Igra za PC poput Beyond: Two Souls ili Heavy Rain

poruka: 11
|
čitano: 1.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Bok ljudi...

Znate, malo sam tražio igru za PC poput Beyond: Two Souls ili Heavy Rain, tog žanra, znači psihloška drama akcija-avantura, i nisam ništa našao!
Bilo bi super da naprave igru za PC koja se ne temelji na pucnjavi i ubijanju, već da bude neka dirlljiva igra (uz barem malo pucnjave) koju ne možeš prestati igrati jer jedva čekaš da saznaš što će se slijedeće dogoditi. Npr. kombinacija Heavy Rain - Two Souls - The Last of Us

Što mislite o tome?

2 2 hvala 0
16 godina

Fahrenheit.

1 0 hvala 2
13 godina

Eto,tip gore ti je nabrojao SVE igre xDDDD

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i to je igra koju je napravila kompanija ko i ove koje si naveo u naslovu :) i super je igra, barem meni

2 0 hvala 0
17 godina
Re: Igra za PC poput Beyond: Two Souls ili Heavy R

i ja bi htio na pc-u ali radi ovakvih igri se isplati uzet ps3 kojeg polovnog mos nabavit za somicha kunicha {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 17:42 (4mal).
12 godina
neaktivan

Hvala :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ej, samo malo, nemogu nać tu igru...

Možete je vi probati pronaći na ovom site-u: www.ign.com

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

neznam na razlicitm trzistima je izasla pod drugacijim imenima jedno od njih je i "indigo prophecy"

0 0 hvala 0
13 godina

Zalosno je da je takav zanr igara

zapostavljen na PC-u.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije zapostavljen na PC-u nego je zapostavljen TOČKA

Osim Fahrenheita i Heavy Raina, ja osobno ne znam nijednu igru sličnu njima koja je trenutno u prodaji. Uskoro će na tu listu ići Beyond, i za četiri, pet godina će možda izaći četvrta. A sve četiri će napraviti Quanatic Dream jer su očito jedino oni zainteresirani za AAA interaktivne akcijsko-psihološke drame... Ne znam sad jesi li mrzitelj konzola zbog starog hardvera itd itd i ne želim otvarati tu temu. Radi toga te možda bezveze napadam sad, ali sve ovo pišem jer sam na određeni način shvatio tvoj post kao kritiku na konzole općenito.

Sve u svemu, ovakvih igara fali. Umjesto svih tih FPS i TPS shootera koji izlaze svaki dan, fale igre sa settingom u 70-ima, divljem zapadu, fale ovakve cinematic igre... Moram taj Fahrenheit opet odigrati nakon svega ovog. {#}

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

a na phanstasmagoriu si zaboravio ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice