da ali steam english readnfo verzija koju nemožeš pokrenut bez product coda, isto kao cod mw2
Jel igra tko...Multiplayer je jako dobar...Vještica je nešto slabija nego u jedinici...Inače igram preko garene i jako je dobro...
jel u "prodavaonicama" neka verzija koja radi jer ova izbacuje nakon 2 min!?
ja sam si skinuo igru i velika je je**da sloziti ju
Ak ste igrali jedinicu nema nekih poboljšanja...Par novih čudovišta ( Spitter, Charger i sl. )...Ima nekoliko novih modova i igra je i dalje zanimljiva u mulitplayeru kao i prethodnik...
I teža je malo nego prvi dio, bar meni...
probaosamdemo i igraje bezveze!!!totalna dosada
probaosamdemo i igraje bezveze!!!totalna dosada
Igra je odlicna,a boga bi se naucit odvajat rijeci.
Ak ste igrali jedinicu nema nekih poboljšanja...Par novih čudovišta ( Spitter, Charger i sl. )...Ima nekoliko novih modova i igra je i dalje zanimljiva u mulitplayeru kao i prethodnik...
I teža je malo nego prvi dio, bar meni...
Strucnjak. Nema poboljsanja ali je teza nego prvi dio? WTF? Ima poboljsanja gotovo svaki dio igre, samo je tema ostala ista. Scavenge mode je, trenutno siguran sam, najjaci mod u bilo kojoj mp igri uopce, nesto fenomenalno. I da slazem se igra je puno puno teza, ak igras kao survivor.
Pa reko sam da ima novih modova, ali princip igre je isti...
Odigrao sam kod frenda demo i igra je super, zabavna je i teža j što je meni dobro.
Super su i nova oružja i novi specal zombiji, mislim da ću si kupi igru tamo negdje pred Božić.
e ljudi zna ko napravit kak da ti xfire očitava igru?
ljudi.. jel ko od vas imo ovaj problem možda....ENGINE ERROR:no permissions to run left 4 dead 2
ne pomaze mi ni Run as administrator..pokuso sam obrisat file ClientRegistry.blob iz STEAMA al i dalje nece
ak neko zna rjesenje odgovorite..
meni odlicna igra samo mi fali stara ekipa luis,zoey (pills here)
Da li neko zna kako igrati sp?
Da li neko zna kako igrati sp?
Main Menu - Single player, nista lakse.
ma taj fareee je spamer i pol!
evo ljudi skidam torrent od globe
stavio je nevjerovatnih 4 GB u 1 GB i radi! barem tako kaže 90% ljudi!
pa jel igra ok?
e zna tko mozda kako mogu promjenit jezik na igri
zna mozda netko sto bi znacilo ovo
''If your game becomes another language use the revloader supplied in this package to make it
english, place the revloader files in the root folder, open rev.ini change language= to your
desired language, run revloader.exe, exit the game, start game with left4dead2.exe, Enjoy
the new language.''
sve te fileve naravno imam jedino ne kuzim sto/gdje je taj root folder
TO GET THE SUBTITLES IN YOUR LANGUAGE JUST GO TO THE rev.txt INSIDE THE GAME FOLDER AND AFTER Language= WRITE THE NAME OF YOUR WANTED LANGUAGE IN ENGLISH AND SAVE THE rev.txt WITH THE NEW LANGUAGE INDICATION , VOICES WILL BE IN ENGLISH BUT THE SUBTITLES AND THE MENUS INTERACTION IN YOUR LANGUAGE , ENJOY ... (if needed install and create a steam free account in your language and you can use the change in the rev.txt with steam closed)
preuzeto sa "zločeste" stranice
Možda probam.
Jedinicu sam igral malo, sjećam se paljenja kuruze i nekakvih vozila pa kuća u koju mi 20min dolaze bez prestanka :)
A sjećam se i Garene, jel surađuje i sa dvojkom?
TO GET THE SUBTITLES IN YOUR LANGUAGE JUST GO TO THE rev.txt INSIDE THE GAME FOLDER AND AFTER Language= WRITE THE NAME OF YOUR WANTED LANGUAGE IN ENGLISH AND SAVE THE rev.txt WITH THE NEW LANGUAGE INDICATION , VOICES WILL BE IN ENGLISH BUT THE SUBTITLES AND THE MENUS INTERACTION IN YOUR LANGUAGE , ENJOY ... (if needed install and create a steam free account in your language and you can use the change in the rev.txt with steam closed)
preuzeto sa "zločeste" stranice
pa to radim cjelo vrjeme ali mi je njemacki jezik makar u tom rev.txt/ini file pise language=english
Možda probam.
Jedinicu sam igral malo, sjećam se paljenja kuruze i nekakvih vozila pa kuća u koju mi 20min dolaze bez prestanka :)
ne znam, možda, provjerim pa javim, a ako ide i sa dvojkom da odigramo jednu?
e zna tko mozda kako mogu promjenit jezik na igri
zna mozda netko sto bi znacilo ovo
''If your game becomes another language use the revloader supplied in this package to make it
english, place the revloader files in the root folder, open rev.ini change language= to your
desired language, run revloader.exe, exit the game, start game with left4dead2.exe, Enjoy
the new language.''
sve te fileve naravno imam jedino ne kuzim sto/gdje je taj root folder
Root folder igre ti je ovo.. Npr., C:/Program Files/Valve/Left4Dead2/...
I ovaj Left4Dead 2 folder,(podebljani gore) ti je root folder igre, te fileove stavljaš tamo, u niti jedan drugi, kao recimo folder "bin" itd..
Nadam se da si shvatio jer sam objasnio svojim riječima. Ovdje ti je i točna definicija.
shvatio sam sto mi goboris ali mi nece stavit igru na engleski nego je na njemackome
Ništa lakše... ovako: odi pod E:\Program Files\Xfire (tamo gdje ti je inst xfire) i otvori datoteku koja se zove xfire_games.ini ili nešto tako slično;
zatim kada to otvoriš, odi pod Edit, Find i upiši "Left 4 Dead 2" i
stisni Find Next, trebao bi nać nešto ovako:
[6003]
LongName=Left 4 Dead 2
ShortName=l4d2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=steam.exe
DetectExe=SteamApps\*\left 4 dead 2\left4dead2.exe
LauncherNetworkArgs=+connect %UA_GAME_HOST_NAME%:%UA_GAME_HOST_PORT%
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 550 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
ServerStatusType=SOURCE
ServerGameName=Left 4 Dead 2
ServerEncodingType=UTF8
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
sve što sad trebaš napravit je prepravit ovo što sam ti zeleno podcrto da izgleda kao ovo:
[6003]
LongName=Left 4 Dead 2
ShortName=l4d2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Left 4 Dead 2
LauncherExe=left4dead2.exe
DetectExe=left4dead2.exe
LauncherNetworkArgs=+connect %UA_GAME_HOST_NAME%:%UA_GAME_HOST_PORT%
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 550 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
ServerStatusType=SOURCE
ServerGameName=Left 4 Dead 2
ServerEncodingType=UTF8
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
Jesi uočio razliku?
i onda samo trebaš na kraju još samo Detect-at ga preko Xfire-a, ako ti ga ne nađe automatski, moraš Manualno, valjda dalje znaš....
I to bi bilo to, čas posla, zar ne?
P.S.: VAŽNO VAŽNO: TO TREBAŠ NAPRAVIT SVAKI PUT KAD TI SE XFIRE UPDATE-A INAČE TI GA OPET PREPOZNAT...
Možda probam.
Radi, ja igram svaki dan...Ako trebaš pomoć s nemjaštanjem javi na pp
Čekajte malo, piratlije je moguće igrati online?
Ako da, kako?
Čekajte malo, piratlije je moguće igrati online?
Ako da, kako?
ofc da je moguce
Kada će napokon Left 4 Dead 2 biti u Algoritmu na prodaju...???
Ne mogu ja čekat do sudnjega dana, treba mi to ODMAHHHH!!!!!!!!!!!
Nema veze, ceć sam sve vidio... cijena 350 kn, baš su obični gadovi, dignu cijenu za 100 kn, nadam se samo da u Algoritmu ne prodaju cenzuriranu verziju, jer ako da, onda ću se gadno sj**at!!