Kupio:) Dodajte me: merce990
Kupio:) Dodajte me: merce990
e koliko ti je vremenski trebalo da se skine i na kojoj otprilike brzini skida ???
Moja max brzina 480 KB/S. Otprilike oko 3-4 sata
kupio tko hoće nek me doda MlinkaCRO
evo ga skida se
sad malo i onda kasnije
Imam problem.
Ne mogu igrat L4D2.
Kad pokrenem igru, nakon uvodnog filmica me izbaci i kaze da mora steam radit da bi igra radila. Meni steam radi, igra je kupljena, nije piratska.
Kako to rijesit. Na steam forumu sam nasao dosta nacina, pa sad me zanima da li je netko imao takav problem i da li ga netko zna rijesit.
Imam problem.
Ne mogu igrat L4D2.
Kad pokrenem igru, nakon uvodnog filmica me izbaci i kaze da mora steam radit da bi igra radila.
Jel je pokrećeš sa Steama ili sa shortcuta ???
P.S. ako neko hoće igrat MP , ja ću biti online oko 9 pa možemo nabacit koju
možete me dodat na Steamu , nick je isti :)
Ali obrisao sam steam i sve igre, a sutra cu pustit da skine, pa javim.
To mi se dogadja otkad sam instalirao piratsku verziju Risen-a 2. Jel to moze bit povezano?
Pozdrav,mijenjao bi svoj BO steam acc za ovu igru pa mi se javite u inb ako ste zainteresirani..hvala
Decki mogli bi nabaciti neki versus dok su praznici?
Decki mogli bi nabaciti neki versus dok su praznici?
ja bi mogao, ali sam dosta loš igrač
Kakve to veze ima, glavno da se zabavljamo :)
Ja sam za, bilo kada, bilo gdje! :)
Na steamu sam Cutac ili chutac. Nisam siguran. Bill iz L4D je avatar
.
Slobodno mi se javite, nickname na steamu: garamel12 ( slika je sa darksiders 1 ).
dodajte i mene: strbi_cro ;)
Ima netko key za prodat?
Decki mogli bi nabacit pokoju kampanju sad neku vecer?
Ja sam za!
Tek u versusu počinje prava zabava, kampanje su da se upoznate s igrom
A tesko nas se skupi i za kampanju, a kamoli za versus.
jel ima netko da bi mogao kupiti lfd2 dok je na snizenju dns ? novce vracamo odmah u ponedjeljak !
jel ima netko da bi mogao kupiti lfd2 dok je na snizenju dns ? novce vracamo odmah u ponedjeljak !
steam summer sale ti počinje u četvrtak od tada će ga opet stavit na 75% popusta ( možda ne odmah u četvrtak ali kroz tih par dana koliko traje summer sale)
jel to sigurno ? kako znas da ce bas tu igru staviti na sale ?
jel to sigurno ? kako znas da ce bas tu igru staviti na sale ?
Zato jer će staviti gotovo sve igre na neki popust, a L4D je i prošle godine tako bio jer sam ga kupio sad za winter sale ( isto kao i summer sale )
Zato jer je stalno na popustima i nema razloga da ne bude opet.
hvala decki :d i jos nesta recimo sad skidam dok je free i kupim je par dana poslije jel moram opet skidat ili samo nastavim ? :noob mode:
hvala decki :d i jos nesta recimo sad skidam dok je free i kupim je par dana poslije jel moram opet skidat ili samo nastavim ? :noob mode:
Ne moraš ju ponovo skidati.