Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 362.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Mass Effect 3
bubach1989 kaže...

oj da se javim

upravo zavrsio me3 i po meni nije nikad laksi bio 1 i 2 su bili tezi i duzi za razliku od 3 svida mi se sve u njoj osim to sto je kratka a pogotovo mi se svida kraj radi izbora unistit ih ili kontrolirati ipak smo mi svjesna bica i uvijek imamo izbor

izbor oruzja je odlican i ima poprilicno jakih puska, sg i pistolja a pogotovo sniper blackwiddow :)

zadnji dialog je poprilicno dug sto mi je u neku ruku dobro a u neku ruku lose :S al opet sve u svemu odlicno je samo mi je zao sto vise nece biti nastavka :((((((((((

eto to je moj dojam mozda se neko nece slozit sa necim al tako sam ja dozivio igricu

peas out

Jedan si od rijetkih kojemu se sviđa kraj.

16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

pa kraj ko kraj (izbori) i nije los, dapace, svidja mi se... ali potpuni nedostatak prikazivanja posljedica naseg izbora je lose...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

to je istina jer nevidis posljedicu izbora znaci neznas sta se dogodilo kad ih kontroliras a sto kad ih unistis ok ja sam izabrao kontrolu i vidio sam posljedice unistenja mass relay-a i to je to daljnje posljedice se ne vide sto je malo lose al opet zao mi je sto nece biti vise nastavka igrica je odlicna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Sretan Uskrs svima! :-) Danas sam konačno probao igrat ME3, ali to toliko šteka da je neigrivo! Nije do konfe jer imam dost jaku mašinu i grafu. Sve mi šteka! Od kreiranja lika, razgovora do igre.Jel zna netko u čem je problem i kak da to sredim?? Također, probao sam igrat i Demo Ae of Reckonong da dobijem onaj oklop i pušku, međutim to isto šteka i slika se ne vidi. Nema animacija ni slike u igri. Vidim jedino ekrane kad kreiram lika??? HELP!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Sretan Uskrs svima! :-) Danas sam konačno probao igrat ME3, ali to toliko šteka da je neigrivo! Nije do konfe jer imam dost jaku mašinu i grafu. Sve mi šteka! Od kreiranja lika, razgovora do igre.Jel zna netko u čem je problem i kak da to sredim?? Također, probao sam igrat i Demo Ae of Reckonong da dobijem onaj oklop i pušku, međutim to isto šteka i slika se ne vidi. Nema animacija ni slike u igri. Vidim jedino ekrane kad kreiram lika??? HELP!

Ovo nije tema za to, al' eto...

Ajde ti meni napiši svoju konfu i temperature dok si u igrama.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ovako je trebao izgledati kraj da su napravili posao kako treba:

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 23:32 (Anubis22).
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Evo jedna opširna recenzija na hrvatskom - LINK

Vjerovali ili ne, nije dobila 90+ ocjenu (šok i nevjerica :))

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

0 0 hvala 0
17 godina
Alex Mercer kaže...

Evo jedna opširna recenzija na hrvatskom - LINK

Vjerovali ili ne, nije dobila 90+ ocjenu (šok i nevjerica :))

gotovo.. smak svita... 

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ovo bi bio jedan od boljih igrinih dijaloga.

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Hvala bogu da su je izbacili - od kvalitetnog SF-a skoro napravili filozofsku glupost.

Čim sam prvi put vidio onaj glupi san sjetio sam se BSG-a i kako su odličan SF na kraju uništili ubacujući filozofske/duhovne gluposti i i nismo dobili nikakve odgovore. Ali mislio u sebi Bioware neće ovako zasrat stvar s kvazi krajem... i kako sam bio u krivu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 13:03 (Paolo2612).
17 godina

a ja se ponadao da je to kraj igre koji su izrezali... {#}

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
17 godina
Mass Effect 3

Uuuu... samo dvije nove mape, ali kakve!
Ludnica!
Večeras sam igrao sa ekipom koja kuži šprehu, bio je apsolutan užitak.
Kladim se da je Dachande dobro uložio kredite... :) još nemam niti jednog novog lika :)

MP postaje sve zabavniji i zabavniji. Nek izbace svaki mjesec po dvije mape, i ja zadovoljan...

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Odlicne mape, a kaj je najbolje, ne sjecam se ih nigdje iz singleplayera. Tako da cemo vjerojatno uskoro dobiti i prvi pravi DLC (za novce) :D

Btw, nisam ni jednu klasu dobio jos, ni novi weapon, al je napokon pao Black Widow za infiltratora! Za sad tri ultra rare-a.

16 godina
Mass Effect 3

LOL

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Odlicne mape, a kaj je najbolje, ne sjecam se ih nigdje iz singleplayera. Tako da cemo vjerojatno uskoro dobiti i prvi pravi DLC (za novce) :D

Btw, nisam ni jednu klasu dobio jos, ni novi weapon, al je napokon pao Black Widow za infiltratora! Za sad tri ultra rare-a.

Black Widow mi je vjerovatno omiljeno oružje od svih igrica koje sam igrao.

U single-u na onom terminalu di se kupuju upgradeovi imam Black Widow V i Geth Pulse Rifle V, čudovišna kombinacija.

17 godina
Mass Effect 3

Sinoć sam složio novu kantu (došlo novo kućište i kuhler) pa se fino u tišini igralo... :)
Koliko ono mapa, tri? Ali nije bilo loše, Dachande i još dvojica anonimusa :) malo se i ginulo... :)

Ne znam jesu li online složili statistiku o igri... ima li toga?

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Statistiku u kom pogledu?

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

I ja je zavrsih ... Nemam primjedbi 'skoro' ni na sta... Kraj sto sam otisaou vjecna lovista pa neka, mozda i treba tako na kraju krajeva. Ne bih volio da sam ostao uber 'baja' koji je pobio sve i ostao ziv. Ovaj kraj i zadnji susret/oprostaj od Liare i ostalih drugara mi je vrh... Mozda je i suzica potekla ne sjecam se. My comrades i love you all...Goodbye...Shepard out{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 23:41 (SPY).

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nije stvaru tome što je taj kraj takav, nego što je svaki kao taj, svako je gotovo isti, tvoje odluke tokom igara ( koje su ti vjerojatno, u datom momentu puno značile ) i nemaju prevelik utjecaj na išta. Imaju doduše bodovi, koje možeš dobiti igrajući mp ili imajući igru na nekom iUređaju.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Dachande kaže...

Statistiku u kom pogledu?

Broj matcheva, koje likove imaš i na kojoj razini, oprema, stuff like that.
Da se možeš negdje online ulogirati i to pregledati... :)

17 godina
Mass Effect 3

Nego, sjeo je Geth Plasma SMG... odlično malo oružje za skidanje štitova, samo što je recoil odvratan - teško je ciljati s njime. A bez ciljanja šprica na sve strane :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Statistika takva kao u CoD-u ne postoji.

Ali mozes u svakom trenu vidjet za svih 6 klasa na kojem si levelu.

Detalji nazalost ne. Koliko si matcheva odigrao, koliko killova, headshotova i tako to. Nema.

Pao je napokon Geth Infiltrator i Kashyk Sniper.

Sniper mi se nije dopao jer ima delay pri pucanju, a Getha jos nisam stigo probat.

P.S.

Btw, na gametrailersima ima odlican prilog u tri dijela o mjuzi kroz Mass Effekt trilogiju. Odlicno slozeno i stvarno je nevjerojatno koliko je dobra mjuza kroz sva tri nastavka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 16:49 (Dachande).
17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Sniper mi se nije dopao jer ima delay pri pucanju, a Getha jos nisam stigo probat.

Ne igram multi ali koji {#} radi Star Wars u ME3?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Paolo2612 kaže...

Nisam ni čuo za taj sniper... :) danas sam dobio onu sačmaricu sa spajkovima... :)

17 godina
Paolo2612 kaže...
Dachande kaže...

Mozda je Kischok onda, sorry :D

Btw, izbacuje harpun, a ne obican metak, tak da izgleda fora, a kako je namijenjen za Batariance koji imaju vise oci, tak ima par scopeova. Izgled je fakat fora, ali mi delay ne odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 17:50 (Dachande).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

ne shvaćam šta se ljudi bune..kraj je baš OK, za završetak serijala

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
1 8 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice