Dobiješ veću ocjenu na kraju, iskreno, nesijećam se postoji li kakva druga razlika. Igra je poprilično linearna pa teško da se išta veliko promijeni.
sto vise imas tocnih odgovora više ti se LVL diže a sa levelima dobiaš nova odjela
Ljudi dajte pomozite...smanjim detalje na najmanje ali igra trza za poludit..sve ostale igre vozim na high neke čak i na ultra ali ova je posebna..:/...Čitao sam za nekakve komande da se upisuju u launcher.Koje su to komande i kako se točno upisuje?...
Hvala svima :))
Ljudi dajte pomozite...smanjim detalje na najmanje ali igra trza za poludit..sve ostale igre vozim na high neke čak i na ultra ali ova je posebna..:/...Čitao sam za nekakve komande da se upisuju u launcher.Koje su to komande i kako se točno upisuje?...
Hvala svima :))
Može pomoć?
EDIT: Evo ovaj video je riješio moj problem :))
Imam ponovo pitanje, htio bih za igrat ovo čudo pa jel bi ja mogo to vrtit opće ?
Da, al ono da mi ne šteka, vidio sam da ima komadni nekakvih ?
E ljudi imam onu skid verziju.Instalirao sam napravio sve sta treba.
Pokrenuo sam je i laga mi dosta.Pod MOJ PC trebalo bi ovo ici glatko ali ne ide.
Malo sam eksperimentirao i i kada sam spustio detalje u igri igra je jos gore radila.
Svi kazu taj command da upisemo.Ja sam ga upisao ali niti mrvicu bolje performanse
nisam dobio.Zanimljivo je to sto kada sam pokrenuo tek igru i sve kada je bilo na default igra
je bila relativno igriva.Znaci steka ali nije to sada slow motion,kao sto je bio nakon podizanja
detalje reze itd.Ali nakon toga igra steka i nakon sto sam sve detalje rezu i ostale stvari stavio na default.
Odjednom nije htjela raditi ni onda kada je bila relativno igriva.E sada,vidim u toj Skid verziji da ima nekakav
na DVD 2 ypatcher.Da li se on mora instalirati da bi igra radila fluidnije?
jesi ispravno unio komande u command line?
treba točno ovako izgledati (bez navodnika): "-str -npd"
Upisao sam:
-str-npd
i nece.Steka jos uvjek.
Preko kojeg launchera da pokrenem igru?
Sa onog s Desktopa,ili onaj gdje je instaliran?
LANLauncher
ili
LANoire?
Upisao sam:
-str-npd
i nece.Steka jos uvjek.
Preko kojeg launchera da pokrenem igru?
Sa onog s Desktopa,ili onaj gdje je instaliran?
LANLauncher
ili
LANoire?
jesi napisao komande odvojeno jednu od druge "-str -npd" ili kao što si sad naveo "str-npd". Moraš odvojiti.
ok probat cu odvojiti znaci ovako.
-str -npd
Eto,svaka cast.Igra sada jako dobro radi.
Ja sam ju tek sad kupio na steamu i po prvi puta zaigrao i mogu reći da je naprosto nevjerojatna.
Nisam se cijeli dan uspio odvojiti od nje,toliko je zarazna. Ali najviše me oduševljava grad koji je nevjerojatno detaljan!
Toliko je velik i raznolik,imam osjećaj da nisam vidio 2 iste zgrade.Atmosfera je stvarno na vrhu.
Koliko samo taj grad ima potencijala za istraživanje i sve što inače GTA nudi.Šteta što služi više-manje samo kao kulisa,ali iako se nema previše što za raditi izvan misija grad je živ i imam osjećaj slobode skoro kao u GTA.
Puno mi se više svidio od grada u Mafiji II.Baš sam odlučio malo pješačiti ulicom i gledati izloge,slušati ljude,i uistinu nisam našao dva ista izloga ili dvije iste zgrade!Svaka čast developerima na takvoj detaljnosti.
O ostatku igre ne ću ni govoriti jer bih mogao napisati roman,ali grad me najviše oduševio. 9/10 za sada od mene (na pola igre sam).Jedino što ne valja je što sam imao problema sa trzanjem i bugovima pa sam potrošio dosta vremena na riješavanje tih problema što je vjerujem posljedica lošeg (uvjetno rečeno) porta na PC.
Pozdrav svima.
Nadam se da necu ispasti preveliki smotus sa svojim pitanjem no potrosio sam cijeli dan na pokretanje igre i jednostavno moram jos ovo pokusati.
Pri pokretanju LALauncher pojavi mi se error msvcr90.dll. Sve savjete sa interneta sam poslusao i napravio te igra jos uvijek izbacuje taj error. Jedino jos uvijek nisam uspio pokrenuti Steam kao admin. Tu me trazi password i ja neznam sto da upisem jer mi svaki put izbaci uknown user or password.
Moze li netko nacrtati rijesenje ako nije problem? Hvala.
EDIT: problem rijesen!
Jel igrao netko L.A. Noire na Windows 10? Meni uopće neće pokrene igru, uzeo ju jučer za 6$ jer mi baš došlo da je opet odigram nakon 2-3 godine i baš sam se razočarao kad sam vidio da je uopće ne mogu pokrenuti.
radi na desteci kad sam ju zadnji put igrao. Googlaj sigurno ima neka caka
I meni je radila. Ali nisam je mogao igrati jer me živcira lock na 30FPSova.
Da, malo je bezveze da je igra zaključana u 30 fpsa, ali je i dalje dobra. Jedinstvena je igra i zato mi se sviđa.
Facijalne animacije LA Noirea su i dan danas nedostignute. Sjećam se kad sam nakon igranja LA Noirea instalirao Mass Effect 3, animacije u istoj su bile tako neprirodne i mehaničke. Nisu one bile toliko loše naspram drugih igara, dapače, ali LA Noire je podigao na jednu nedostižnu ljestvicu.
sta je ovo
Nesposoban si krekirati igru.
krekiro sma i nece