Mislim da još nisu, ali badava ti je stavljat i 1000 mailova jer beta keyeve dobiju mailovi koji su najaktivniji na njihovom forumu tako da jedino šta ti preostaje je spamat ondje satima na sve.
Mislim da još nisu, ali badava ti je stavljat i 1000 mailova jer beta keyeve dobiju mailovi koji su najaktivniji na njihovom forumu tako da jedino šta ti preostaje je spamat ondje satima na sve.
nije baš da isključivo dobivaju najaktivniji ali u pravilu će tako nešto bit... meni je to gadljivo tamo, naprimjer neko postavi neko pitanje i njih 5-6 mu odgovori na to i onda se pojave oni spammeri sa priko 2k postova i odgovora na pitanje sa "yes" ili "no" iako je već odgovoreno par puta lol
Jedna slikica
koliko će to koštati i kad izlazi?Vidio sam na gamespotu da izlazi negdje za 3 tjedna?
koliko će to koštati i kad izlazi?Vidio sam na gamespotu da izlazi negdje za 3 tjedna?
Preorder 20 dolara, kada izađe 30 dolara. Izlazi na jesen, bit će dostupna za preorder sad u sljedećih 2 tjedna, rekli su da će preorder bit dostupan prije 21.9.
Ako neko mislis napraviti preorder. Vidim da se dobiju 3 invite.a. Pa bi se htio rezervirat ako je moguce :)
Ako neko mislis napraviti preorder. Vidim da se dobiju 3 invite.a. Pa bi se htio rezervirat ako je moguce :)
Ja ću ti dat jednog ako želiš samo mi pošalji random poruku na PM tako da te se sjetim kontaktirat kad igra izađe jer mi se par ljudi javilo već pa ću samo svima se javit koji su se meni preko PMa onda.
Mozete trajno izgubiti iteme kupljene pravim novcem!Klik
Ako se cilja na realnost onda se cilja na realnost, nema do pola.
Cheeteri, loša konekcija, možda kakav pad servera... Bit će problema vezanih uz to.
Mozete trajno izgubiti iteme kupljene pravim novcem!Klik
Ništa od toga, upravo zbog loših konekcija nekih gamera ili trenutnog laga. Dovoljan razlog sam po sebi.
The War Z developer commentary
http://www.ign.com/videos/2012/09/20/the-war-z-developer-commentary
Tuce zombia sa baterijom ?? Kakve su to gluposti ?
Tuce zombia sa baterijom ?? Kakve su to gluposti ?
Zašto su to gluposti? Ma sve može poslužiti kao melee oružje......probaj ti sa metalnom svjetiljkom/baterijom recimo nekog iz obitelji utući nekolikko puta pa ćeš vidjeti
Evo tko želi može napraviti preorder gdje su su tri verzije različlite. U svima je uključena beta. Najeftinija je 19.50 dolara, nije loše :) LINK
Cijene su skroz ok.
Jel netko uspio dešifrirati što je točno Stronghold map server hosting?
The War Z PvP Trailer
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=25bUvopox-8
Mogo bi ovaj preorder za 100kn lupit... jeftino a opet igras ko covjek. Nije lose za te novce.
Htio bi napravit ovaj preorder za 100kn, ali strah me da ne propadne igra za kojih mjesec dana. Sve je to nekako prebrzo sklepano.
Da i propadne za koji mjesec, nečeš propasti za sto kuna.
čini se ko da čitaju s skripte... neznam ali čini mi se kao da žele navesti što više ljudi na pre order igre jer ni sami ne vjeruju u uspijeh i zadovoljstvo kupaca pa glume kao da su ono "casual igraći" having fun da više ovaca napravi preorder.
No mogu biti u krivu i kada vidim pravi gameplay i feedback običnih ljudi možda kupim