Ja sam riješio i reputaciju i book 13
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljepota LOTRA je što svaki dan neš novo naučim i otkrijem. I nikud mi se ne žuri.
Istina. :-)
Možeš sve na miru raditi. Ali opet ima i full akcije kad treba.
Pogotovo kad su u pitanju neki fellowship questovi i ako je fellowship leader dobar.
Iznenadilo me koliko ima high lvl likova koj će rado pomoći low lvl likovima.
a da znaš kako je milina igrati raid-ove sa ekipom koja pazi na taktiku, i sluša šta i kako treba raditi. raidovi mogu biti izvor frustracija ako se igra sa nekim randomima i onima koji bezglavo srljaju a opet može bit inešto najbolje u igri, kada team od 12 ili 24 ljudi sve dobro riješi :)
netko je poceo raidati ;)
Ajmo ekipa, dosta je bilo Middle Earth-a, idemo u Hiboriju upoznati kralja Conana
Ajmo ekipa, dosta je bilo Middle Earth-a, idemo u Hiboriju upoznati kralja Conana
Meni za sada ne pada na pamet ići na AoC.
Treba proći barem pola godine da igra sazri, osim toga potpuno sam zadovoljan Lotrom.
Meni za sada ne pada na pamet ići na AoC.
Treba proći barem pola godine da igra sazri
Lotro sam cancelira, vidimo se u AoC-u... jednog dana
Možda se vidimo, a možda i ne. Ja ću sigurno odigrati nekakav trial na AoC kad dođe, ali nekako do mene dolazi sve više i više loših informacija vezanih za nj. Imam osjećaj da ću se još dulje vrijeme zadržati na LOTRO-u. Bez pritiska, polirajući karaktera i istražujući Forochel te se pritom obogatiti. :)
I ja sam čuo dosta loših stvari o AoC, ali to je normalno za igru ovog tipa koja je nova.
Tako je bilo i sa Lineageom, WoW-om pa i LOTRO-m.
Ali siguran sam da će se većina grešaka u AoC-u ispraviti u roku pola godine.
Ja neću prelaziti na AoC jer mi se sam koncept igre ne sviđa, jednostavno mi je baš legao LOTRO svijet i uistinu uživam u njemu.
Baš me zanima kako će AoC utjecati na udio igrača MMO-a.
Dali se negdje može vidjeti procjena broja i udio igrača za pojedini MMO??
I nekakva usporedba među najpopularnijim naslovima.
Evo ljudi i ja sam skinuo trial verziju sa US servera jer verzja za EU nije bila dostupna na Codemasterovoj stranici... Prvi dojmovi su odlicni, grafika, borba likovi... Sve 5 ali di su ljudi od krvi i mesa
Tu i tamo projuri kakav amer i to je to...
Zasad mogu samo reci da ovo izgleda odlicno.
Naravno, sad svi pljucaju po AoC-u kao sta su pljucali i po svim igrama koje su izlazile, kao sta kaze Brajki.
Nek pljucaju, igra ima super klase, grafiku, igrivost....
Eto, ovo mi je 7-mi masivac i nadam se da ce me okupirati par godina :)
Od masivaca svakako su mi WoW, GW te Lotro najbolji, zasad....
nek se glave kotrljaju :)
cya
Evo ljudi i ja sam skinuo trial verziju sa US servera jer verzja za EU nije bila dostupna na Codemasterovoj stranici... Prvi dojmovi su odlicni, grafika, borba likovi... Sve 5 ali di su ljudi od krvi i mesa
Mislim da LOTRO i AoC ciljaju na malo različite skupine igrača.
LOTRO izbjegava nasilje (što se nekima sviđa a nekima ne), dok je (barem koliko sam ja skužio) u AoC naglasak baš stavljen na nasilje i brutalnost (što se opet nekima sviđa a nekima ne..).
U svakom slučaju mislim da su i LOTRO i AoC igre koje tek dolaze u svoje doba i koje će definitivno ostati zapisane u povijesti kao jedni od najigranijih i najboljih MMO naslova ovog doba.
Na Codemasterovoj stranici postoji EU client, ali samo book 11. Sta to znaci? Malo mi je prevelik client da tamo nesto bezveze skidam... TNX na pomoci
Na Codemasterovoj stranici postoji EU client, ali samo book 11. Sta to znaci? Malo mi je prevelik client da tamo nesto bezveze skidam... TNX na pomoci
Imam jedno pitanje, dali tko igra LOTRO koristeći DX10?
Kakav je pad performansi i kakvo je poboljšanje u kvaliteti?
Te koja je grafulja neki minimum da se može DX 10 koristiti u punom sjaju?
Mislim da Morgo igra, bio sam kod njega, i čini mi se da je imao DX10 na Visti.....ali nisam 100% siguran. Uglavnom, grafička koju je nedavno kupio(GF8800GT) sa 4GB RAMa i nekim Quadom bi trebala biti dovoljna - jedino je rekao da je u Ettenmoorsima imao problema, ali hej - tamo je to normalno.
jedino je rekao da je u Ettenmoorsima imao problema, ali hej - tamo je to normalno.
Imam jedno pitanje, dali tko igra LOTRO koristeći DX10?
Kakav je pad performansi i kakvo je poboljšanje u kvaliteti?
Te koja je grafulja neki minimum da se može DX 10 koristiti u punom sjaju?
Istina - ja sam recimo sinoć bio u Carn Dumu, i za razliku od prošloga puta značajno mi je trzao na very high postavkama.
Inače, izašao je novu BUG - i izgleda da neće biti nikakve ozbiljnije recenzije LOTRO-a. Nije spomenut niti u tragovima, iako bi u nekoj perspektivi bilo zgodno napraviti paralalnu usporedbu sa AoC, pogotovo kad AoC zaživi u potpunosti a na LOTRO-u izađe prva plaćena ekspanzija (Mines of Moria). Imho
Mislim da LOTRO i AoC ciljaju na malo različite skupine igrača.
LOTRO izbjegava nasilje (što se nekima sviđa a nekima ne), dok je (barem koliko sam ja skužio) u AoC naglasak baš stavljen na nasilje i brutalnost (što se opet nekima sviđa a nekima ne..).
U svakom slučaju mislim da su i LOTRO i AoC igre koje tek dolaze u svoje doba i koje će definitivno ostati zapisane u povijesti kao jedni od najigranijih i najboljih MMO naslova ovog doba.
Pozz svima, evo ja igram Lotro vec dosta dugo na Gilrain serveru. Igrao sam na dx9 do nekih mjesec dana sad sam na dx10 i razlika je u tim detaljima samo, sjene, voda i takve stvari realisticnije je napravljeno, lijepse uglavnom. Ima li jos tko na Gilrainu, ja sam naiso na dosta nasih ljudi ?
Ja bih volio da se napravi jedan presjek ponude MMO naslova koji su trenutno u vrhu, a pri tome mislim na WoW, AoC i LOTRO pa da o svakoj nešto kažu, nabace koji savjet i da ocjene svaki aspekt igre i međusobno ih usporede.
Mislim da su već tako nešto napravili sa hitech mobitelima i browserima.