cessna je tako napravljena da kada pilot povuče tj. okrene palicu prema desno ( ili možeš to nazvati i volanom) da se automatski eleroni poštelaju da on skreće desno, putnički avion isto tako. Kod nadzvučnih lovaca je to drugačije. Sigurno si vidio da avioni znaju napraviti "barrel roll" to ti je kada se on okreće oko svoje osi, a da ne skreće. E tu ti je sad razlika između recimo putničkog Airbusa i lovca šta ja znam F-16 ili naš MiG-21, znači on mora sa kormilom dubine (ono na repu što izgleda kao malo krilo) ako je u okretu recimo prema desno povući palicu prema sebi kako bi on otišao tj. skrenuo zapravo u desno.
Evo konačno sam uspio nač vremena za nabavku novih igra i među njima je HAWX.Moram reči da je stvarno pun pogodak.Odlična količina aviona,a i na grafiku se ne mogu požalit.Ali najbolje od svega mi je način kontroliranja lovca u Asistence mode off-u(TOTALNO RASTURA) imam osiječaj koda da sam u filmu,a i puno lakše mi je naciljati protivnika(POGOTOVO ONE MALO TEŽE),a izbjegavanje raketa je 100%.Jedino je u tom načinu malo teže gađati kopnene jedinice i na nekim misijama je nemoguče igrati sa tom kamerom(LETOVI JAKO BLIZU TLA).Sve u svemu moja ocijena je 9/10.
Koliko treba vremena (levela ako se ne varam) da se otključa F-22 (inače moj najomiljeniji avion)
Čini mi se da je predzadnja misija(AKO SE NE VARAM).I meni je F22 raptor najdraži(ZNAJU AMERI ŠTA RADE).
Koliko treba vremena (levela ako se ne varam) da se otključa F-22 (inače moj najomiljeniji avion)
zna li ko kako se boja aviona na igrici
Čini mi se da je predzadnja misija(AKO SE NE VARAM).I meni je F22 raptor najdraži(ZNAJU AMERI ŠTA RADE).
Evo prešao sam ga. Idem ga opet (single mission) samo sa F-22 (možda malo F-35)
Evo samo da vas pitam kolka je minimalna konfiguracija za H.a.w.x.
CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz/ AMD Athlon XP 2000+ or higher
Operating System: Windows XP (with Service Pack 3) or Windows Vista (with Service Pack 1)
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
DVD-ROM: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
Drive Space: 1.5 GB
Graphics Card: 128 MB DirectX –compliant, Shader 2.0– enabled video card
Sound Card: DirectX 9.0 – compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
Ma igra je odlicna, optimizirana je, grafika je lijepa, stvarno mi se svidjela... Nego zanima me dali je netko nabacio u coop-u prek hamachija ili ako netko zna kako neka kaze pa da zaigramo.
btw. Xfire: bmw144
meni jedva na low

Nebih znao za benchmark,eventualno preko Frapsa da snimas na par minuta i on ce ti reci koji ti je prosjecan FPS... A gle meni na dual core procu 2gige ram-a i 7600gt ide na dx9 na 1280x1024 rezi sve na high, i to ide ljepo bez nekog velikog pada fps-a... To je jedan od razloga zasto mi se igra svidjela...
Nebih znao za benchmark,eventualno preko Frapsa da snimas na par minuta i on ce ti reci koji ti je prosjecan FPS... A gle meni na dual core procu 2gige ram-a i 7600gt ide na dx9 na 1280x1024 rezi sve na high, i to ide ljepo bez nekog velikog pada fps-a... To je jedan od razloga zasto mi se igra svidjela...
https://www.youtube.com/watch?v=zSimVE5NyMw&feature=related
Američki B2 avion nitko još nije srušio. Od 23 samo se jedan srušio pilotovom greškom prilikom poljetanja. F-22 je novi avion koji ima izvanredne manevarske sposobnosti i 3 ili 4 radara koji na velikoj udaljenosti otkrivaju metu. Su-47 košta oko 70mil dolara dok F-22 oko 130 000 000 dolara.
slušao sam ispovijest američkog pilota na probnoj vožnji suhojevom...
frajer je ostao bez teksta a vozač je f-22 u sad-u...
tako da ... rusi praše rit kretenima
Kojim 47 ili...
lol
da bar
sa starom 35-icom
da je probo 47 mislim d abi u vrapču završio
35 znači. On je 10 godina stariji od F-22, ali nikad nisam sumnjao u Ruse
Što se tiče igre dosta je slična Ace Combat serijalu (igrao sam 3 na PS-u). Ima dosta sličnoga: Šuljanje kroz kanjon, gađanje dalekometnog projektila, dosta neprijatelja i aviona. Možda zaigram opet AC3 i Eagle one (Harrier Attack)
sve ovisi o pilotu ako je pilot los onda mu nijedan od ta dva aviona nemoze pomoci nece dobiti bolji avion nego bolji pilot zato je besmisleno pricati koji je bolji avion kad i jedan i drugi imaju prednosti i mane
Evo reinstaliro sam PC, ali nisam napravio backup savefile-ova za HAWX.
Ako je netko voljan pomoći neka se javi pomoću privatne poruke.
Zadnja misija koju sam prešo je bila Red Eagle sko se ne varam odvijala se u Washingtonu.
Unaprijed hvala na pomoći.
Ma igra je odlicna, optimizirana je, grafika je lijepa, stvarno mi se svidjela... Nego zanima me dali je netko nabacio u coop-u prek hamachija ili ako netko zna kako neka kaze pa da zaigramo.
btw. Xfire: bmw144