Trazim neku solidnu igru iz 'pticije perspektive' ako se to tako moze nazvat, nesto slicno alien swarmu samo slabije, posto mi komp ne moze pokrenuti swarm.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
alien swarm, a sad neznam koi komp imas.
gta 2
Desperados
Pa, imaš Shadowgrounds, dosta dobra igra. Odlično ubijanje aliena, puno oružja i njihovi upgrade-ovi, i ttako to.
Ali ima i jedan stari biser - kod mene je visoko na ljestvici indie igara - izometrijska pucačina CrimsonLand. Sjećam se da sam je prešao cijelu, pa još Hardcore verziju, i onda igrao Srvival Mode slijedećih 2 mjeseca. Za razliku od navedenog Shadowgroundsa, ova baš i nema priču, ni pravu 3D grafiku, ali je vrijedna igranja. Ja sam je slučajno probao i totalno je zavolio.
P.S. Mislim da ću je ponovno instalirati. Ma čak ću i temu o njoj otvoriti! 
Pa, imaš Shadowgrounds, dosta dobra igra. Odlično ubijanje aliena, puno oružja i njihovi upgrade-ovi, i ttako to.
Ali ima i jedan stari biser - kod mene je visoko na ljestvici indie igara - izometrijska pucačina CrimsonLand. Sjećam se da sam je prešao cijelu, pa još Hardcore verziju, i onda igrao Srvival Mode slijedećih 2 mjeseca. Za razliku od navedenog Shadowgroundsa, ova baš i nema priču, ni pravu 3D grafiku, ali je vrijedna igranja. Ja sam je slučajno probao i totalno je zavolio.
P.S. Mislim da ću je ponovno instalirati. Ma čak ću i temu o njoj otvoriti! 
Hvala, obje su dobre i odgovaraju mom kompu, probacu prvo shadowgrounds
jos jednom hvala