zanima me zna li itko koliko koja igra trosi preko hamachia???jer mislim igrat sa frendom 1w1 igru koja malo trosi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne kuzim na kaj mislis..... trosi cega?
zanima me zna li itko koliko koja igra trosi preko hamachia???jer mislim igrat sa frendom 1w1 igru koja malo trosi
...gle ovisi ti o igri koliko troši a ne o hamachiju, recimo WoW troši oko 5mb po satu a cod oko 15... sve zavisi sta mislite igratipa mb,nece valjda naftu,malo procitajte bolje "zanima me zna li itko koliko igre trose preko hamachia "recimo WoW troši oko 5mb po satu a cod oko 15... sve zavisi sta mislite igrati" e to me zanima a mala ispravka cod ti trosi oko 25 mb
Trosi 30mb.
Ovisi
Meni nekad pojede oko 50mb po h.
a meni 3 gb =)
:
hehe a meni nabije 400 kn te razljuti starce!!!!!!!!!!!!!!!!!111zna li iko koliko igre trose po satu ove igre PES9 i age of empiries 2
pa mb,nece valjda naftu,malo procitajte bolje "zanima me zna li itko koliko igre trose preko hamachia "recimo WoW troši oko 5mb po satu a cod oko 15... sve zavisi sta mislite igrati" e to me zanima a mala ispravka cod ti trosi oko 25 mb
tebi je 15-20,ali ti je prosjek oko 25 mb
znate li koji je pass za hawx_cro???
Danasnji 1GB Start paket je za ubit se, a pogotovo 10GB pocnes se navikavat na vece i potrosis duplo dođe doma racun od providera do doma zato je najbolje uzet Flat paket koji u MaxAdslu košta 178kn s n00b brzinom od 120kb kakvu ja imam
ali opet razlika u 10gb prometa i flat prometa je samo 40kn.....ja više preferiram AMIS dosad na internetu piše da imaju najbrzu mrezu ali tek nakon Optika Kabel TV.....tocnije 2 po redu po brzini.......dosad sam imao samo 2-3 puta problema s konekcijom bilo je nešto u radu tamo i odtad nisam imao....