Kotor 3 MMO?!

poruka: 26
|
čitano: 2.795
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kotor 3 MMO?!

Prva reakcija mi je bila WTF?! - nadam se da vijest nije točna...

Mislim saznat ćemo uskoro od LucasArts-a, ali ako najbolji SW rpg serijal pretvore u plitki MMO to će biti katastrofa ogromnih proporcija... Teška tragedija, za sve ljude koji obožavaju igrat prave rpg-eove, a ne socijalne multiplayer projkete... Oh well...

Šta Vi mislite?

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
Kotor 3 MMO?!

Ako KOTOR3 bude mmo, stavljam EMO frizuru i rezem zile.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kotor 3 MMO?!

To bi bio potpuni promašaj. Prve 2 KOTOR igre su mi i bile dobre kao singleplayer jer omogućuju svakom igraču da na svoj način doživi Star Wars svijet, a ne da se tu fightamo s drugim gamerima iz cijelog svijeta. Ako bude MMO definitivno će izgubiti na dubini priče. Nadam se da se šale

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kotor 3 MMO?!
Psiho246 kaže...

Ako KOTOR3 bude mmo, stavljam EMO frizuru i rezem zile.

OMG nadam se da nece izac 
L25 1337 N008
17 godina
neaktivan
Kotor 3 MMO?!

Koje reakcije LOL... pa ako ti se ideja ne sviđa, ne igraš, a ako ti se sviđa - igraš. Ne vidim kakve s tobom ima veze hoće li igra izaći ili ne, a kamoli kakve veze ima treći s prva dva nastavka.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kotor 3 MMO?!

Ima veze - jer ako Kotor3 bude MMO, to će biti kraj za najbolji star wars singleplayer serijal ikad... MMO kao igra je ogromno čudoviše koje se mora hraniti redovito novim sadržajem. Jedan Blizzard otkad je izdao Wow nije izda nijednu igru već skoro 6 godina... Tek sada se izdaje starcraft 2, a diablo 3 je tek biće u alphi...

Tako da ljudi s pravom poluđuju, kad čuju ovakve vijesti... Znaju da će to biti kraj istinskog Kotora...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Koje reakcije LOL... pa ako ti se ideja ne sviđa, ne igraš, a ako ti se sviđa - igraš. Ne vidim kakve s tobom ima veze hoće li igra izaći ili ne, a kamoli kakve veze ima treći s prva dva nastavka.

Ne razumijem recenicu, kako mislis da treci nastavak nema veze s prva dva. Pa zato je nastavak jer se nadovezuje jedno na drugo.

KOTOR je jedan pravi hard core SINGLE PLAYER RPG. Ako uistinu bude MMO, nikako to nece biti isti KOTOR sa turn based borbom nego ce bit hrpa klinaca koji ce vikat "ROFL ZOMG LOLOLO!!!111 PWND NOOB".
Isto kad je Single player igra vi se mozete uzivit u svoju ulogu kao heroja svemira il nekaj takvo, a kad je igra MMO tisuce pa cak i milijuni ljudi djele istu pricu i niko nije poseban.
KOTOR se odlikuje i igrom sa NPCovima koji vas prate i svaki ima svoju pricu i veze izmedu drugih NPCeva i oni su tvoja posada. U MMOu nebi imalo smisla da svako ima istu posadu, a da se napravi da svako moze imat drukciju NPC posadu, sigurno nebi svaki imao jedinstvenu pricu i proslost.

Ja jednostavno nemogu vidit KOTOR kao MMO jer se previse elemenata koji se nemogu prebacit u MMO. Ja mislim da je ovo glupa glasina koju je neko pokrenuo.
Cinjenica je da se zna da Lucas i Bioware rade na zajednickoj igri a cak se nezna jel uopce u Star Wars svijetu ili jel uopce RPG ili MMO. Mozda bas rade na Indiana Jonesu MMOu.

Meni kao KOTOR fanu puno znaci to, hoce li KOTOR bit MMO ili RPG.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
Kotor 3 MMO?!

Upravo tako... čovjek očito ne zna šta govori... a nekako mi se pari da taj nije ni igra kotor - jer mu se ovakve stvari ne bi trebale objašnjavati...

0 0 hvala 0
17 godina
Đuro Grm kaže...

kotor 1 je bolji od kotora 2 ,ali ne znam hoće li mi biti bolji od kotora 3

naravno, treba čekati, pa vidjeti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kotor 3 MMO?!

Slažem se da KOTOR 1 i 2 imaju svoju čar upravo zato što su single playeri i to su mi jedni od najboljih RPGova na PC-u, no ako će trojka izač u formi MMORPGa, ne mora nužno biti loša. Sve ovisi o finalnom proizvodu i izvedbi (balansu klasa, instancama, načinu igranja, napredovanja, slobodi svijeta itd.) Trenutačno sam u Hiboriji i kad god stignem pikam AoC, ali tko zna jednog dana se možda zaželim nekog SW multiplayera i onda bi nešto poput KOTOR svijeta bilo baš 'the right stuff' Namigiva

Naravno, sve ovisi o izvedbi i treba stvar vidjeti/probati prije nego se donese bilo kakva odluka valja li igra ili ne.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kotor 3 MMO?!

Neka bude KOTOR MMO, ali ne KOTOR 3 vec totalno nova igra koja se odvija u KOTOR vremenu Star Wars-a... a KOTOR 3 neka izadje kao singleplayer...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gi4ouR kaže...

Neka bude KOTOR MMO, ali ne KOTOR 3 vec totalno nova igra koja se odvija u KOTOR vremenu Star Wars-a... a KOTOR 3 neka izadje kao singleplayer...

Da... apsolutno se slažem... Ta igra se nema pravo zvati Kotor 3 jer to na kraju krajeva ne bi ni bila... A to znači da ako bude tako - da je još manja šansa da Kotor 3 ikad i izađe...
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2008 13:32 (J-man).
17 godina
Kotor 3 MMO?!

Evo postalo je službeno na žalost svih nas šta su obožavali original serijal...

http://www.bit-tech.net/news/2008/07/18/knights-of-the-old-republic-mmo-revealed/1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne vidim kakve to veze ima s "vama koji ste obožavali original"? I zašto je to "loše". Dapače, to je vrlo dobra stvar.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
Kotor 3 MMO?!

Lol nije jos sluzbeno. xD

Neki frajerj e reko "da" na pitanje koje mozda nije ni cuo, a vama je to sluzbeno.

Kolko ja znam novi mmo ce biti Star Wars: The Old Republic, ali to nije Knights of the Old Republic.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Ne vidim kakve to veze ima s "vama koji ste obožavali original"? I zašto je to "loše". Dapače, to je vrlo dobra stvar.

Da da... je to je za poludit dobra stvar... Ako si igra kotor 1 i 2 onda ti nije potrebno objašnjavati zašto bi bila teška katastrofa da se taj serijal pretvori u neko MMO plitko govno... A ako jesi i još ti nije jasno zašto je to "loše" onda ti stvarno nema pomoći...

Bez obzira šta se igra neće zvati Kotor MMO - ne znači da nije katastrofa... - jer to u prijevodu znači da Bioware u sljedećih godinu dana uopće ne planira izdati Kotor 3...
17 godina
neaktivan

Zašto bi MMO bio plitko govno? Conan npr. je MMO, a ima vrhunski storyline.

17 godina
Kotor 3 MMO?!

U usporedbi sa kojom igrom? Nekim drugim MMO-om? Da ... možda... Nisam igra pa ni ne znam...

Ali je li se ista ta priča može usporedit sa pričom iz Kotor-a 1, ili možda Mass Effect-a, ili možda Baldur's Gate-a??? A da ne spominjem vrh vrhova: Planescape Torment...

Nijedna, ali ama baš nijedna MMO igra ne može imati bolju priču od jednog vrhunskog RPG naslova... Ne samo da ne može, nego si po konceptu to ne dopušta - miljuni Nameless One-a lutaju po svijetu i traže tko su... Uvjerljivo do boli... A da ne spominjem atmosferu, questove i slične stvari...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kotor 3 MMO?!

Zašto vi to toliko osobno shvačate? Njihova igra, njihova prava da rade što žele...

Ja jedva čekam ovo.

0 0 hvala 0
17 godina
vjeko kaže...

Zašto vi to toliko osobno shvačate? Njihova igra, njihova prava da rade što žele...

Ja jedva čekam ovo.

To nije njihova stvar vec nasa stvar jer mi smo ti koji "placaju" developere. Dobro ja bas i ne lol!
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
J-man kaže...

U usporedbi sa kojom igrom? Nekim drugim MMO-om? Da ... možda... Nisam igra pa ni ne znam...

Ali je li se ista ta priča može usporedit sa pričom iz Kotor-a 1, ili možda Mass Effect-a, ili možda Baldur's Gate-a??? A da ne spominjem vrh vrhova: Planescape Torment...

Nijedna, ali ama baš nijedna MMO igra ne može imati bolju priču od jednog vrhunskog RPG naslova... Ne samo da ne može, nego si po konceptu to ne dopušta - miljuni Nameless One-a lutaju po svijetu i traže tko su... Uvjerljivo do boli... A da ne spominjem atmosferu, questove i slične stvari...

Evo sam si rekao da nisi nikad igrao MMO, kako onda možeš znati da je priča loša?
Priča u MMO naslovu ne može se temeljiti na jednom božanskom liku, kao što se temelji ona u Mass Effectu (tvoj lik), ali ti u MMO-u možeš biti dio veće i realnije priče.
Doduše, tu se moraš odreći jedinstvenosti i neponovljivosti vlastitog puta u nekim linearnim solucijama priče, ali zato dobiješ ogroman i živi svijet.
17 godina
naxeem kaže...
J-man kaže...

Evo sam si rekao da nisi nikad igrao MMO, kako onda možeš znati da je priča loša?
Priča u MMO naslovu ne može se temeljiti na jednom božanskom liku, kao što se temelji ona u Mass Effectu (tvoj lik), ali ti u MMO-u možeš biti dio veće i realnije priče.
Doduše, tu se moraš odreći jedinstvenosti i neponovljivosti vlastitog puta u nekim linearnim solucijama priče, ali zato dobiješ ogroman i živi svijet.
 Nije isti osjecaj igrati SP i MP igru. Kao sto sam vec jednom reko, tesko se uzivit u igru kad neki frajer lijevo od tebe vice "OMFG WTFBBQPWN u n00b! ROFLMAO!"
Sigurno nijedan MMO nece imati onaj filmski osjecaj Mass Effecta. Age of Conan je valda jedini MMO u kojem se stvarno osjecas kao dio price, no zato su ga razapeli MMO fanovi argumentima da je to ustvari SP igra sa MMO naljepnicom.
17 godina
neaktivan

Pa čuj, RPPvP svijet Conana je fantastičan. A MMO-a ima u dovoljnoj mjeri. Meni ne smeta što je SP :)

A filmsku atmosferu ME-a možeš dostići jedino vrlo linearnom režijom za jednog igrača.

17 godina
neaktivan
Kotor 3 MMO?!

Neka to samo naprave kako treba i nema problema, MMORPG definitivno pere obični RPG

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Pa čuj, RPPvP svijet Conana je fantastičan. A MMO-a ima u dovoljnoj mjeri. Meni ne smeta što je SP :)

A filmsku atmosferu ME-a možeš dostići jedino vrlo linearnom režijom za jednog igrača.

Da, pa to mi fanovi i hocemo sa KOTORom. Zelimo polulinearan SP a ne MP jer filing nebi bio isti da je KOTOR MMO.
17 godina
neaktivan
Kotor 3 MMO?!

znam da ovo nije tema na kotor 2 ali bi cijenio pomć.

ovako. prošel sam planete dantoine i onderon, ali sam nekaj zeznul sa nar shada. onaj dio gdje treba ući u voggino skladište (debeli crv u docksu). prvo bi trebalo doći do onih plesača u kantini pa te oni odvedu do vogge da mu plešeš pa on zaspi. i još onim njegovim pesima-čuvarima trebalo pomješat juma juice s vodom da i oni zaspe. problem je u tome da sam ja quest sa tim skladištem dobil nakon kaj sam plesal voggi, a zatim ga probudil. i sad ga ne mogu opet uspavat da mogu uopće stavit juma juice pesima i uć u skladište. u kantini više nema plesača da me opet odvedu k njemu, a kad sam dođem do njega samo mi veli da sam se vratil k njemu bez onog Gota koji mu pljačka avione.

po uobičajenom tjeku igre nakon tog questa trebal bi kod ebon hawka naleteti na one "guštere-ljude" i pobit ih oko i u brodu. nakon toga kad izađem van trebal bi se sam pokrenuti razgovor između likova i neki lik ti veli da te treba u onoj kantini di se otruješ kad uđeš u nju. A meni se ništ ne pokreće. pretpostavljam da je to zbog questa sa tim skladištem. dal neko zna kak riješit ovo ili stvarno moram igrat sve ispočetka?

evo i linkovi za video na youtubeu:  

- dio s plesanjem

- dio sa gušterima (oko 4:50)

-  dio sa razgovorom koji bi se trebal pokrenuti kad izađeš (4:30)

RAKIA-connecting people

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice