Mass effect 2 problem

poruka: 7
|
čitano: 2.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mass effect 2 problem

pozz ljudi igram mass effect 2  4 lvl sam...dobijem poruku od admiral andersona i on mi kaže da moram doći na citadel popričati s njim...ja dođem na citadel i nemogu ga nigdje naći...pomozite mi!!

WaLLa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass effect 2 problem

pa ako ga nemozes nigdje naci onda ga nema :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mass effect 2 problem
xnight_hunterx kaže...

pa ako ga nemozes nigdje naci onda ga nema :D

a mora negdje biti kad mi je reko da je na citadelu

WaLLa
16 godina
neaktivan
Kad si na Citadelu, trebas na onaj 'taxi', odnosno transit pa tamo odabrat jedan od onih (zaboravih ime), u opisu mu piše 'Home of the human embassy'
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kad si na Citadelu, trebas na onaj 'taxi', odnosno transit pa tamo odabrat jedan od onih (zaboravih ime), u opisu mu piše 'Home of the human embassy'

e hvala ti puno...dečki koji ste level u mass effectu 2?

WaLLa
15 godina
neaktivan
Mass effect 2 problem

bok!

jel bi mi netko mogao poslat Save s početka igre (Prologue: Awakening) jer kad pokrenem New Game oni filmovi iz igre mi zapinju do bola i jednostavno je nemoguće igrat, kad trebam " save Joker " nemogu se kretat po brodu jer se igra stalno zamrzava-krene-zamrzava itd.

Na netu sam našao neki save, pokrenuo i igra radi bez problema (al problem je što je taj netko već igru praktički završio).

Jel mi može netko pomoć :-/ ?? plzz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass effect 2 problem

ovako...presao sam nekoliko zadataka..spasio garussa.. u tim prihvatio znanstvenika onog, i jos nekog tipa klonranog..nezz sada..ugl spasavao sam jacka i umro sam..zaboravio sam da sam sevao prije 4 misije..jel ima koga tke je dosao do tuda ili malo dalje?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice