H.a.w.x.

poruka: 456
|
čitano: 105.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.
RE: Editiranje skina

Gore je negdje vec objasnjeno ali evo:

1. Prvo moras otvorit data2 file koji ti se nalazi u folderu h.a.w.x sa win rarom. Tamo ti se nalaze sve texture.

2. Te texture ces extractat u folder hawx/data/textures/geoms (taj folder sam napravis)

3. Nakon toga ti treba Photoshop + nvidia file za .dds fileove. Kada to instaliras otvaras texturu aviona kojeg zelis editrat npr: A-12_Avenger_II_P01 (dakle ove sa P01 ili P02 zavrsetkom)

4. Kada to budes otvarao u fotosopu postavit ce ti par pitanja. Nemoj da loada one MIPove, isto tako stavi da loada u defaultnoj velicini

5. Sada crtas, šaraš po onome sto vidis. Vidit ces da su to plohe aviona i vec ces skontat di sta ide.

6. Mergas sve layere u pocetni kad zavrsis (nisam siguran jel ovo potrebno al ja tak) i saves file u .dds sa istim imenom dakle overwrite stare texture, udjes u igru i taj avion ti ima novu texturu.

7. Napravi backup za svaki slucaj.

Hvala ti pokusacu!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Instalirao sam HAWX Demo. Oduvjek sam volio avio simulacije a ova upakirana u DX10 grafiku je super. Ipak malo je nevjerno prikazana igra za razliku od F-22 LIGHTNING 3 koji vjerno prikazuje količinu oružja i ostale finese. Recimo i Jetfighter 5 je bio dobar. Moj dojam je 8.5/10

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

evo i ja istalirao hawx demo, moram priznat da igra nije losa, savrsena za izbacivanje neg energije. Dobra grafika, vrlo je brza, ne steka, pristojan broj letjelica... ocjena 8/10

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: H.a.w.x.
gamer2 kaže...

evo i ja istalirao hawx demo, moram priznat da igra nije losa, savrsena za izbacivanje neg energije. Dobra grafika, vrlo je brza, ne steka, pristojan broj letjelica... ocjena 8/10

u cijeloj ima puuno više letjelica ali je gameplay ostao isti Plač
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan

bok imam isti problem,nema mi foldera dx10!

Intel Core 2 Duo E8400 3.00Ghz,4GB DDR3 RAM,ATI 4870 512 MB DDR5
17 godina
protjeran
štruc kaže...

bok imam isti problem,nema mi foldera dx10!

Nema foldera imaš samo ikonu. Vidi sliku.
dx9 i dx10 dx9 i dx10
http://www.myspace.com/soundimpuls
16 godina
neaktivan
H.a.w.x. Staza Iznad Tokija

Moze li mi neko preporucii kojim avionom, za Tokio stazu, jer pokusao sam F-15 i MiG 29 ali kao i nije nesto islo, kasnije cu pokusati SU-29....

S.P.Q.R. Senatvs Popvlvsqve Romanvs

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: H.a.w.x. Staza Iznad Tokija

Na kojoj tezini igras? Preporucam preci sve na laksim tezinama, dobit pristup avionima, pa onda igrat na elite i imat mogucnost odabira aviona. Tako sam ja napravio. Osim ako ti ne igras vec na easy onda ti nema pomoci Smijeh

16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

ako igras na easy onda ti je najbolje uzeti preporuceni avion ako se nevaran za tokio je onaj Bombcat i tu mapu san proso bez problema sa tim avionom

I <3 COD2

0 0 hvala 0
17 godina

@ Dovla

isssss pa nemogu bolivit

neam tu ikonu da ga hebeš :)

skinuo sam igru s nekog torrenta

i od swih ja izabarem sa dx9 lol

ah sam pehist hihihi :)

C2D E4300@3.0(333*9),Gigabyte 965P-DS3,2*2+2*1Gb Kingmax /Super talent DDR2 OC 888,HDD Seagate 200GB,Sapphihe HD 4850 512Mb OC 740/2490,CHIEFTEC PFC -550W,Samsung SM931BW + Pany-42PV80P,Windows Vista x64 Ultimate SP1/Win 7
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 16:07 (4mal).
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Ljudi imam tu igru na PS3 i nije bas nesto ali sam probao ovaj demo sa buga i igra na kompu RULAA...

BTW tko ima X360 bolje da ju ne kupuje....

Necu da pisem koja mi je konfa jer je skulla....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

evo,napravio novi network na hamachiu za hawx za mp

name:cro_hawx

pass:12345

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
H.a.w.x.

Ja sam isto zaigrao demo,i igra je super!Zadnji put kad sam igrao neku igru vezanu sa avionima bio je star wars:Rouge  squadron prije nekih 8 godina lol.Grafika je ok,vrlo brzo sve ide i gust je igrat iz kokpita.Svakako zaigrati!

Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte P35-S3G,DDR II, SATA II Gigabyte GF 9800GT, 512MB DDR3,OC-ed 700/1715/900 2XDDR2 2GB PC6400 (800MHz),SuperTalent, CL5 Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: H.a.w.x. Staza Iznad Tokija

igram na elite da pogodip si a i resio sam stazu koristeci Mig 29 sa Ground attack raketama... hvala ti ipak

16 godina
neaktivan
H.a.w.x. Online Gaming

Moze li me neko posavetovati i da mi pomogne kako da se sa drugom uklucim u online gamingu, preko hamachija ili nesto tako. Jer kopija Hawxa mi nije original.... Molio bi da mi neko objasni proceduru....

Hvala Unapred!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: H.a.w.x. Online Gaming

http://logmeinwiki.com/wiki/Hamachi:Gaming_over_Hamachi

Pogledaj pod basic guide...

Frend i ja smo uspjeli...

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
16 godina
H.a.w.x.

Instalirao sam H.a.w.x demo sa Bug DVD-a i igrica mi zablokira nakon što krenem igrati bilo koju od 2 misije.Inače mi se igra čini zanimljiva i zabavna.

Asus A8N5X, AMD Athlon 3000+2GHz ,1GB DDR,nVidia GeForce 6600 256MB DDR,WDC 160GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
avgvstvscaesar kaže...

Moze li me neko posavetovati i da mi pomogne kako da se sa drugom uklucim u online gamingu, preko hamachija ili nesto tako. Jer kopija Hawxa mi nije original.... Molio bi da mi neko objasni proceduru....

Hvala Unapred!

Mozes preko garene bez beda.

1. Skines garena
2. Instaliras, registriras se i napravis account
3. Otvoris client, tamo ces vec skontat "sobe" za pojedine igre
4. Nadjes H.a.w.x
5. tamo imas vise soba kao npr. europe 1,2,3,4
6. udjes u bilo koju, moras postavit "put" do hawx foldera i .exe filea i iz garene pokreces igru
7. U igri ides na versus, pa lan game. Tu mozes kreirat igru ili se pridruzit vec kreiranim

Uputi prijatelje da naprave isto, neka netko hosta vi mu se prikljucite i to je to. Moze se igrat co-op do 4 igraca svih misija, kao i cisti deathmatch. Mogu se i postavljat razne tezine.
16 godina
neaktivan
jel garena funkcionira dobro na visti, jer sam probao sa hamacijem ali nije islo, dobro nema veze probacu veceras hvala
16 godina
neaktivan

Imam vistu 64bit, sve radi bez beda

16 godina
neaktivan
H.a.w.x. Skinovi za Avione

Pitao bi dali neko moze mi pomoci da nadzem skinove za avione... Jel glupo je leteti sa migom 29 ili Su-37 a nemas normalne oznake ruske na njemu....

Hvala Unapred.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Jedna mi stvar smeta u igri. Najme kada nagnem aviona sa kursorskim tipkama lijevo ili desno apsolutno se ništa ne događa, ne skreće lijevo ili desno kao u drugima avio-simulacijama.

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
H.a.w.x.

Kad pritisces lijevo ilidesno,avion se okrece u tu stranu(samo se vrti a da bi skrenuo ti moras jos krenut prema naprijed i onda ces pocet skretat)

Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte P35-S3G,DDR II, SATA II Gigabyte GF 9800GT, 512MB DDR3,OC-ed 700/1715/900 2XDDR2 2GB PC6400 (800MHz),SuperTalent, CL5 Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Kad pritisces lijevo ilidesno,avion se okrece u tu stranu(samo se vrti a da bi skrenuo ti moras jos krenut prema naprijed i onda ces pocet skretat)

Da ali to se kosi zakonima fizike. Najviše koristim Q i E za takvo skretanje
16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...
Stoja kaže...

Da ali to se kosi zakonima fizike. Najviše koristim Q i E za takvo skretanje
 looooool

kosi se sa zakonima fizike????

loooooooooooooooooool

www.ddoxy.blogspot.com
16 godina
neaktivan

Pa da, avion bi trebao skretati na onu stranu na koju je nagnut.

Inače igru igram na Elite i nije teška (osim što mi semeta što avion ne zakreće na stranu na koju je nagnut)

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Inače igru igram na Elite i nije teška (osim što mi semeta što avion ne zakreće na stranu na koju je nagnut)

ok razumiješ se u fiziku ko ja u medicinu.

to što ti pričaš pali kod putničkih aviona. ali ne kod nadzvučnih lovaca. instaliraj flight simulator pa ćeš vidjet...
16 godina
neaktivan
pero1 kaže...
Oly_E3 kaže...

ok razumiješ se u fiziku ko ja u medicinu.

to što ti pričaš pali kod putničkih aviona. ali ne kod nadzvučnih lovaca. instaliraj flight simulator pa ćeš vidjet...
 A onda Ok. Išao sam za time da skreće na stranu na koju je nagnut (vozio sam se u Česni pa sa sam vidio kako meštar vozi, a vozio sam se i u putničkom samo nisam vidio kako vozi, ali mislom da nije koristio krmilo).
16 godina
neaktivan

cessna je tako napravljena da kada pilot povuče tj. okrene palicu prema desno ( ili možeš to nazvati i volanom) da se automatski eleroni poštelaju da on skreće desno, putnički avion isto tako. Kod nadzvučnih lovaca je to drugačije. Sigurno si vidio da avioni znaju napraviti "barrel roll" to ti je kada se on okreće oko svoje osi, a da ne skreće. E tu ti je sad razlika između recimo putničkog Airbusa i lovca šta ja znam F-16 ili naš MiG-21, znači on mora sa kormilom dubine (ono na repu što izgleda kao malo krilo) ako je u okretu recimo prema desno povući palicu prema sebi kako bi on otišao tj. skrenuo zapravo u desno.

16 godina
pero1 kaže...

cessna je tako napravljena da kada pilot povuče tj. okrene palicu prema desno ( ili možeš to nazvati i volanom) da se automatski eleroni poštelaju da on skreće desno, putnički avion isto tako. Kod nadzvučnih lovaca je to drugačije. Sigurno si vidio da avioni znaju napraviti "barrel roll" to ti je kada se on okreće oko svoje osi, a da ne skreće. E tu ti je sad razlika između recimo putničkog Airbusa i lovca šta ja znam F-16 ili naš MiG-21, znači on mora sa kormilom dubine (ono na repu što izgleda kao malo krilo) ako je u okretu recimo prema desno povući palicu prema sebi kako bi on otišao tj. skrenuo zapravo u desno.

To je tocno.Al ako koristis assistance off (sa tipkom ctrl) i da ti je postavljen na normal nacin a ne na expert,onda kad pritisnes strelicu lijevo ili desno,ce bas skrenuti kako ti zelis.Ako stavis na expert onda ako pritsces strelicu ce se vrtjeti oko svoje osi(isto kao i u assistance on modu).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice