Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 372.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Mass Effect 2
XXL Gamer kaže...

Pa neznam, koja je zadnja misija ? I koliko traje priča bez side questova ?

Da li si spasio galaksiju? ako nisi, onda idi

side questovi su ti da nađeš članove posade, a to ti je bitno u zadnjoj  misiji

a kad završiš, možeš skinuti dlc sa novim misijama

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
14 godina
neaktivan
Mass Effect 2

ja nisam završio igru ali nemam više misija kako da nađem planete sa side misijama? već sam i prešao dosta side misija i dali mi piše anomaly detected odmah kada stisnem scan planet ili moram tražiti? Hvala.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
Da li si spasio galaksiju? ako nisi, onda idi

side questovi su ti da nađeš članove posade, a to ti je bitno u zadnjoj  misiji

a kad završiš, možeš skinuti dlc sa novim misijama

Kako da idem i gdje da idem?

ma da
14 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Ako ti nije teško zamolio bi te da mi opišeš kakva je zadnja misija.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
XXL Gamer kaže...

Ako ti nije teško zamolio bi te da mi opišeš kakva je zadnja misija.

LOL, ne mogu vjerovati, je li moguće da toliko mehanički prolaziš igru da ne pratiš uopće priču.

Zadnja misija: boriš se sa ogromnim robotom (nalik na terminatora).

To definitivno nisam prešo, ja sam level 27, koliko ima levela ? jer na galaktičkoj mapi mi je sve 100% neznam šta da radim u igri kako bi mogao nastaviti sa pričom.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Ma MS 2 rula unatoč tolikim manama piča nadoknađuje sve .

Igra godine nadam se :).

BioWare najavio vrlo interesantan trailer nadam se da ima nešto veze sa Mass Effectom .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Stisni Esc, otiđi u questlog (ne znam sad točno kako se zove u ME2, sisni onaj gumb koji te vodi u popis misija), tamo nađi sve slobodne questove, vidi gdje te (na koje planete u koje galaksije) šalju i kreni.

Da ali kada uđem sve misije su sive i piše da su pređene ali nigdje ne piše gdje treba sljedeće i ima ih 31 misija, ali nemože biti gotova igra kada nisam još niti vidio zadnji level.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
XXL Gamer kaže...
M_dipl. kaže...

Stisni Esc, otiđi u questlog (ne znam sad točno kako se zove u ME2, sisni onaj gumb koji te vodi u popis misija), tamo nađi sve slobodne questove, vidi gdje te (na koje planete u koje galaksije) šalju i kreni.

Da ali kada uđem sve misije su sive i piše da su pređene ali nigdje ne piše gdje treba sljedeće i ima ih 31 misija, ali nemože biti gotova igra kada nisam još niti vidio zadnji level.

možda trebaš popričati sa Ilusive man-om.

ici u comm (debriefing) room.

''how yes no''
14 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Kada ću moči otiči u omega 4 relay jer mi još ništa ne piše.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...
XXL Gamer kaže...
M_dipl. kaže...

možda trebaš popričati sa Ilusive man-om.

ici u comm (debriefing) room.

soba je zaključana, ako je to ona soba kod jokera.

ma da
14 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Evo pogledao sam i piše mi da dostavim paket na omegu ali neznam točno gdje.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
XXL Gamer kaže...

To je sidequest, on ti nije bitan za glavnu priču, on ti je u onom desnom tabu, a što ti je u lijevom u tom dijelu izbornika. Pretpostavljam da se radi o paketu za onog Batarian trgovca, ako je neki važan za priču neka me netko ispravi. Možeš i ti, što ti je točno quest, koji ti je točno cilj?

Cilj mi je dostaviti paket na omegu u market ali neznam kako, i znam da je to side quest ali sve misije su mi sivenemam ništa novo za preći.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mass Effect 2

Ajde nam malo poslikaj secondary i primeri questove. Dali su ti napali tvoj normandy? Ovo se moras sjecat ako si ovu misiju preso jer ti u tvom brodu nema ekipe(vojnika, one doktorice....) samo  ima ovih kaj mozas sa sobom vodit te ako si ovo presao preporucio bi ti da ne rijesavas side questove jer je tvoja ekipa zarobljena te moras sto prije za njima u relay da ih spasis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mass Effect 2

jel mi moze dat netko onaj link gdje su save gejmovi iz jedinice s raznim ishodima?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XXL Gamer kaže...
M_dipl. kaže...
XXL Gamer kaže...

To je sidequest, on ti nije bitan za glavnu priču, on ti je u onom desnom tabu, a što ti je u lijevom u tom dijelu izbornika. Pretpostavljam da se radi o paketu za onog Batarian trgovca, ako je neki važan za priču neka me netko ispravi. Možeš i ti, što ti je točno quest, koji ti je točno cilj?

Cilj mi je dostaviti paket na omegu u market ali neznam kako, i znam da je to side quest ali sve misije su mi sivenemam ništa novo za preći.

A možeš li nam reći dokle si stigao s main questom?

Npr. na onom dijelu kad EDI instalira Reaper IFF ne možeš dalje dok ne uradiš npr. par loyality questova.

Jesi li uopće rješio loyality misije? Ako nisi, odigraj ih.

A life? Where can I download one of those?
14 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Može li mi netko pomoći, misija citadel: the council - go to the citadel and request a meeting with the council, ali ja nemogu naći tog councila.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
XXL Gamer kaže...

Može li mi netko pomoći, misija citadel: the council - go to the citadel and request a meeting with the council, ali ja nemogu naći tog councila.

Idi u CITADEL, tamo je vijeće smješteno. U dvojci je Citadel nekoliko puta manji, nema šanse da se izgubiš.
14 godina
Mass Effect 2

koja je razlika u mass effect 2 digital deluxe edition i normalnoj verziji ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
john_ryder kaže...

Unikatni itemi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 23:47 (doxy).
16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

dde uključuje knjigu s konceptnim slikama, strip i soundtrack (naravno digitalna izdanja).

Ako hoćeš prave knjige i cd-e onda kupi collectors edition (+ u ce dobiješ making of dvd i neka oružja/odijela)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
Mass Effect 2

šta preporučujete,da više budem dobar i da skupljam paragon bodove ili da se bahatim svima u razgovoru ? ima li razlike za tijek priče?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 2

Ja sam uvijek dobrica, jednostavno nemam neki gušt igrat na darkside. Jednostavno nisam takav da wrexa svako malo šaljem u 3 PM i ostale.

I nisam požalio paragoon je super. Spasio sam wrexa iz prvog dijela i još neke ključne stvari sam napravio.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 8:25 (Hyperion).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Kada igraš, odpočetka budi il' jedno il' drugo, jer ukoliko do kraja ne digneš paragon/renegade bodove, naiči će jedan razgovor u kojem nečeš moći donijeti paragon/renegade odluku ako nemaš max.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Kada igraš, odpočetka budi il' jedno il' drugo, jer ukoliko do kraja ne digneš paragon/renegade bodove, naiči će jedan razgovor u kojem nečeš moći donijeti paragon/renegade odluku ako nemaš max.

to je mene zaj*balo u obadva walka uvijek neku odluku  nemogu :P i uvijek kod svade miranda i ona celava xDDD  nekoga gubim lojalnost

haris771 (eu) LOL account
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Istina, ali nije baš da moraš tupiti po samo jednom ili drugom. Max paragorn/renegade se može dobiti i ako imaš i dosta odluka od druge strane.

Ali da igra oštećuje i zakida one igrače koji su debelo u sivom području - apsolutno točno

15 godina
M_dipl. kaže...
Paolo2612 kaže...

Ali da igra oštećuje i zakida one igrače koji su debelo u sivom području - apsolutno točno

A dobro, ne zakida baš toliko, koliko se sjećam, jedini major problem je što ne možeš postići lojalnost bilo Mirande bilo Jack te, shodno tome, s jednom od njih ne možeš spavati i može ti se dogoditi da jedna pogine...

Također kad radiš loyality mission za Samaru, ako imaš max renegade možeš ju ubiti i recruitat Morinth.

Kad sam prvi put prelazio imao sam podjednako paragon i renegade bodova i uopće nisam imao mogućnost izbora na tom dijelu.

A life? Where can I download one of those?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
M_dipl. kaže...
Paolo2612 kaže...

A dobro, ne zakida baš toliko, koliko se sjećam, jedini major problem je što ne možeš postići lojalnost bilo Mirande bilo Jack te, shodno tome, s jednom od njih ne možeš spavati i može ti se dogoditi da jedna pogine...

Također kad radiš loyality mission za Samaru, ako imaš max renegade možeš ju ubiti i recruitat Morinth.

Kad sam prvi put prelazio imao sam podjednako paragon i renegade bodova i uopće nisam imao mogućnost izbora na tom dijelu.

2 puta regrutirao Morinth  i nisam imao max renegade.

Max paragorn/renegade zatreba samo u jednom slučaju Tali/Legion  ili Miranda/Jack   (tj. ovisi koju si zadnju odabrao)

15 godina

neznam da li je netko ovo vec pitao,novi sam u ovoj temi.

zanima me gdje moram instalirat dodatne sadrzaje koje skidam s bioware social networka?

skinuo sam si ME i totalno se odusevio da sam odlucio kupiti ME2.i uzeo sam si taj deluxe edition sa dodatnim sadrzajima,pa ako bi mi netko mogao pomoc bio bih zahvalan.

igru sam uzeo preko steama

ili uopce netrebam to skidat nego je sve vec ukljuceno u igru?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 12:56 (lollik91).
16 godina

Ako si uzeo deluxe edition, sve ti je vec ukljuceno, ne treba nista skidati.

Ali ne znam jesi skuzio, to su ti samo oklopi, soundtrack i tako neke stvari, tu nemas ni jedan DLC. Njih kupujes iz igre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 15:27 (Ramo).
15 godina
Ramo kaže...

Ako si uzeo deluxe edition, sve ti je vec ukljuceno, ne treba nista skidati.

Ali ne znam jesi skuzio, to su ti samo oklopi, soundtrack i tako neke stvari, tu nemas ni jedan DLC. Njih kupujes iz igre.

znam da su oklopi...bila je ista cijena deluxea i obicne verzije pa reko zas nebi uzeo.

tnx

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice