Koju igru?(hitno)

poruka: 11
|
čitano: 1.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Koju igru?(hitno)

ovako razmišljam između Magicka i Kane and Lynch 2: dog days

meni se sviđaju obadvije igre tako da me zanima koju bi vi odabrali. Za kane and... su neki rekli da je dobar neki da je loš pa me zanima kako ste ga vi doživjeli, a magicka sam igrao demo i dobar mi je tako da...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koju igru?(hitno)

magicka ako voliš diablo a kane and lynch ako voliš.... ma u svakom slučaju magicka.

15 godina
neaktivan

ja bi uzeo ovo drugo

15 godina
protjeran
entertainer kaže...

magicka ako voliš diablo a kane and lynch ako voliš.... ma u svakom slučaju magicka.

dal imaš ti magicka?

15 godina
neaktivan

nabavim obje igre za 4 sata

15 godina
protjeran
Koju igru?(hitno)

ipak ja kupujem magicka jer kane and... nije više na sniženju:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 21:36 (borna666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koju igru?(hitno)

kane and lynche je veliko razočarenje i tako loša igra da je to za plakat

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Koju igru?(hitno)

Kane and Lynch je odličan naslov, ako si volio prvi dio. Međutim, jako je kratak... svega 2 sata mi je trebalo da ga završim. Rađe uzmi Magicku.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
meni je jedinica puno bolja od dvojke
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
protjeran
Koju igru?(hitno)

uzeću magicka, dal neko ima da igrao u dvoje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Koju igru?(hitno)

Ja sam neki dan uzeo Magicku i moram reći, nije mi žao niti centa od tih 10€ kolko košta. Jednostavno je tolko zabavna, igriva, smješna, zanimljiva da i dalje ne vjerujem da je to izašlo iz indie studija i još im je prva igra koju su napravili. Većina bugova je ispravljena (što se tiče SP igre) - MP nisam igrao - desilo mi se jednom da na početku borbe nisam mogao micati lika i niš, ubili me i opet krenem i drugi put sam ih skršio XD. Tak da taj bug i nije nešto strašan. E i jednom mi se desilo da se protivnik zacvikal pa sam ga lagano skinul bez neke muke (a Bože moj, i u WoW-u se zna dogoditi da se lik zacvika). No što se tiče same ideje igre, nešto predobro. Stotinjak kombinacija spellova, beam spellovi, AoE spellovi, chantanje oružja sa spellom pa onda mlatit sa mačem takvim XD, protective spellovi, ma totalno me iznenadilo. Sve možeš ubijat, sebe, NPC-ove, a možeš bome sve i healat, pa čak i protivnike zato pazi s čim ih gađaš :D. Igra je mrak...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice