Hogwarts Legacy

poruka: 418
|
čitano: 175.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Hogwarts Legacy

Osobno imam PS5 ali sam htio igrati na PC-u igra ide na slabijim konfama ali je onda grafika dosta losija. Iskreno tko zeli igrati Next Gen naslove najbolje uzeti PS5 ili Xbox inonda nema problema.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hogwarts Legacy

Ja imam nekih 26 sati igranja i preko 50% sam, samo što je sa zadnjim update-om došlo do jakog opadanja FPS-a i nekada se dogodi da igra freeza i da me izbaci iz iste. Da li je to do grafičke ili su nešto oni zezli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Hogwarts Legacy
Zylvio kaže...

Ja imam nekih 26 sati igranja i preko 50% sam, samo što je sa zadnjim update-om došlo do jakog opadanja FPS-a i nekada se dogodi da igra freeza i da me izbaci iz iste. Da li je to do grafičke ili su nešto oni zezli?

updateaj drivere?

7 godina
odjavljen
Hogwarts Legacy

trenutno sam na oko 50ak sati, main story je gotov, challengi su mi na 70ak posto, idemo dalje, ionako trenutno nemam sto pametno za odigrati, pa cu se jos malo pozabaviti s tom igrom. 

Mount Everst ain't got shit on me, 'couse I am on top of the world.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2023 6:31 (_itsmoriarty).

2 0 hvala 0
14 godina
Rocinante2112 kaže...
Zylvio kaže...

updateaj drivere?

Jesam i shvatio sam u čemu je problem. Nakon update-a mi je sve postavke stavilo na Ultra.

11 godina

18h NA 34%...ne mogu stati XD

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
15 godina
Hogwarts Legacy

Vani je...

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina

Čim dođem s posla, download i install. 

14 godina

Ekipa, koji je trenutni Game Version: Build za PC?

11 godina
Hogwarts Legacy

Ova igra ima opaku Denuvo zaštitu....aaaaand its gone.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
itomic009 kaže...

Ekipa, koji je trenutni Game Version: Build za PC?

piše trenutno build version 1121649

to je jedino što sam uspio pronaći

17 godina

Ja u nabavci jogurta, ali ne piše koji je build, nadam se da je uključen day 1 patch da ne bude neigrivo iskustvo.

Nego za one koji piju jogurt kao i ja, NFO je zanimljiv za pročitat 

16 godina
lobotomac90 kaže...

Ja u nabavci jogurta, ali ne piše koji je build, nadam se da je uključen day 1 patch da ne bude neigrivo iskustvo.

Nego za one koji piju jogurt kao i ja, NFO je zanimljiv za pročitat 

Please note: Empress hacked the pre-release version of Hogwarts Legacy without the Day 1 patch. KLIK

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2023 18:07 (emerik).
17 godina

U ovom releaseu nigdje ne piše to, a pročitao sam cijeli NFO...uglavnom valjda dočekam večeras da se završi download pa isprobam, ako dobro radi ništa me ne brine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2023 18:12 (lobotomac90).
14 godina

Jogurt je zdrav, to je poznato odavno.  

P.S. pročitao sam naravno i NFO 

17 godina
Hogwarts Legacy

probat ce se jogurt

ako mi se svidi, kupi se prava stvar

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

IGru kupujem samo ako odustanu od denuvo-a kroz neko dogledno vrijeme da ih supportam. dotad  jogurt life for me.

10 godina
Hogwarts Legacy

ovo je prvi put da vidim neku temu gdje se otvoreno priča o piratima s kariba bez nekog minusiranja 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

kao ocekivano, jogurt verzija radi bolje od retail verzije koja ima bloatware (denuvo)

14 godina

I to za minimalno 10%. Koji krš, da ne povjeruješ. Kako bi piratima pokazali srednji prst skrše performanse onima koji su kupili igru.

10 godina
Hogwarts Legacy

Užas. Isto kao kad sam kupio i igrao Red Dead Redemption 2 i imao 100 sranja sa rockstar launcherom i pokretanjem igre. A mome prijatelju koji je fino piratizirao igru je radilo sve odlično, tip je uživao i rekao da mu je sve funkcioniralo savršeno. A ja konj kupio igru i kosa mi otpada od problema s kojim se susrećem. Al na svu sreću se to prestalo događati, sad valjda je bio neki dobar update.

U svakom slučaju ovo je velika pljuska u lice ekipi koja je kupila igru, sramota je da bolje radi onima koji su je piratizirali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TibzzX kaže...

I to za minimalno 10%. Koji krš, da ne povjeruješ. Kako bi piratima pokazali srednji prst skrše performanse onima koji su kupili igru.

PA eto,zbog ljudi koji se nemogu strpit da zaigraju igru salju poruku devovima da je oke denuvo i da ce kupit i iduci naslov itd...
Zato i imamo toliko early accessa jer su ljudi spremni platit poluproizvod,zato ima toliko microtransakcija jer ih ocito neko kupuje itd. In the end sami smo si krivi.

