Mafia 2 zaključana tema

poruka: 64
|
čitano: 10.674
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mafia 2

MAFIA II   26 Mar 2010 

http://oldfiles.org.uk/powerload/Timeline/w101logo.gif
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
PC Man kaže...

MAFIA1 je bila sranje i ostala ako naprave isto tako i sa Mafiom II neznam...GF ((GodFather I,II)) mi je STOputa bolji od Mafie sad sam gledo GamePlayMAFIA II i nije mi bas nesto Auti nevaljaju...prica...sveeeeee...i u MAFI I cijela se prica veze uz to da si ti vozac xD ((Rijetko se puca)) Pa ako ocu voziti kupiti cu NFS a ne MAFIu xD!!!

Prvo Mafia 1 nije sranje

Drugo igrao si samo prvih par misija

I trece Mafia ima jednu od najboljih prica u igrama(bar meni)

Aute moraš vozit da bi došao do neke destinacije(-.-)

Nemreš ti odma uc u mafiju dobit neznam koje puske, ubijat ljude,ic na assassination zadatke itd

Prvo moraš zaradit povjerenje Dona(to su prvih par misija)

A onda ide veselje

I jos je igra bolja kad nema tak puno pucnjave

What the deuce?!
16 godina
neaktivan
Mafia 2

MAFIA I:Prica nikakva,Dosadna,nema puno stvari ((REKETARENJE,Ulazak u neke zgrade,Grafika (Ali ok posto je napravljena 2002)...itd...

Mafia I:Prema picama,((GamePlayima,Trailerima...))Izgleda zanimljivo,Doradjeno...

GodfatherI:Zanimljiva,Dobra radnja,reketarenje,potplacivanje murije,pljacka banke...grafika je SOLIDNA...(5)(Meni najbolja igra poslje GTA SA,IV)

GodFatherII:Zanimljiva sve ko i kod GF I samo ima jedan 2 velika problema 1.GRAFIKA ((Katastrofalna)),2.Ljudi koji rade za vas ((Zastitari,Bombas...)) u toku akcije znaju da samo pocnu kruziti oko necega i nepucaju nista nerade...

Evo nadam se da ce MAFIA II biti bolja od predhodnika i od GF II

PoZzZZzzZzZz

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Mafia 2

E kad ste spomenuli Godfather 2, igra nije ni sjena Jedinice kao sto je netko rekao, vrlo je losa, nemores skakat, voznja automobila je losa, preograniceno je, pravljenje lika je prelose, u 1. sam napravio Vandamma, u 2 je puno losije, i sl., jedino je pojednostavljeno ono udaranej i sl., al opet ej i to bolje u jedinici.

Mafia, kad se sjetim dobra je igre,  izasla je dosta prije Godfathera, igra za to doba bila nesto nevjerojatno, Mafia 2 ce bit nadam se dobra, jedva cekam, samo sjecam se vec par godina da su je najavljivali ili nesto sl., nikako docekat, hehe...

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC Man kaže...

MAFIA I:Prica nikakva,Dosadna,nema puno stvari ((REKETARENJE,Ulazak u neke zgrade,Grafika (Ali ok posto je napravljena 2002)...itd...

Mafia I:Prema picama,((GamePlayima,Trailerima...))Izgleda zanimljivo,Doradjeno...

GodfatherI:Zanimljiva,Dobra radnja,reketarenje,potplacivanje murije,pljacka banke...grafika je SOLIDNA...(5)(Meni najbolja igra poslje GTA SA,IV)

GodFatherII:Zanimljiva sve ko i kod GF I samo ima jedan 2 velika problema 1.GRAFIKA ((Katastrofalna)),2.Ljudi koji rade za vas ((Zastitari,Bombas...)) u toku akcije znaju da samo pocnu kruziti oko necega i nepucaju nista nerade...

PoZzZZzzZzZz

Godfather i Mafia su dvije totalno razlicite igre u istom settingu

Mafia je linearni TPS sa odlicnom pricom btw, a ovo sve nabrojano za GF(reketarenje itd) se nalazi u misijama Mafie

Normalno da godfather ima super pricu kad je raden po filmu

What the deuce?!
16 godina
PC Man kaže...

PoZzZZzzZzZz

Kak bi ćiro reko: sine pa ti si titalni kreten. Pa kak može  uspoređivati igru iz 2002 sa igrama iz 2006, kad si ti instalirao mafiu 1? Ako si ju instalirao 2006 naravno da ti nije dobra, dobro da nejdeš grafiku uspoređivati s Crysis. To je tako dobra igra da se na jedni časopisu u ljestvici držala na prvom mjestu još 2godine, ja sam ju prošao 4 puta i još mi je bila želja za igranjem. Ta igra mi je pružala nezaboravan užitak(veći i od dr...Belji se), ima nezaboravnu priću. Koji god moj frend je to igrao bilo mu fenomenalno, osim jednog koji je bio neki poseban, čak je bio i peder, tolko je bio poseban, igrao je sam simse i slično. Zato nemoj se opet neko praviti poseban.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Ma meni je igra totalno bezvezna!!!

NE Mora se meni igra svidjati jer je voli 10tisuca ljudi oko mene NPR...Neki govore da je GTA IV Govno od igre ali meni nije...(Mozda nebi ni njima bila govno da igraju na PS3 umijesto na PCu...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mafia 2

Mafia, po meni, ima bolju pricu od Godfathera(igre) jer je ''originalna'' te vrlo pametno napisana (dijalozi, karakterizacije likova). Godfather je uzeo nesto od romana kojeg je napisao Mario Puzo, nesto nadodao, sve u svrhu opravdanja da nekog zatuces cekicem za meso. Ne znam sta tocno smatrate pod grafikom, ali sto se tice svijeta i interaktivnosti te velicine samog grada, Godfather koje je izasao 4 godine nakon nije donio nista vise od naslova koji je izasao puno prije njega. Da sad izdaju originalnu Mafiu sa ''doradjenom'' grafikom(iako je original cist solidan i danas), dobar dio onih koji nisu igrali bi odljepili na igru i govorili sve naj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC Man kaže...

Ma meni je igra totalno bezvezna!!!

NE Mora se meni igra svidjati jer je voli 10tisuca ljudi oko mene NPR...Neki govore da je GTA IV Govno od igre ali meni nije...(Mozda nebi ni njima bila govno da igraju na PS3 umijesto na PCu...)

Ja sam imao jedno vrijeme GTA IV na svom PS3 i uopce mi nije bilo zanimljivo ju igrat, san andreas je bila 10k puta bolja igra! A sto se tice Mafie 1 i godfathera 1....daj molim te pa godfather nije ni blizu mafie. Jedino dobro u godfatheru mi je to sto mozes napravit svog lika, NISTA VISE!!! Ostalo je sve premutavo da bi se izdrzalo cak i 10 minuta igranja. A sto se tice price Mafia ima predobru pricu za jednu igricu, a godfather je raden po filmu koji je medu top 3 filma u filmskoj industriji -.- ( i taj film obozavam,ali igrica je stvarno shit..ak se ne varam godfather je od EA gamesa? Onda se ne moram nist ni cudit... Nek se oni drze FIFE i ostalih sportova. Jedino me Dead space iznenadila od njih. Activision, bethesda, ubisoft FTW

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 11:37 (NizZy).
16 godina

ko kaze ja tu glupu igricu jos igramCool

16 godina

pa kaj onda

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Postoji opcija editiraj ;)

Meni je gta IV bio zakon i daleko najbolji gta do sada. Mislim da je stvar ukusa, san andreas je crnacka gangsterka sto meni ne pase. Gta IV balkanac pa sam se lakse uzivio u ulogu ^^

Siguran sam da ce Mafia 2 biti ok, s takvom tematikom se tesko pogrijesi (osim godfathera 2). Mafiji najjaca strana je prica, tako da mislim da ce u tom segmentu biti dobra. Svejedno mi je hoce li biti free roam ili linearno orijentirana samo da prica i gameplay budu na razini :D

This is usually the part where people start screaming
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

mafia 2 je sranje

15 godina
neaktivan
Mafia 2

kako znaš još nije ni izašla

mafia the city of lost haven : legenda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

pa pretpostavljamCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Pa ne kužim kak možeš reči da je igra koja još nije izašla *ranje, ne kužim. Ajd, mi please to objasni? Po čemu si to zaključio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

zakljucio sam po mafiji 1

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Dečko si ti igrao mafiu 2002.? Ja mislim da si ju ti instalirao tek 2007. ili 2008., onda naravno da ti je loša. Nabroj mi bar nešto što te smeta u mafiji 1.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
oo7 kaže...

Da malo pratiš njihov forum vidio bi mnogo dobrih stvari, ali ne glavno da pljuješ po igri.

12 mjesec je blizu
16 godina
neaktivan
Mafia 2

U svakom svom postu sve više dokazuješ svoju nezrelost i nerazumijevanje, po tvojoj politici cili svijet je glup, a ti jedini pametan, šta se tebi ne sviđa odma je trash.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...

U svakom svom postu sve više dokazuješ svoju nezrelost i nerazumijevanje, po tvojoj politici cili svijet je glup, a ti jedini pametan, šta se tebi ne sviđa odma je trash.

Točno to sam mu ja htio reći, samo asam si mislio da će se uvrijediti. Vidi se da nisi igrao igru kad je izašla jer si još bio klinac, ako si ju uopće igrao.

Da i lik otvori temu iako već postoji, jedan žuti po meni.I kad već otvori temu za tu igru di da ju skine, onda malo poslje počne *rati po njoj kako mu nije dobra. Stvarno nezrelo i nepromišljeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 16:40 (Jack Sparrow).
15 godina
Mafia 2

Godfather nije ni do koljena Mafiji kako po gameplayu a isto tak i po grafici.U Godfatheru su ti sve zgrade auti vise manje isti dok u Mafiji imas razlicitih zgrada i auta koje je bilo kompliciranije napravit.Tako da Mafija rules.Odigrao sam Godftaher prvenstveno zato jer volim film al je igra katastrofalno napravljena jer su uzeti neki elementi iz filma pa je nesto dodano od strane EA i prica skoro pa da nema smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Ma de zatvorite tu temu vidite da je oo7 glup ko k....

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 16:44 (Cvjetko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mihi999 kaže...

Godfather nije ni do koljena Mafiji kako po gameplayu a isto tak i po grafici.U Godfatheru su ti sve zgrade auti vise manje isti dok u Mafiji imas razlicitih zgrada i auta koje je bilo kompliciranije napravit.Tako da Mafija rules.Odigrao sam Godftaher prvenstveno zato jer volim film al je igra katastrofalno napravljena jer su uzeti neki elementi iz filma pa je nesto dodano od strane EA i prica skoro pa da nema smisla.

Godfather je igra koja nije rađena isto kao i Mafia, Maia je rađena srcem i velikom voljom da se stvori prava mafijaška igra, dok je Godfather rađen u cilju brze zarade na slavi GTA serijala, tj, daj masi grad, oružja i par auta i NPCova i zaradi laku lovu.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 16:51 (thuglife).
15 godina
Mafia 2

Vidi se da je EA radio igru Cool

Uzmemo malo ovog malo onog i evo ti neceg novog sto ce ljudi kupovat.Dok god im to ide sigurno se nece naprezat da naprave nekaj od bilo koje igre.Isto to su napravili od NFS serijala.Valjda ce se jednom ljudi opametit i nece kupovat poluproizvode od EA.A sad su vec svi poceli izbacivat poluproizvode...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
oo7 kaže...

joooj covjece ti si ko moj mali brat.igram GRID odlicnu voznju i ne svida mu se igra samo zato sto nema nabrijavanja,mislim ovo je stvarno ispod svake granice ljudskosti.

OT:nisam igrao Mafiu 1 ali cu 2-jku 100% odigrati jer po gameplay footageima mi se cini sasvim dobra igra,neki su elementi pokradeni iz GTA 4 sto je svakako pozitivno Namigiva

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
PC Man kaže...

MAFIA1 je bila sranje i ostala ako naprave isto tako i sa Mafiom II neznam...GF ((GodFather I,II)) mi je STOputa bolji od Mafie sad sam gledo GamePlayMAFIA II i nije mi bas nesto Auti nevaljaju...prica...sveeeeee...i u MAFI I cijela se prica veze uz to da si ti vozac xD ((Rijetko se puca)) Pa ako ocu voziti kupiti cu NFS a ne MAFIu xD!!!

Mafia je klasik i odlična igra čak i za današnjicu.Realna vožnja,moraš poštivati prometna pravila i sakrit oružje da ljudi ne vide.Priča je odlična i cijela igra je kao film.Ne znam koliko si igrao ali ti počinješ kao taksist i napreduješ u obitelji.Meni je Godfather bio zabavan,ali kratak.Najviše me zasmetalo što ima samo 4 modela auta.Godfather 2 nisam igrao pa ne znam.Nemoj misliti da ja pljujem po tebi što ti se ne sviđa Mafia,cijenim tvoje mišljenje i ne mora ti se sviđat.Samo me zasmetalo što si neargumentirano popljuvao igru,a nisi ju ni pošteno odigrao.Cijela priča se ne vrti da si ti vozač,bogme ima pucanja i nije kao NFS.Meni Mafia ima najbolju priču/scenarij od svih igara koje sam igrao.Vidim da voliš igrati GTA.E pa Mafia ti je isto sandbox igra samo smještena u 1930-e.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 17:51 (dncrmt).
17 godina
Mafia 2

Pa ne bi ju baš nazvao sandbox igrom. Priča je striktno linearna.

Heal The World

0 0 hvala 0
16 godina
smeta me kad lika pogodis u glavu on je ziv
16 godina
neaktivan
Skywalker kaže...

Pa ne bi ju baš nazvao sandbox igrom. Priča je striktno linearna.

Jeste,ali opet igra omogućava slobodu kretanja između misija.I po završetku igre isto.Možda nije čistokrvni sandbox ali ima elemenata.

oko za oko,pasta za zube
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice