge igre se napravi preko EA chata,sto cu ja napraviti,nije problem.
EDIT- sad sam se sjetio,da imam i MW3 na steamu,tako da uz MoH W. dajem za sitnis i Mw3 jer ga ne igram uopce...
Prodajem MOH W. sa svog accounta,RU je verzija.
Jako povoljno.
Svi detalji na PM.
Merge igre se napravi preko EA chata,sto cu ja napraviti,nije problem.
zezaš,šta se može napraviti merge?koliko puta sam ih pitao ali nikad mi nisu dali.
Da se nemoze,nebih prodavao,zar ne? :)
Bio sam na chatu i pitao dali mogu napraviti merge same,jedne igre sa svog accounta na svoj novi ili na vec postojeci,kazu da mogu.
Da se nemoze,nebih prodavao,zar ne? :)
Bio sam na chatu i pitao dali mogu napraviti merge same,jedne igre sa svog accounta na svoj novi ili na vec postojeci,kazu da mogu.
indijci ili ameri na chatu?
J. Augustus S.
Probaj sam skuzit ?
J. Augustus S.
Probaj sam skuzit ?
Malo ti to znači. Osim ak si mu baš čuo naglasak.
Takvi jako često dobe novo ime koje moraju koristiti kad razgovaraju s korisnicima. Tako recimo u T-Com službi za korisnike imaš Bobije, Čirile, Metode i sl. :)
Jasno,ali kako god,dobio sam potvrdu. A i na netu imas slucajeve gdje je pozitivan ishod.
Dobijamo još jednog igrača na MOHu
Kako stoji igra? ima li servera, igrača? Čujem da su statsi loši, da malo ljudi igra, da je igra pregažena sa black opsom novim.
Kako stoji igra? ima li servera, igrača? Čujem da su statsi loši, da malo ljudi igra, da je igra pregažena sa black opsom novim.
Nema pojma. Uvijek kada odem ima punih srevera. Vecinom pucamo po serveru od 53ca. Za statse ne znam jer ne pratim, ali je ostalo koliko mi se čini OK.
Igra ima uvijek punih nekih 300-500 servera.. tako da situacija nije losa.... ali vidim da gro ekipe se vraca i na MoHW iako su bili uzeli BO II... ne znam meni je igra super... ne znam kad sam zadnji put digao BF3...
Igra ima uvijek punih nekih 300-500 servera.. tako da situacija nije losa.... ali vidim da gro ekipe se vraca i na MoHW iako su bili uzeli BO II... ne znam meni je igra super... ne znam kad sam zadnji put digao BF3...
Malo si se preračunao.
Prema statsima koje sam čitao negdje, ne mogu se sad sjetiti, igra nema više od 2000 igrača paralelno online ni u peaku.
Trenutno je, prema Gametrackeru, online manje od 1000 igrača. Znam da to nije apsolutno točan pokazatelj, al tu negdje je.
Ipak, nema straha za naći partiju. Igrao sam uredno igre s po 100-200 igrača bez da je bilo većih problema. FFOW je jedno vrijeme imao u prosjeku 117 igrača u peaku a šiljio sam ga svaki dan i uvijek našao server.
http://mohwstats.com/servers/all#start_20 ima ih u prosjeku dnevno oko toliko.. caka je da nisu svi serveri od 20 slotova :P ...
ne znam meni je se igra svidjela, ima ono nesto sto mi je imao BC2... ne kazem da je uz malo truda ova igra mogla biti jos bolja.... cak i od BF... ali je zabavna i ja je gonjam sigurno izmedju DLC-a za BF3... uglavnom i kad vidim koliko je domaca ekipa puna dobri igraca uvijek je gust igrat, Hellbayt, dama , heat, MacoH8, Nex, i jos puno ekipe iz HR koja i nije na forumu...