Igre iz pticije perspektive

poruka: 6
|
čitano: 1.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Trazim neku solidnu igru iz 'pticije perspektive' ako se to tako moze nazvat, nesto slicno alien swarmu samo slabije, posto mi komp ne moze pokrenuti swarm.

dore 2 cuo
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 22:36 (pirat01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

alien swarm, a sad neznam koi komp imas.

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

gta 2

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Desperados

Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa, imaš Shadowgrounds, dosta dobra igra. Odlično ubijanje aliena, puno oružja i njihovi upgrade-ovi, i ttako to.

Ali ima i jedan stari biser - kod mene je visoko na ljestvici indie igara - izometrijska pucačina CrimsonLand. Sjećam se da sam je prešao cijelu, pa još Hardcore verziju, i onda igrao Srvival Mode slijedećih 2 mjeseca. Za razliku od navedenog Shadowgroundsa, ova baš i nema priču, ni pravu 3D grafiku, ali je vrijedna igranja. Ja sam je slučajno probao i totalno je zavolio.

P.S. Mislim da ću je ponovno instalirati. Ma čak ću i temu o njoj otvoriti! Osmijeh

0 0 hvala 1
16 godina
RE: Igre iz pticije perspektive
betmen kaže...

Pa, imaš Shadowgrounds, dosta dobra igra. Odlično ubijanje aliena, puno oružja i njihovi upgrade-ovi, i ttako to.

Ali ima i jedan stari biser - kod mene je visoko na ljestvici indie igara - izometrijska pucačina CrimsonLand. Sjećam se da sam je prešao cijelu, pa još Hardcore verziju, i onda igrao Srvival Mode slijedećih 2 mjeseca. Za razliku od navedenog Shadowgroundsa, ova baš i nema priču, ni pravu 3D grafiku, ali je vrijedna igranja. Ja sam je slučajno probao i totalno je zavolio.

P.S. Mislim da ću je ponovno instalirati. Ma čak ću i temu o njoj otvoriti! Osmijeh

Hvala, obje su dobre i odgovaraju mom kompu, probacu prvo shadowgrounds

jos jednom hvala Osmijeh

dore 2 cuo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice