L.A. Noire

poruka: 235
|
čitano: 63.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Dobiješ veću ocjenu na kraju, iskreno, nesijećam se postoji li kakva druga razlika. Igra je poprilično linearna pa teško da se išta veliko promijeni.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
L.A. Noire

sto vise imas tocnih odgovora više ti se LVL diže a sa levelima dobiaš nova odjela

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
L.A. Noire

Ljudi dajte pomozite...smanjim detalje na najmanje ali igra trza za poludit..sve ostale igre vozim na high neke čak i na ultra ali ova je posebna..:/...Čitao sam za nekakve komande da se upisuju u launcher.Koje su to komande i kako se točno upisuje?...

Hvala svima :))

blacky

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: L.A. Noire
blackchoco kaže...

Ljudi dajte pomozite...smanjim detalje na najmanje ali igra trza za poludit..sve ostale igre vozim na high neke čak i na ultra ali ova je posebna..:/...Čitao sam za nekakve komande da se upisuju u launcher.Koje su to komande i kako se točno upisuje?...

Hvala svima :))

Može pomoć?

EDIT: Evo ovaj video je riješio moj problem :))

blacky
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 19:48 (blackchoco).
14 godina
neaktivan
L.A. Noire

Imam ponovo pitanje, htio bih za igrat ovo čudo pa jel bi ja mogo to vrtit opće ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
L.A. Noire
S tom konfiguracijom pod "moj PC"? Naravno da možeš.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
S tom konfiguracijom pod "moj PC"? Naravno da možeš.

Da, al ono da mi ne šteka, vidio sam da ima komadni nekakvih ?

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
L.A. Noire
Je, maš to na početku teme objašnjeno. Mislim da su komande -str -npd i još neka. Sa tim komandama bez problema ćeš igrati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
L.A. Noire

Tommy_123

Možeš pokrenuti sa ovim CPU-om pez problema samo naprijed

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
L.A. Noire

E ljudi imam onu skid verziju.Instalirao sam napravio sve sta treba.

Pokrenuo sam je i laga mi dosta.Pod MOJ PC trebalo bi ovo ici glatko ali ne ide.

Malo sam eksperimentirao i i kada sam spustio detalje u igri igra je jos gore radila.

Svi kazu taj command da upisemo.Ja sam ga upisao ali niti mrvicu bolje performanse

nisam dobio.Zanimljivo je to sto kada sam pokrenuo tek igru i sve kada je bilo na default igra

je bila relativno igriva.Znaci steka ali nije to sada slow motion,kao sto je bio nakon podizanja

detalje reze itd.Ali nakon toga igra steka i nakon sto sam sve detalje rezu i ostale stvari stavio na default.

Odjednom nije htjela raditi ni onda kada je bila relativno igriva.E sada,vidim u toj Skid verziji da ima nekakav

na DVD 2 ypatcher.Da li se on mora instalirati da bi igra radila fluidnije?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
L.A. Noire

jesi ispravno unio komande u command line?

treba točno ovako izgledati (bez navodnika): "-str -npd"

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
L.A. Noire

Upisao sam:

-str-npd

i nece.Steka jos uvjek.

Preko kojeg launchera da pokrenem igru?

Sa onog s Desktopa,ili onaj gdje je instaliran?

LANLauncher

ili

LANoire?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Endymon kaže...

Upisao sam:

-str-npd

i nece.Steka jos uvjek.

Preko kojeg launchera da pokrenem igru?

Sa onog s Desktopa,ili onaj gdje je instaliran?

LANLauncher

ili

LANoire?

jesi napisao komande odvojeno jednu od druge "-str -npd" ili kao što si sad naveo "str-npd". Moraš odvojiti.

12 godina
L.A. Noire

ok probat cu odvojiti znaci ovako.

-str -npd

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
L.A. Noire

Eto,svaka cast.Igra sada jako dobro radi.

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
L.A. Noire

Ja sam ju tek sad kupio na steamu i po prvi puta zaigrao i mogu reći da je naprosto nevjerojatna.

Nisam se cijeli dan uspio odvojiti od nje,toliko je zarazna. Ali najviše me oduševljava grad koji je nevjerojatno detaljan!

Toliko je velik i raznolik,imam osjećaj da nisam vidio 2 iste zgrade.Atmosfera je stvarno na vrhu.

Koliko samo taj grad ima potencijala za istraživanje i sve što inače GTA nudi.Šteta što služi više-manje samo kao kulisa,ali iako se nema previše što za raditi izvan misija grad je živ i imam osjećaj slobode skoro kao u GTA.

Puno mi se više svidio od grada u Mafiji II.Baš sam odlučio malo pješačiti ulicom i gledati izloge,slušati ljude,i uistinu nisam našao dva ista izloga ili dvije iste zgrade!Svaka čast developerima na takvoj detaljnosti.

O ostatku igre ne ću ni govoriti jer bih mogao napisati roman,ali grad me najviše oduševio. 9/10 za sada od mene (na pola igre sam).Jedino što ne valja je što sam imao problema sa trzanjem i bugovima pa sam potrošio dosta vremena na riješavanje tih problema što je vjerujem posljedica lošeg (uvjetno rečeno) porta na PC.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
L.A. Noire

Pozdrav svima.

Nadam se da necu ispasti preveliki smotus sa svojim pitanjem no potrosio sam cijeli dan na pokretanje igre i jednostavno moram jos ovo pokusati.

Pri pokretanju LALauncher pojavi mi se error msvcr90.dll. Sve savjete sa interneta sam poslusao i napravio te igra jos uvijek izbacuje taj error. Jedino jos uvijek nisam uspio pokrenuti Steam kao admin. Tu me trazi password i ja neznam sto da upisem jer mi svaki put izbaci uknown user or password.

Moze li netko nacrtati rijesenje ako nije problem? Hvala.

EDIT: problem rijesen!{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 20:49 (zeex).

0 0 hvala 0
14 godina
L.A. Noire

Jel igrao netko L.A. Noire na Windows 10? Meni uopće neće pokrene igru, uzeo ju jučer za 6$ jer mi baš došlo da je opet odigram nakon 2-3 godine i baš sam se razočarao kad sam vidio da je uopće ne mogu pokrenuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

radi na desteci kad sam ju zadnji put igrao. Googlaj sigurno ima neka caka

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
L.A. Noire

I meni je radila. Ali nisam je mogao igrati jer me živcira lock na 30FPSova.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
L.A. Noire
Ipak je proradilo nekako, trebalo je izmijeniti par stvari u registryu da bi original igra sa Steama radila na Windows 10, dok piratska verzija nema problema s time, čudno.

Da, malo je bezveze da je igra zaključana u 30 fpsa, ali je i dalje dobra. Jedinstvena je igra i zato mi se sviđa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
L.A. Noire

Facijalne animacije LA Noirea su i dan danas nedostignute. Sjećam se kad sam nakon igranja LA Noirea instalirao Mass Effect 3, animacije u istoj su bile tako neprirodne i mehaničke. Nisu one bile toliko loše naspram drugih igara, dapače, ali LA Noire je podigao na jednu nedostižnu ljestvicu.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
L.A. Noire

sta je ovo 

MARIJO KOBAS

0 0 hvala 0
13 godina
opasni kaže...

sta je ovo 

Nesposoban si krekirati igru.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan

krekiro sma i nece

MARIJO KOBAS
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice