1) Igra izgleda puno puno bolje od DayZ-a u svakom pogledu
2) i radi na čistih 60 FPSa s 140 ljudi na serveru .. i ako je kaos u gradu oko tebe.
3) Animacije u dayzu ne izgledaju bolje u bilo kojem pogledu, u objim igrama igrači se krecu lagano robotski.
4) Od kada sam kupio igru nisam niti igrao na normalnim serverima, samo igrao battle royale, regular i hardcore i oba su mi odlični i trenutno su najpopularniji u igrama tih tipova.
5) DayZ ima glichane zombije koji trče brže od igrača, udaraju s zadnjim updatima mnogo jače, glitchaju kroz zidove i path fidning im je totalno u banani - a jedini razlog zašto možeš preživjeti je jer ne mogu udarati kada se krecu i zgubiš ih lagano jer im je AI totalno u banani.
6) H1Z1 nije perfektan, daleko od toga, updataju često i onda je igra zna biti problematična na pola dana, no patchi su super česti i sve se brzo fiksa, ali ako usporediš trenutno stanje obje igre - očito je što je puno više igrivije i zabavnije.
7) Jedino što vi spamate za obranu DayZa je svršavanje na survival aspekte DayZ-a koji barem meni nisu zabavni niti nemaju veze... bla bla ser kenj...
8) Veličina H1Z1 mape je samo četvrtina DayZa no spomenuti je da ce povecati mapu na sve strane, i raditi nove mape sa novim lokacijama, cak i različite sezone poput snjega od cega su pokazali screenshote
posjedujem i igram obe igre. H1Z1 trenutno čak igram više pa evo mojih 2 cents.
survival mode je poprilično idiotan, svodi se na skupljanje bobica i žderanje istih u ogromnim količinama i massive skirmish uz gradnju baza. nema napetosti, onog osjećaja da ti čuka hoće iskočiti, promišljanja poteza, stalkanja drugih igrača i čekanja prave prilike za engagement.
1)
2) true dat, ali izgleda zaqrac..
3) pogledaj prvi odgovor opet.. u H1Z1 su animacije u rangu unreal tournamenta 1
4) znači ni ne zanima te survival gameplay i samim time si se diskreditirao za ostatak rasprave.. pvp-ati možeš i bez BR-a u masi igara boljih od H1Z1. BR je obični last man standing sa dugim wait time-om i većom mapom.
5) u H1Z1 mi trenutno više zombiji prolaze kroz zidove nego u dayz. takođe kako si i sam rekao ne predstavljaju nikakvu opasnost za igrača, dok ćeš u dayz prvo scoutati a i dobro razmisliti dali ćeš opaliti metak u gradu.
6) nije perfektan, najveća mana mu je što je dosadan, arkadan i smiješan
7) pogledaj odgovor broj 4.
8) po osjećaju pretrčavanja mi se čini nekih minimalno 8-16 puta manje..