- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sebi namjeravao napraviti back-up Lotro instalation foldera al ne stane ni na dual layer dvd :( Tako da ak mi puknu windowsi da ne moram sve ponovo instalirat i skidat sve patcheve nego samo c/p sa dvd-a. a ništa, kopirat ću na drugu particiju.
Poceo sam nedavno igrat LOTRO i fakat je igra zakon.
E sada imam jedno nOOb pitanje:
s desne strane mi se pojavila ikona "you have new email" ali neznam kako da procitam taj email.
Poceo sam nedavno igrat LOTRO i fakat je igra zakon.
E sada imam jedno nOOb pitanje:
s desne strane mi se pojavila ikona "you have new email" ali neznam kako da procitam taj email.
I moras imati full verziju, ne smije biti trial!
Hvala na pomoci :-) i da imam full verziju.
Ne mogu uci u igru, stalno mi izbaci HTTP 403 - Forbidden "update programs"!!!
Valjda je server down, stavljaju patch možda! :D
Ufff somovi čuvajte se kada vas stari ribic ščepa!
Pa sto se sad desava!! Skinuo sam patch i instaliao jos prekjucer a sada kada zelim pokrenut igru radi mi neki update od 3600 fileova brzinom od 1 posto u minuti ;((( znaci jos sat vremena muke jeblo ih update.
Kad smo vec kod toga zasto kada poskidate 5 booka i imate sve up to date kad prvi put pookrenes igru opet radi neki update od sat vremena? Mislim ne kuzim, sto ne stave u patch nego se ovako mucit;((
Pa sto se sad desava!! Skinuo sam patch i instaliao jos prekjucer a sada kada zelim pokrenut igru radi mi neki update od 3600 fileova brzinom od 1 posto u minuti ;((( znaci jos sat vremena muke jeblo ih update.
Kad smo vec kod toga zasto kada poskidate 5 booka i imate sve up to date kad prvi put pookrenes igru opet radi neki update od sat vremena? Mislim ne kuzim, sto ne stave u patch nego se ovako mucit;((
meni je danas instalirao nekih 15ak minuta (imao sam patch preloadan od neki dan). ništa strašno i ništa komplicirano. a error 403 znači da je server ugašen. to je i u Lotro launcheru pisalo :)
neki ljudi govore da im se ne dviđa zvuk žviždanja prilikom prizivanja mounta, a nekima se sviđa. turbine je objavio vijest da rade na smanjenju frekvencije tog zvuka a i na opciji da se može isključiti/uključiti. mene osobno, nimalo ne živcira.
Zasad sam odusevljen sa book13!
Isao sam malo u Forochel iako sam tek lvl41. Prekrasno! Aurora Borealis na nebu izgleda predivno!
Covjece, i kad pogledas kolko su oni vec dodali u igru u godinu dana... i sve za dzabe. 5 ogromnih expanzija.
Divno!
ako vam područje Forochela prekrije gusta magla, napravite log off i ponovo uđite u igru i to će nestati. ovo se zna dogoditi obično prvi put kada se prođe kroz onaj ledeni klanac. mali "techical issue", ništa strašno.
ajme igrao sam od 5 popodne a sad je pol 3 ujutro. sa dvije pauze (jelo). a eto, bio prije toga vani sa curom, pa na nogošu, došo doma i šta drugo radit neg igrat :) doduše nisam znao da će toliko potrajati ali nije bed :D
rješavam si reputaciju sa Lossothima.
Da da lako čovjek "zaglavi" puno više nego je planirao.
Lotro je totalno zarazan i stalno mi se po glavi vrti još samo jedan quest, još samo jedan i tako do besvjesti. :-)
Sad sam totalno edgy jer skupljam lovu za konja, još malo pa ću biti 35 lvl. Jedva čekam konja neki puta mi prekipi kad moram jurcati s jednog kraja mape na drugi.
Zanima me kakva je razlika igrati na US i EU serverima. Trenutno je akcija na www.lotro.com gdje se kupi igra za 9,99$ i mjesecna pretplata za 9,99$. U pravilu vecinom volim igrati sam i nije nuzno da postoje hrvatski igraci.
Jedina razlika za koju ja znam jeste u tome da njima prije dolaze patchevi i ekspanzije (oko tjedan dana ranije), te da na US serverima ima manje HR ekipe, što tebi i nije bitno, u svemu je ostalom to isti svijet. A kvestove ne moraš rješavati sam ako nema Hrvata, jel? Vjerojatno su i poneki Ameri dobri dečki. Ali sve bude dobro, LOTRO okuplja malo zreliju ekipu nego WoW, provjereno, pa ćeš imati dobro društvo, ako odeš tamo.
Može li mi netko reći gdje se dotična igra u Hrvatskoj može kupiti. A pogotovo me zanima gdje se megu kupitit prepaid bonovi?
Može li mi netko reći gdje se dotična igra u Hrvatskoj može kupiti. A pogotovo me zanima gdje se megu kupitit prepaid bonovi?
Mislim da trenutno nemaju zaliha, a isto vrijedi za dvd.co.uk...
Evo kupio danas online digital download za 9,99$ (posebna ponuda za beta testere). Nadam se da mi drustveni zivot nece trpjeti i da necu kasniti na posao (cesto).
Evo kupio danas online digital download za 9,99$ (posebna ponuda za beta testere). Nadam se da mi drustveni zivot nece trpjeti i da necu kasniti na posao (cesto).
Mislim da trenutno nemaju zaliha, a isto vrijedi za dvd.co.uk...
E da, da li tko od vas igra igru na high, very high ili ultra postavkama? Pitam čisto zbog vizualnog izgleda Forochela. teksture snijega su predetaljne, stvarno izgleda super. pravi užitak za oči, totalno je oštra slika (u cijeloj igri je tako, ne samo u Forochelu, ali Forochel je jako bijel pa se još više ističe oštrina prikaza :)
Bok. Evo registrirah se samo zbog ove igre. :)
Pitanje: Dali se i kako moze prebaciti sa US verzije na EU verziju?
Naime kad sam počinjo s igrom nisam se raspito po forumima ništa jer nisam baš forum tip pa sam eto završio na US verziji. Igram par dana 15. lev. hunter za sada. Naravno volio bi se družit s domaćom ekipom on line pa eto zato i dotično pitanje :).
Da! Igra izgleda poprilično brutalno na Ultra settinzima(čini mi se da je za ultra set potrebno skinuti cijeli paket posebno detaljnih tekstura). Ja koristim te postavke jedino i samo ako solo questam, jer čim se u priču uplete još par ljudi, framerate mi drastično pada(Athlon 3200+, 2GB DDR, 7800GT...).
Inače, framerate mi također jako padne u PvP-anju po Ettenmorsima...
Od lokacija koje trebate posjetiti na Ultra settinzima, izdvojio bih Evendim. Pecajte i gledajte refleksije.