Vayne je odlična za igrat, ja volim sa što više attack speeda i frozen mallet, nemogu mi uteć a ja rešetam po njima.. Al zato kad me focusaju nahebal sam..
Frozen Mallet je iz mete na adcu ispao prije 2 godine.
Vayne je odlična za igrat, ja volim sa što više attack speeda i frozen mallet, nemogu mi uteć a ja rešetam po njima.. Al zato kad me focusaju nahebal sam..
Frozen Mallet je iz mete na adcu ispao prije 2 godine.
i ovako joj je tesko pobjec zbog passiva
Pf, sve ovisi što i s kim igraš, probaj igrat npr. Annie koja nema gap closer bez flasha, jako teško ćeš landat neki dobar stun protiv boljih igrača.
Pf, sve ovisi što i s kim igraš, probaj igrat npr. Annie koja nema gap closer bez flasha, jako teško ćeš landat neki dobar stun protiv boljih igrača.
Očigledno nisi ovdje dugo kao ostali, hajro je inače troll :D
ahoj
da se i tu ukljucim :D
ternutno se cupam iz bronce ali bezuspjesno jer uvijek naletim na feed-ere -.-''''''''''''
pa ako ima neka odbra ekipa a da je jos uvijek u broni neka se javi na pm da se cupamo zajedno :)
Lp
Alliance pobjednici u finalu LCS Europe.
Thx for not spoiling it for me ;)
Jbenti sunce a taman htio ic pogledat gejmove
Jbenti sunce a taman htio ic pogledat gejmove
Dosad nisam vidio zanimljivijih bitaka od tih cetiri u finalu.
Gledao KT arrows vs samsung blue. Odlični gejmovi.
I onda se prebaciš na europu/ameriku i uživaš u 10-20 killova gejmovima
Korejci se fightaju nemilosrdno; ne baš toliko puno killova koliko u soloq, ali ih ima jako puno, prosječno više od 1 po minuti. Isto tako, teamfightovi su često jako dugački i jako napeti zbog kompleksnosti i odličnog pozicioniranja i protectanja/fokusanja bitnih targeta.
gdje se to može pogledati?
gdje se to može pogledati?
no liferi ne mogu uci u lol jel zna netko nes kaj se dogada?
Igrajte protiv balkanskih teamova na ESL-u i osvojite RP nagrade!
Svaki drugi tjedan igrati će se Go4LoL Balkans gdje će te moći odmjeriti snage protiv teamova iz regije.
Države koje će moći pristupiti: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija.
Prvi kup će se održati u ovu srijedu, 20.08.2014 sa početkom u 20:00 sati.
Nagrade:
1. 5 x 20 € Riot Points + Triumphant Ryze
2. 5 x 15 € Riot Points
3. 5 x 10 € Riot Points
4. 5 x 5 € Riot Points
Potpuna ESL vijest: http://www.esl.eu/balkans/lol/news/246829/
ESL.hr Facebook za sve najnovije ESL vijesti: https://www.facebook.com/esl.hr
#gosugrill
Dobra mi je jedna teorija od jucer s twitch chata. Rekkles + Sjokz = Gosu
trebal bi run page za top mid i jungle pa ako imak o kakav preijedlog
Evo upravo levelam jedan account,i da ne uništavam početnicima igru,igram samo protiv intermediate botova.Ti botovi su bolji od 98% ljudi u goldu.Ignitam fiddla,ostane mu 50hp,on se zhonya i flasha mi se preko zida.Ako je ijedan gold igrač to u stanju izvesti ja si režem žile.Btw ako netko također levela account neka mi se javi na pm da odigramo koju(13lvl trenutno) :)
Evo upravo levelam jedan account,i da ne uništavam početnicima igru,igram samo protiv intermediate botova.Ti botovi su bolji od 98% ljudi u goldu.Ignitam fiddla,ostane mu 50hp,on se zhonya i flasha mi se preko zida.Ako je ijedan gold igrač to u stanju izvesti ja si režem žile.Btw ako netko također levela account neka mi se javi na pm da odigramo koju(13lvl trenutno) :)
Ma u stanju su oni to izvesti. Ali evo čak i ja recimo nekad zaboravim da mogu nešto uraditi da preživim i to ne uradim, desi se je*iga :D
Pošto sam predobre volje imam jedan prijedlog ako sje netko zainteresiran.Uglavnom imam jedan acc Gold5 10lp,18 skinova(Prom Queen Annie,Woad Ashe,Sheriff Caitlyn,Shadow Evelynn,Superfan Gragas,Traditional Karma,Pool Party Lee Sin,Spell Thief Lux,Ghost Bride Morgana,Snow Bunny Nidalee,Headhunter Nidalee,Full Metal Pantheon,Pool Party Renekton,Ice Drake Shyvana,Hextech Singed,Vindicator Vayne),3 rune pagea.Budući da više nemam vremena tryhardat,nego samo casual(pauziram godinu faxa pa bi valjalo naći neki posao pa bi bilo šteta da accont decaya),account dajem onome koji mi digne jedan drugi account od 13og do 30og levela(ima 5 wins boost,24 sata timed boost i ima 340 rpa pa se može kupiti još jedan 3 day timed boost).Eto toliko od mene i nadam se da je ponuda više nego fer :)LP.
Javio se kolega glikoprotein.
Je li top malphite jos uvijek jak?
ne igram top cesto ali imam renektona kada nekad zatreba, ali igram cesto Aram i dobijem malphitea i uvijek dobro odigram, a i zabavan je pa pitam kako bi radio na topu..
I sta mislite doran's ring kao start item na njemu?
ne igram top cesto ali imam renektona kada nekad zatreba, ali igram cesto Aram i dobijem malphitea i uvijek dobro odigram, a i zabavan je pa pitam kako bi radio na topu..
Nije baš jak, okej je, ali nije ono pretjerano viable, ovisi o matchupu. AP Malph jeste viable na neki način, ako si ga masterao, ali na midu zbog lakšeg roama.
Nije baš jak, okej je, ali nije ono pretjerano viable, ovisi o matchupu. AP Malph jeste viable na neki način, ako si ga masterao, ali na midu zbog lakšeg roama.
a nekako mi izgleda lakse carryovati sa njim nego sa renektonom, jer taj malph ult...ne treba trosit' rijeci
a igrao bi ga tanky, prvi item bi uzeo gauntlet, a ako bi mi bas dobro krenulo mozda rylai, ostalo sve tanky..
a nekako mi izgleda lakse carryovati sa njim nego sa renektonom, jer taj malph ult...ne treba trosit' rijeci
a igrao bi ga tanky, prvi item bi uzeo gauntlet, a ako bi mi bas dobro krenulo mozda rylai, ostalo sve tanky..
Teško ko u silveru zna followat njegov ult, rene je mnogo bolji.
Teško ko u silveru zna followat njegov ult, rene je mnogo bolji.
onda trebam vjezbati renektona vise, vecina igraca igraju top samo ja nemam pojma :D
nekako mi jungle i supp najvise leze, jungle jer mogu pomoci svim laneovima, a supp jer mozes biti mozak ekipe i carryovati team,a da to oni ni ne znaju
eto i mene gore
FK U!
Ne cekas ti mene, a? :D