3080 na 4k i ultra super radi. Rt ubije performanse previse pa nisam ni isprobavao
3080 na 4k i ultra super radi. Rt ubije performanse previse pa nisam ni isprobavao
eo ja gazim na i7 7700k i 1070 nvidiiji na 1080p 60 fps. AL baš gazi.
Šta ti to znači "gazi"? Jel to znači da igraš sve na maxed out glatko na minimalno fps-u monitora ili? :D Jel to tako zvuči.
A u stvarnosti hoćeš reći da igra radi dobro na nekim low postavkama, jer je to u pitanju? Znači, poanta tvog posta je da je igra ok optimizirana jer se može igrati i na low sa starim i slabim setup-om kao kod tebe kao i na max postavkama, high refresh rate na najjačim konfiguracijama. Onda tako normalno i napiši.
definitivno ne igram na low postavkama. vecina postavki je high (1080p 60 je target)...
Igra prodana u 12 milijuna primjeraka u 2 tjedna. Prešišala čak i GOW Ragnarok za koji se znalo da će rasturati. Samo na brdovitom balkanu se čeka crack jer ekipa nema 40 eura za igru. Kužim kad netko želi provjeriti dali je igra smeće ili ne ali ovo skidati piratsko nema smisla. Osim ako nisi u srednjoj pa nemaš za kiflu.
Jesi se sada ispuhao? osjećaš li se bolje?
Svuda je 70 koliko sam vidio?
cdkeys, sve nove igre us cc 40 eura.
Igra prodana u 12 milijuna primjeraka u 2 tjedna. Prešišala čak i GOW Ragnarok za koji se znalo da će rasturati. Samo na brdovitom balkanu se čeka crack jer ekipa nema 40 eura za igru. Kužim kad netko želi provjeriti dali je igra smeće ili ne ali ovo skidati piratsko nema smisla. Osim ako nisi u srednjoj pa nemaš za kiflu.
Da pričamo o ovome 2019., 100% bi se složio s tobom. Ali vremena su stvarno pritegla sa svih strana i meni je potpuno jasno da netko piratizira i snalazi se kako može, jebiga barem neka financijska zadovoljština s obzirom na to u kojoj zemlji živimo.
Osobno to ne radim jer mi nije to to, ne sviđa mi se igrati tako. Probao sam nedavno Dying Light 2, u biti htio sam samo isprobati igru pa da znam hoću kupiti i totalno mi je drugi dojam kad igram tako, volim imati pošteno igru na servisu i igrati je. Ali da me to ne muči i ja bi piratizirao, barem trenutno.
Mislim, kuzim, samo dojam o igri stjecem na osnovi drugih faktora.... ;)

Budimo realni igra fino izgleda ali treba sagledat činjenice da je optimizacija Bogu za plakat. Upravo zato ljudi prvo isprobaju pirata, jer realno bez obzira na cijenu kupit ćeš nešto što želiš ako je ispravno. Ova igra je tipičan primjer cp2077 što se optimizacije tiče. Svaka druga igra muku muči.
O cemu imamo dalje pričat ako kartica od 1000e nije u stanju drzat bar 50 fpsa na 4k....

Zamisli u 2023 imati potrebu skidati pirata ("samo da probam, kupit ću ako mi se svidi, obećajem" ) pored youtube-a, twitcha, silnih gameplay videa, reviewa, how to play, first impressions, etc...
Čak i argument "ne znam kako će raditi na mojoj mašini" ne drži vodu jer ljudi doslovno lijepe gameplay i testove sa CPU/GPU koji su izašli prije 10 godina i oni koji su izašli jučer.
Jedino što priznajem je ako si školarac, nemaš svojih primanja pa ajde. Ali koliko vas ovdje sa acc-ovima starim 10+ godina ide još u srednju?
Zamisli u 2023 imati potrebu skidati pirata ("samo da probam, kupit ću ako mi se svidi, obećajem" ) pored youtube-a, twitcha, silnih gameplay videa, reviewa, how to play, first impressions, etc...
Čak i argument "ne znam kako će raditi na mojoj mašini" ne drži vodu jer ljudi doslovno lijepe gameplay i testove sa CPU/GPU koji su izašli prije 10 godina i oni koji su izašli jučer.
Jedino što priznajem je ako si školarac, nemaš svojih primanja pa ajde. Ali koliko vas ovdje sa acc-ovima starim 10+ godina ide još u srednju?
Ne bi vjerovao,ali ima i drugih troškova u životu osim igara, tako da ti nije u redu viriti nekom u novčanik.
Mene osobno ta igra ne zanima toliko da dam za nju lovu, a zašto ju ne bi odigrao iz razonode za džabe ako mogu?
Najači ste mi vi, velike poštenjačine i forumske moralne vertikale...a da si ikada morao razmišljati o financijama u životu sigurno ne bi pisao takve stvari.
Ne bi vjerovao,ali ima i drugih troškova u životu osim igara, tako da ti nije u redu viriti nekom u novčanik.
Mene osobno ta igra ne zanima toliko da dam za nju lovu, a zašto ju ne bi odigrao iz razonode za džabe ako mogu?
Najači ste mi vi, velike poštenjačine i forumske moralne vertikale...a da si ikada morao razmišljati o financijama u životu sigurno ne bi pisao takve stvari.
Stari moj, ako si toliko financijski zakinut prodaj gaming PC/PS5 pa si pomogni.
Crack se čeka posvuda, ne samo na Balkanu. Osobito u Rusiji gdje su primanja blago rečeno nikakva.
Već ako idemo srat po piratima možemo i po preprodavačima keyeva koji fakat nisu daleko od piratstva jer nerijetko prodaju ukradene (ili na neki drugi ilegalni način dobivene) ključeve tako da priča o igri za 40€ ne drži vodu. Mnogi indie developeri su preklinjali ljude da ne kupuju njihove igre od preprodavača, neki dev studiji su zbog istih čak i propali.
Tako da igra nije 40€ već 60€što je i RH pozamašan iznos. Nije isto nama i npr. Švicarcima dati 60€. Je li krivo piratizirati, apsolutno je, ali isto tako je krivo kupovati keyeve od preprodavača pa ne vidim da itko moralizira oko toga.
Opet viriš u novčanik, nepristojan si.
Šta te libo tuki uopće tko kupuje igre, a tko ne? Ako ti smatraš da treba kupovati, kupuj i gotovo, ali nemoj popovat po forumu kako se tko treba ponašat, pogotovo kada su u pitanju tuđe financije.
Šta te libo tuki uopće tko kupuje igre, a tko ne? Ako ti smatraš da treba kupuj i gotovo, ali nemoj popovat po forumu kako se tko treba ponašat.
Bolio bi mene kurac da ste napisali "škrto sam govno, piratiziram tuđi rad i trud". Ali kad mi ekipa ide prodavati maglu sa "skinem samo da probam", "skinem samo da vidim kako će raditi na mom PC-u", "skinem da vidim jel valja", "kupit ću ako mi se svidi", Nemrem a da se ne nasmijem.
Crack se čeka posvuda, ne samo na Balkanu. Osobito u Rusiji gdje su primanja blago rečeno nikakva.
Već ako idemo srat po piratima možemo i po preprodavačima keyeva koji fakat nisu daleko od piratstva jer nerijetko prodaju ukradene (ili na neki drugi ilegalni način dobivene) ključeve tako da priča o igri za 40€ ne drži vodu. Mnogi indie developeri su preklinjali ljude da ne kupuju njihove igre od preprodavača, neki dev studiji su zbog istih čak i propali.
Tako da igra nije 40€ već 60€što je i RH pozamašan iznos. Nije isto nama i npr. Švicarcima dati 60€. Je li krivo piratizirati, apsolutno je, ali isto tako je krivo kupovati keyeve od preprodavača pa ne vidim da itko moralizira oko toga.
Ovo je istina i slažem se sa tobom.
Šta te libo tuki uopće tko kupuje igre, a tko ne? Ako ti smatraš da treba kupuj i gotovo, ali nemoj popovat po forumu kako se tko treba ponašat.
Bolio bi mene kurac da ste napisali "škrto sam govno, piratiziram tuđi rad i trud". Ali kad mi ekipa ide prodavati maglu sa "skinem samo da probam", "skinem samo da vidim kako će raditi na mom PC-u", "skinem da vidim jel valja", "kupit ću ako mi se svidi", Nemrem a da se ne nasmijem.
Gdje sam to napisao? otvoreno sam napisao da neću kupit igru i to je to.
S obzirom da imam PS 5 kupujem i originale tako da nije stvar 40 eura, nego tvog glupog pristupa koji zabada nos gdje mu nije mjesto i moralizira.
Ako ti je jedina zanimacija u životu gaming ili imaš love na bacanje, onda te čak i kontam.
S obzirom da imam PS 5 kupujem i originale tako da nije stvar 40 eura, nego tvog glupog pristupa koji zabada nos gdje mu nije mjesto i moralizira.
Ako ti je jedina zanimacija u životu gaming ili imaš love na bacanje, onda te čak i kontam.
Ja sam komentirao generalno zadnjih stranicu dvije, a ti si meni našao direktno odgovarati. Ako se to tebe ne tiče, nastaviš dalje i bok, ali ne, upecao si se. Našao si se prozvanim.
Za PS4 imam dosta igara. Na računalu ono što kupim je na većem sniženju i zbog toga jer je igra primarno MP (kao BF serijal).
Već duže nisam skinuo piratsku igru, a ovu upravo skidam da je pokažem sestri i neka igra ako joj se svidi jer ja vrlo vjerojatno neću igrati ovu igru. Nisam fan HP/čarobnjaci tematike. Najbolje da je kupim po nemaloj cijeni i onda mi stoji bezveze...
Ja sam komentirao generalno zadnjih stranicu dvije, a ti si meni našao direktno odgovarati. Ako se to tebe ne tiče, nastaviš dalje i bok, ali ne, upecao si se. Našao si se prozvanim.
Pa tako je, generaliziraš i s obzirom da sam i ja jedan od tih velikih "lopova" koji neke igre piratizira kako da se ne osjetim prozvanim?
Cilj ti je i bio izazvati neku reakciju, jer inače ne bi pisao ništa na tu temu,a pogotovo ne riječima koje si upotrijebio u svom postu na koji sam se nadovezao.
Ponavljam, šta te briga tko kako dolazi do igara? realno ne tiče te se, ti ako želiš podržati developere kupi i zdrao.
Slažem se u potpunosti.
Ja nemam što testirati, znam kakva će igra biti.
Meni je bitno da je jeftino i da nitko ne nastrada.
A kakva je to sila da baš sad morate igrat ?
S vremenom cijena ce past, a igra ce bit bolja.

Nemoze mi nitko se nametnuti da je to loše i da kradem industriju. PIRATSTVO JE NEZNATAN KOTACIC U INDUSTRIJI i ne znaci apsolutno ništa.
A revieowi i jutub videi mi nisu dosta da donesem sud. Pola revieowva placeno a pola ih igra ne na mojoj konfi. Ja hocu sam probat,pa kasnije pridruzit svojem katalogu. ALi u katalog neide ništa šta ima denuvo. Vi vjecni hejteri i puristi koji SAMO KUPUJEM ORIGIGI jer imam para nemozete suditi... Ja ne kupujem jer ne zelim na nikakav nacin supportat los pratcice studia. Kad se igra makne od denuva ide u kolekciju, dotad pirat. VRIJEDI za sve igre,sve proizvodjace i devove igdje.
Kom se ne dopada nek ne sere po necem šta ne razumije. Ja sam jako škrt sa svojim novcima i hocu da idu samo onima koji 100% rade ono što se meni svidja.svi ostali mogu krepat.
Ja ću je sigurno kupiti, samo kada bude između 35-40 eura, polovnu... I onda ću je odigrati i prodati za 30-35
Hmm, da. No vidis, gledati i raditi nekako nije isto.
Jer da je.... Zasto kupiti auto pa se voziti, pogledaj video na yt. Zene? Sex? Cemu, pa pogledaj si "how to" na netu. Jesti svaki dan? Ma ne, pa baci oko na yt, isto ti je.....
Nije isto, doduse zvuci kao dobar izgovor, slazem se, no, kome se itko treba ili mora opravdavati?
Zasto je nekome uopce bitno na koji nacin random internet dude igra neku igru, dali ju je kupio na steamu, kod lokalnog dilera accounta, ili skinuo sa zaljeva pirata..... Mene stvarno ne zanima.

Hmm, da. No vidis, gledati i raditi nekako nije isto.
Jer da je.... Zasto kupiti auto pa se voziti, pogledaj video na yt. Zene? Sex? Cemu, pa pogledaj si "how to" na netu. Jesti svaki dan? Ma ne, pa baci oko na yt, isto ti je.....
Nije isto, doduse zvuci kao dobar izgovor, slazem se, no, kome se itko treba ili mora opravdavati?
Zasto je nekome uopce bitno na koji nacin random internet dude igra neku igru, dali ju je kupio na steamu, kod lokalnog dilera accounta, ili skinuo sa zaljeva pirata..... Mene stvarno ne zanima.
Stjecanje dojma Damire, stjecanje dojma. Molim te pročitaj što sam napisao. Naravno da gledati kako netko vozi i zapravo voziti sam nije isto. Ali ako želim znati kakva je škoda octavia iz 2022., u dobu kad su informacije jednostavno dostupne preko interneta svima, ne moram gubiti vrijeme odlaskom u auto salon već mogu iz komfora naslonjača pogledati reviews i impressions. A ako smatram da osoba koja radi taj isti review nije objektivna, pogledam sljedeći, pa sljedeći, pa sljedeći. To je ljepota lako dostupnih informacija.
Naravno, suludo je uspoređivati kupnju igrice od 50€ sa kupnjom auta od 15-20 000€.
Moj post od jutros nije bio osvrt na skidanje piratluka. Pa i sam sam prije 10-tak godina to radio. Jer nisam imao novca, a vrlo vrlo rado sam htio igrati sve nove naslove čim su izašli. Danas kad imam novca () i mogu si priuštiti stvari, nemoram to raditi. Pogledam review, igra mi se sviđa? Super, platim, skinem, igram. Ili ako je igra dobra ali procijenim da je preskupa (što je slučaj sa igrom iz naslova), čekam godinu dana da bude na popustu. Jer se mogu kontrolirati, nemoram imati sve sada odmah. Nisam Luka iz Varaždina koji se dere na roditelje jer su mu ugasili internet (ako netko nezna o čemu pričam potražite članak od jučer
).
Moj post je prvenstveno bio osvrt na razloge kojima mažete oči nama i sebi što je meni osobno jako smiješno.Pogotov jer to radite iza nicka na forumu. Ja ne znam tko si ti Roci, Damir, Lobotomirani, itd. Nemoramo se anonimno muljati.
"Ne znam kako će mi igra raditi na PC-u". Znaš, jer svaka igra ikad izašla je testirana na svakom komadu HW koji je ikad napravljen i postoji video zapis toga na YT.
"Ne znam hoće li mi se svidjeti" Znaš, jer znaš sebe, znaš kakve igre voliš. Ima mali miljun review-a dostupih. Igra je open world RPG smještena u HP svijet. Dal ti "ticka sve boxove"? Da? Super, igra je za tebe. Ne? Preskoči. Jednostavno. Za boga miloga, review kanali su napravljeni isključivo iz tog razloga, da nemoraš skidati piratske igre "kako bi ih probao".
Fkt nemrem više, sorry.
Fkt nemrem više, sorry.
čovjek ti je postavio skroz legitimno pitanje: kako je to bilo uredu dok si to ti radio? Zato što su to svi radili, zar ne? A ti si to radio baš u doba kada je gaming industrija bila odlična i kad je baš bilo razloga da ih se financira.
Ali ja kužim šta tebe nervira, to što ljudi muljave da žele isprobati, a zapravo ne žele dati pare. Normalno je da ljudima nije ugodno reći da nemaju novaca za to. Zašto bi se uostalom tebi tu ispovjedali? Vjeruj mi, puno je lakše reći da nisi prije imao novaca, nego da ovog trenutka nemaš novaca. Đabe i svi avatari na forumima, ljudima jednostavno to nije ugodno reći. Na kraju krajeva potpuno je nebitan nečiji razlog da piratizira, zaboli me.