17 godina
Rocinante2112 kaže...

kao ocekivano, jogurt verzija radi bolje od retail verzije koja ima bloatware (denuvo)

Ja sinoć probao na 5 min i na kompu iz potpisa radi super na 4k dlss balanced, ultra-high detalji, bez RT, radi na nekih 80 fpsa.

Vidjet ću danas kada malo duže odigram hoće li biti fps dropova o kojima se pričalo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2023 12:05 (lobotomac90).
13 godina
lobotomac90 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Ja sinoć probao na 5 min i na kompu iz potpisa radi super na 4k dlss balanced, ultra-high detalji, bez RT, radi na nekih 80 fpsa.

Vidjet ću danas kada malo duže odigram hoće li biti fps dropova o kojima se pričalo.

eo ja gazim na i7 7700k i 1070 nvidiiji na 1080p 60 fps. AL baš gazi.
to je proc star 4 generacije,grafa 3.
I onda kazu PC gaming skup -.-

9 godina
Rocinante2112 kaže...
TibzzX kaže...

PA eto,zbog ljudi koji se nemogu strpit da zaigraju igru salju poruku devovima da je oke denuvo i da ce kupit i iduci naslov itd...
Zato i imamo toliko early accessa jer su ljudi spremni platit poluproizvod,zato ima toliko microtransakcija jer ih ocito neko kupuje itd. In the end sami smo si krivi.

Netko mora prvi isprobati igru da bi kroz feedback developeri znali što ne štima i što treba čim prije popraviti. Ni jedan developer ni izdavač ne mogu živjeti od po tebi "nestrpljivih" i od preordera koji čine 10-20% ukupne prodaje igre. U globalu singleplayer igra mora biti dobra da bi se prodala. U današnje vrijeme si brzo prozvan i moraš reagirati. Trebamo i oprezne i nestrpljive. Igre koje zarađuju milijarde na mikrotransakcijama tipa 5$ za još 3 života danas ili čekaj do sutra, skinove i lootboxove i ljude koji to puše neću komentirati.

S tim rečenim, osim ako ti igra nije najoptimiziranija igra ikad, a želiš zaštititi inicijalnu prodaju kroz Denuvo na uštrb teškog pada performansi svojih kupaca, onda ti treba piratizirati proizvod. Normalno sad će to maknuti, kad je prošla baba s kolačima.

14 godina
Rocinante2112 kaže...

eo ja gazim na i7 7700k i 1070 nvidiiji na 1080p 60 fps. AL baš gazi.

Šta ti to znači "gazi"? Jel to znači da igraš sve na maxed out glatko na minimalno fps-u monitora ili? :D Jel to tako zvuči.

A u stvarnosti hoćeš reći da igra radi dobro na nekim low postavkama, jer je to u pitanju? Znači, poanta tvog posta je da je igra ok optimizirana jer se može igrati i na low sa starim i slabim setup-om kao kod tebe kao i na max postavkama, high refresh rate na najjačim konfiguracijama.  Onda tako normalno i napiši. 

4 godine
Cansee kaže...

Užas. Isto kao kad sam kupio i igrao Red Dead Redemption 2 i imao 100 sranja sa rockstar launcherom i pokretanjem igre. A mome prijatelju koji je fino piratizirao igru je radilo sve odlično, tip je uživao i rekao da mu je sve funkcioniralo savršeno. A ja konj kupio igru i kosa mi otpada od problema s kojim se susrećem. Al na svu sreću se to prestalo događati, sad valjda je bio neki dobar update.

U svakom slučaju ovo je velika pljuska u lice ekipi koja je kupila igru, sramota je da bolje radi onima koji su je piratizirali.

Sta nije da se RDR2 Crack čekao jako jako dugo?

10 godina
crorockycro kaže...
Cansee kaže...

Sta nije da se RDR2 Crack čekao jako jako dugo?

Je. Ja sam to odigrao na PS4 odmah kad je izašla, to mi je inače jedna od najboljih igara ikad. Onda je prošla koja godina i kaže mi na nekoj cugi taj prijatelj kako je skinuo RDR2 sa torrenta i kako mu je super igra i onda si ja pomislio da bi mogao to opet odigrati, ovaj put na kompu, i kupim igru na Rockstar launcheru i imao sam problema konstantno. Onda sam prestao igrati i opet počeo nekoliko mjeseci kasnije, sada mi sve štima, a igra je ovog trenutka odlično optimizirana. 

9 godina
90+ gb za skinuti... Ufff
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hogwarts Legacy

Kako mi je brutalno ubacena trans konobarica :D :D :D 

''Nitko me ne pozna jer sam prije bila Wizard a sad sam Witch...'' - Ovo je genijalnost price kakva nas ocekuje u svakoj novoj igri :D 

- Nemojte sad flejmat nakon ovog posta. Samo sam dosao do dijela questa di otvoreno to netko kaze u igri... pa da podijelim svoje ''iskustov sa tim'' :D 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice